PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Jak mozna kontynuowac takie gówno :/ a zajebiste Flash forward sciagnac z a anteny:/ ale ci amerykance sa zjebani:/

Marko81

Jak widzisz można i to ku radości wielu.

Marko81

@Marko81

Mozna i nie obrażaj Amerykanow jak nie znasz tamtych realiów. To sie poprostu podoba tam dziewczynom i tyle na ten temat. Zresztą Angole maja też fioła na punkcie Glee. Tylko wspominaja w sondach że woleliby żeby w UK powstało cos ich takiego jak Glee ale bez tylu sentymentalnych momentów. No cóź Angole są zimniejsi to nic nowego :-)

ocenił(a) serial na 10
Marko81

A czy Flash Forward nie jest przypadkiem emitowany na AXN?

Marletti

jest, a może już nie jest, w każdym bądź razie było ;). ale tu raczej chodzi o to, że nie będzie kontynuacji serialu, tak? wg mnie to słuszna decyzja, bo serial był poniżej moich oczekiwań. Fajny pomysł, ale nie wyszło im za dobrze.

a co do Glee, bardzo słusznie, że będzie 2 sezon ;). i mam nadzieję, że na tym, nie poprzestaną ;) jest tyle wspaniałych piosenek które chciałabym usłyszeć w ich wykonaniu ;)

Marko81

No cóż, różne są gusta. Flash Forward nie oglądałam, ale Glee bardzo mi się podoba i nie dziwię się, że Amerykanie i Anglicy tak szaleją na punkcie tego serialu. Niesłusznie obrażasz Amerykanów, co tylko i wyłącznie świadczy o Twojej kulturze. Buziaki.

użytkownik usunięty
Airiam

Lepiej darować sobie gadanie z tym ograniczonym osobnikiem, jakim jest Marko81.
Jak widać, poziomu inteligencji dużego nie prezentuje. Myślałem chociaż,
że swoje "inteligentne" przemyślenia będzie wyrażał tylko na hataku, a teraz widzę, że na przyszedł też na filmweb.

Marko81

Flash Forward też jest nudny jak flaki z olejem, dobry serial powinien przyciągać od pierwszych odcinków

ocenił(a) serial na 8
jack19

Ja uważam, że wgl nie powinno mieć miejsca porównywanie do siebie dwóch tych seriali.
Bo po I FF skierowany był do zupełnia innej grupy odbiorców, aniżeli Glee.
po II w FF widać było zanik tej iskry, która była na początku sezonu ( mnie osobiscie serial zaczął już drażnić)

A czy to fair, że FF nie bedzie kontynuowane, a Glee tak??
Nie wiem, ważne że V bedzie miało drugi sezon <lol2>