W mojej ocenie i moim guscie miecie wszystkie inne modne tasiemce z jakimi miałem do czynienia ...
Nie czekam już na żadną papke z ameryki, priorytety się zmieniły czekam na 2 sezon Gomorry...
Ciekawe tylko właśnie ile sezonów będzie ogólnie. Bo jak każdy ma być wypuszczany co dwa lata to przy standardowych pięciu... byłoby to dziesięć lat. Sporo czekania, muszę przyznać, ale jak ma być ta jakość... No to faktycznie warto :D
Wiesz co mi się wydaję że wszystko zależy od kosztów, Gomorra dopiero teraz osiąga jakiś sukces co za tym idzie wzrost dochodów przez co czas oczekiwania na nowy sezon może się skrócić, dlatego panowie serial trzeba promować jak się da :)
Ogólnie serial ma szanse na parę sezonów jak dobrze to rozplanują, ale szczerze nawet jak by był 1 sezon tak jak teraz to i tak jestem zadowolony bo serial miażdży.
Gdybym mógł to chętnie bym sam zasponsorował ze cztery sezony... A sukces zrozumiały, bo dla mnie odniesienie do realnego świata ( z tego co widziałem, a na razie raczej niedużo) jest tu genialne, tylko chyba w The Wire było to lepiej zrobione. Dlatego kibicuję jak największej ilości sezonów, oby lepszych niż pierwszy.