PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

MASAKRA jakaś!!!

ocenił(a) serial na 8

na stronie jakiejś były 3 spoilery do 3 seriali i było tam m.in. do Glee, cytuję:
-"U głównej bohaterki zostanie zdiagnozowany rak i nigdy już nie zobaczymy jej szczęśliwej i zdroi
widziwej. To będzie… okropne, głównej z powodu braku rozwiązania. Ale też z powodu raka."

trochę to zdanie nie ma sensu, ale wiadomo o co chodzi :P
ciekawe kto to???

ocenił(a) serial na 8
elvis55

jak mi zaś z Quinn wyjadą to..................to przestane oglądać!!!!!!! nie no i tak nie przestanę :P

elvis55

Reachel bądź Santana ? :(

ocenił(a) serial na 7
elvis55

Pewnie chodzi o jakieś stare spojlery, w odcinku świątecznym (4x10) dowiedzieliśmy się ze ojciec Kurta ma raka prostaty. który (zbytnio) nie zagraża jego życiu bo został wcześnie wykryty.

elvis55

A mogłabyś znaleźć ten link? Bo mi to śmierdzi false albo old spoiler, jak powiedział szym_seba, mógł być to przestarzały spoiler dotyczący Burta.

ocenił(a) serial na 10
elvis55

Sorki ale chodzi o to ze E news dalo liste 3 spoilerow, oraz liste wielu seriali. Napisali ze te 3 spoilery pasuja tylko do jednego z podanych seriali. Najwieksze prawdopodobienstwo jest ze te spoilery sa z 902010, gdyz teraz bedzie final ostatniego sezonu. Oto link:
http://uk.eonline.com/news/401330/mega-spoilers-glee-scandal-revenge-two-big-cou ples-reunite-and-a-heartbreaking-cancer-diagnosis?cmpid=sn-000000-twitterfeed-36 5-kristin&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&utm_campaign=twitterfeed_kristin &dlvrit=51396

użytkownik usunięty
Miki150

Two fan-favorite couples finally reconcile, something the fans have been waiting ages to see. And this kind of reconciliation is one that can't be broken! - to 1 pasuje tylko do glee, to z rakiem pasuje do grey's anatomy , tam juz sie w tym serialu takie cuda dzieja ze wszytsko jest mozliwe.

ocenił(a) serial na 10

tylko nie rozumiesz ze te 3 spoilery sa do jednego serialu! rak nie pasuje do glee wiec napewno te spoilery nie stana sie w glee!

użytkownik usunięty
Miki150

oj nie przezywaj tak, z drugiej strony po wiekszej analizie kto wie, tym bardziej ze maja powoli przenosic glee do nowego yorku z akcja, a to powoduje ze trzeba jakos zakonczyc watek Sue i Willem. Willa juz powoli nie ma w glee , sadze ze chcieli w ten sposob sprawidz czy bedzie go brakowac fanom , jednak jego nieobecnosc wcale nie jest jakas znaczaca.

ocenił(a) serial na 10

tak bede przezywac, zal, co juz poprawiac kogos nie mozna? watpie, wszystko pasuje do 902010, ostatni odcinek ostatniego sezonu ever, poczytaj sobie online, a co do glee sezon 5 jeszcze nic nie wiadomo, maja wiele pomyslow, jednym z nich jest pol roku NY, pol roku Lima wiec jeszcze nic nie wiadomo.

użytkownik usunięty
Miki150

"poprawic" zawsze mozna , zal to jest wtedy jak ktos cos tam wiecej wie , wiecej doczytal , tak strasznie sie napala z podjarania do porawy innych ze jakby mogl to by milion znaków "!" wsadzil byle tylko wyplynac ze swoja wspaniala wiedza. Dlatego napisalem zebys tak nie przezywal , jakby to byl nie wiem jak wielki blad ze nie doczytalem... Co do 90210 to nie chce mi sie czytac czy tam pasuje bo ten serial jest dla mnie nic nie wazny. Co do glee nie wazne czy bedzie pol na pol jesli chodzi o miejsce akcji serialu , najwazniejsze jest to ze powoli beda musieli wyjsc ze szkoly bo malo kto kupuje nowa obsade. A wyjscie ze szkoly liczy sie z tym ze min. Will i Sue bede musieli sie pozegnac z serialem, a jak napisalem wczesniej juz powoli malo ich pokazuja zeby przyzwyczaic widza i sprawdzic jaka bedzie reakcja na ich brak w serialu.

ocenił(a) serial na 10

wow, to zes sie zdenerwowal ze dodalam 2 wykrzykniki, chyba nikt ci nie mowil ze znaki zapytania stawia sie tylko po zdaniu pytajacym, o.O moge sobie wstawiac jak mowisz milion wykrzyknikow a na to twoja decyzja nie wplynie to po co sam przezywasz, skoro wykrzyknik jest na klawiaturze to chyba mozna go uzyc co? brak pewnie emocji w twoim zyciu -wykrzyknika nie mozna postawic?! a ba nauczyciele by w szkole nie uczyli o wykrzyknikach gdyby nikt mial ich nie uzywac, ale dzieki za poprawe, nie mieszkam w polsce, moj pierwszy jezyk to angielski, wiec sporo bledow popelniam, ja tez 902010 nie ogladam ale sie naczytalam to wiem ze pasuje, a co do sue i willa to jest mi zupelnie obojetne co z nimi zrobia, ale na bank lepiej sie nie cieszyc bo te spoilery glee nie dotycza, ale chyba wiadomo ze bede musieli zostawic willa i sue jak zostawia lima? bo przeciez ktos glee club musi uczyc?! o teraz czeka mnie kolejna awantura, za to ze uzylam znaki zapytania i wykrzykniki..... http://media.tumblr.com/1ac0a6d485c38592d3b57070f3109870/tumblr_inline_mi8tf9aov M1qz4rgp.gif

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10

hhahahahahahahaha, jestes zabawny, sam zaczynasz, co za dziecko

użytkownik usunięty
Miki150

dostatecznie podkreslilas swoja dziecinnosc...