Obok "Pitbulla" najlepsze dwa seriale kryminalne w Polsce!! Mam nadzieję ,że jeszcze kiedyś wyjdzie coś podobnego. OBY!!!!
Osobiście najbardziej podoba mi się gra Radziwiłowicza, a poza tym klimat w jakim film jest utrzymany mi się podoba. Nawet muzyka jest ok. Oczywiście każdy ma swój gust jednak tak jak pisałem poprzednio Pitbull i Glina to dla mnie dwa najlepsze seriale:)
Nie stawiałbym Oficera obok Gliny, oglądałem niedawno obydwa seriale, każdy sezon, każdy odcinek i nie mogę oprzeć się wrażeniu, że o ile Oficer ma potencjał, to bardzo mocno odbiega poziomem od G., prawie pod każdym względem, dialogi, aktorstwo, dramaturgia, fabuła, realizacja, muzyka, montaż...Widać to chociażby na przykładzie czegoś tak przez niektórych pomijanego- ruchu kamery.
podpisuje sie recami i nogami, szkoda ze nie bedzie 3 sezonu, jakikolwiek by byl, no i mam nadzieje ze powstanie cos na miare tego serialu. Jak dla mnie sa 3 naprawde super seriale kryminalne naszej produkcji, Glina, Pitbull i ...07zglos sie. Wiem ze to propagandowka ale super zrobiona jak na tamte lata.