Sprawdzam programy i nie leciało, i lecieć nie zamierza.
Zróbcie coś z tym k... !
Ja również czekałem na 'Glinę" i niestety się nie doczekałem. Odpieprzają jakąś szopkę w TVP.
Dziś czytam w programie, że we wtorek ma być 5 i 6 odc. A gdzie 3 i 4 ??? To prawdopodobnie pomyłka i będą wyemitowane odc. 3 i 4. Ale oczywiście na stronce tvp1 nic się nie można dowiedzieć, bo programu na wtorek jeszcze nie ma, a w dziale seriale 'Glina' w ogóle nie figuruje! Jak zwykle możemy tylko tefałpe pogratulować!
aktualny program jest na stronie TVP . Programy gazetowe mają to do siebie że są "redagowane" kilka czy też kilkanaście dni wcześniej , więc najlepiej opierać się na stronie www danej stacji
Dziś też nie ma w żadnym programie ! K... mać.
Czemu zawiesili - czyżby jakiś polityk też rypał laski w lesie na śmierć i się boi że ludzie zaczną kojarzyć fakty ?
Postanowiłem zasięgnać informacji na temat tego "cyrku", który TVP wyprawia z "Gliną i oto czego zdołałem się dowiedzieć od znajomej ze "Świata seriali" cytat:
"Nie Ty jeden jesteś zaskoczony. Te zmiany nastąpiły tak szybko i bez uzasadnienia, że nawet ludzie pracujący w prasowej agencji TV
byli zaskoczeni. Jeszcze dwa tygodnie temu było niemal pewne, że nowe odcinki Gliny zobaczymy 6 marca. Wszystko się zgadzało, w ramówce dostępnej dla prasy były dcinki powtórkowe z numerami więc byłam pewna, że to
się nie zmieni. Niestety. Decyzje TVP są dla nas niezrozumiałe. Jak
dotąd nie wiem dlaczego nastąpiła ta zmiana.
Jeśli chodzi o nową serię Gliny, to kompletnie nie podejmuję się teraz podać daty emisji.Wieść gminna niesie, że będzie to około kwietnia, ale ta sama wieść mówiła o marcu, więc sam rozumiesz..."
Znajoma zasugerowała, że być może coś pewniejszego bedzie wiadomo pod koniec lutego.
Ja pie*dole. Ja także czekałem tydzień temu, dziś też... i znowu nie ma kolejnych odcinków. Zamiast świetnego serialu jakiś C klasowiec...PiS TV dba o ludzi, nie ma co...
Typowy stereotyp z Ciebie "Pis TV" lol , Sam jestem ciekaw z jakiego powodu zaprzestano emitowania serialu... a Może Premier coś namieszał ?
Kurwa, w zeszłym tygodniu jakieś włoskie gówno dali, w tym jakieś chujostwo o katastrofie przemysłowej, ja pierdole, niedługo, żeby tylko Gliny nie puścić, wyemitują instruktaż zbierania stokrotek.
PiS teraz w odwrocie a Urbański bojąć się utraty stołka włazi w dupsko PO. Czego dowodem jest zatrudnienie za gigantyczne pieniądze Lisa... ciamciaramcia rządzi więc seriale z krwi i kości są zdejmowane.
Wirtualnemedia.pl podały, że pierwszy odcinek nowej serii Gliny zostanie wyemitowany w pierwszy piątek kwietnia ok. 22:30
W ten piątek na tvp1 o 22:50 i 23:45 będą leciały odcinki Gliny. Z tego co podają na stronie tvp będą to ponownie odcinki pierwszy i drugi.., ale mam nadzieję, że za tydzień w piątek doczekamy się wreszcie dalszej emisji :)
Kurwa, miały być we wtorki - to ich nie ma. A teraz puszczą znowu pierwsze, co je oglądałem, a dalszej części pewnie nadal nie będzie, bo im się, kurwa, przypomni, że wygasają prawa do puszczenia filmu o kretach-ludożercach.
tak się tvp tłumaczy:
Witamy
Ponieważ w Programie 1 miały miejsce duże zmiany ramówkowe, stąd wiele pozycji programowych zmieniło swój czas i dzień nadawania.
Powtórkowe odcinki serialu "Glina" powrócą na naszą antenę od 15 lutego i będą emitowane po 2 odcinki. Godzina emisji ok.22;50
Natomiast od 4 kwietnie rozpoczniemy emisję nowych odcinków tego serialu.
Przepraszamy za to zamieszanie.
Zespół ds. Kontaktów z Widzami
Świetnie do kurwy nędzy. W piątek spierdolony po całym tygodniu nauki będę musiał czekać aż do północy, na dobry serial. Kompromitacja TVP na całej linii. Szlag by to wszystko trafił, na co bulić za abonament skoro ciągle zmieniają ramówkę, gówno pokazują i nawet praw do EURO 2008 nie zakupili.
Nic nie mają bo tam były i są same cioty przyzwyczajone że publiczna nie ma konkurencji - kilkadziesiąt lat byli jedyną stacją i wszystko teraz wypuszczają z rąk, do tego ściągają niechciene nigdzie gwiazdki i cioty jebane których nazwisk nie wymienię. Do tego naśladownictwo debilnych programów by rywalizować z komercyjnymi stacjami.
Urbańska np. co to kurwa ma być ? Polsat ją wypierdział a TVP jej płaci teraz ?
Wtedy we wtorek, kiedy zamiasat "Gliny" dali to wloskie dziadostwo, napisalem do kochanej tvp (przedtem malo co nie rozjebalem telewizora:
Szanowni Państwo,
czy Szanowna TVP może mi odpowiedzieć dlaczego w dniu dzisiejszym, tj.
5.02. 2008r. o godz. 22.35 na tvp1 nie zostały wyemitowane dwa odcinki
serialu "Glina"(odc. 3 i odc. 4)? Tydzień temu wyemitowaliście odc. 1 i
odc. 2. Dziś za to leci film "Matka taka jak ty". Nie będzie kontynuacji
emisji serialu "Glina"? Dlaczego szanowna tvp nie przeprosiła widzów (i
jednocześnie płatników abonamentu) za zmiany w programie???? A takowe
przecież były- w programie tel. "Teletygodnia" (pisma z którym przecież
współpracujecie bo transmitujecie co roku galę "Telekamer") stoi czarno
na białym, że dziś o 22.35 na tvp 1 miał być serial "Glina" od. 3 i 4.
Jaki jest sens dawania pierwszych dwóch odcinków serialu, a potem
zaprzestania jego dalszej emisji, bez stosownej informacji o tym. Czy
szanowna tvp już w ogóle nie szanuje widzów? Czy widz biorąc do ręki
program tv i patrząc na filmy/ seriale, które mają być w danym dniu ma
brać pod uwagę szansę 50/ 50 proc. ,że dany film będzie wyemitowany?
Takie zachowanie poddaje w wątpliwość sens płacenia abonamentu.
Mam nadzieję, że Państwo odpowiecie na moje pytania.
POTEM MI ODPISALI:
Witamy
Uprzejmie informujemy, że w chwili obecnej trwają intensywne prace nad zmianą ramówki Programu 1.
Program 1 szuka dobrego pasma antenowego dla tego serialu. Jest nam niezmiernie przykro, że zmiany ramówkowe dotykają bezpośrednio widzów.
Dołożymy wszelkich starań, aby serial jak najszybciej powrócił na naszą antenę.
Zespół ds. Kontaktów z Widzami
tvp to jeszcze zwyczajna ostoja po komunie. Widać, że sobie już nie dają rady- brak prezenterów itd.Najlepiej to tu zacytować Maxa z Sexmisji:
"NIEZLY MACIE TUTAJ BURDEL W TYM ARCHEO!!!!!!! SIOSTRY!!!!!!