Mam wielka prośbę. Mogłby ktos napisac mi co sie wydarzyło w serialu. Ostatni odcinek jaki oglądałam to był ten w którym Nicole miała wziąść slub, ale uciekła sprzed ołtarza. Napiszcie prosze co sie wydarzyło w dalszych odcinkach. Zwłaszcza jeśli chodzi o Nicole i Jasona xD
W następnym odcinku Nicole była bardzo zła na Jasona (oczywiście okazywała mu to) i Tessę. Postanowiła wyjechać gdzekolwiek, byle stąd uciec. Jej ojciec w tajemnicy przed nią chciał ją zabrać do Nowego Jorku, ale "dzięki" Tessie, która powiedziała, że "na pewno stworzy ona z Jasonem zgrany zespół" postanowiła zostać. Po tym rozmawiała z Jasonem i on jej tłumaczył, że przecież w tym dniu brała ślub i chciał o niej zapomnieć. Pogodzili się i pod koniec odcinka "prawie się całowali" gdy nagle zadzwonił telefon, że dom ojca Jasona spłonął. Poza nimi to przyjechał były chłopak M.J. Bevans, kelnerki i przez to dochodziło do kłótni między nią, a Chrisem. Jej były chłopak chciał zabić Chrisa wypychając do na ulicę, ale mu się to nie udało. W końcu porwał kelnerkę na odległą plażę. Na szczęście Gabriel, którego zdążł już omotać, obiecując wyjazd na Tahiti wiedział gdzie jest ta plaża i razem z Chrisem uratowali kelnerkę.
Kolejny odcinek to było głównie poszukiwanie podpalacza domu ojca Jasona. Wpadli na trop ojca Nicole, przez co Jason pokłócił się właśnie z nią. Pod koniec odcinka na szczęście wyjawił Nicole ciemną stronę życia jej ojca i ona wprowadziła się do niego (postanowił zamieszkać na jakiś czas na Hawajach), po to, aby zdobywać dla Jasona informacje o nim. Kelnerka i Chris nadal sie kłócili i ona postanowiła zrobić mu niespodziankę i posprzątać jego przyczepę campingową. Gdy już odjeżdżała niechcący uderzyła w nią samochodem i przyczepa zjechała ze wzgórza. Zaraz po tym przyjechał Chris, który był na nią wściekły, ale po paru minutach pogodzili się.
Gabriel spotkać na plaży dziewczynę swoich marzeń jak twierdził. Niestety okazało się, że jest ona lesbijką. Franklin poradził mu, żeby chociaż się z nią zaprzyjaźnił, skoro mu tak zależy. Więc po całym dniu serfowania ona powiedziała, że jej "przyjaciółka" , której się spodobał zaproponowała mu trójkąt razem z nią. Gabriel zgodził się. Nie wiem czy do tego doszło, bo nie oglądałam następnego odcinka.
Dzięki wielkie :) Właśnie wczoraj naprawili (nareszcie!!) nam telewizor i dzis obejrzałam sobie Gorące Hawaje. Choc i tak połapać się nie mogę bo wszyscy sie jakoś porozstawali...Czemu???
Jutro ostatni odcinek, "trochę" szkoda, ale nareszcie wszystko będzie jak należy (Jason i Nicole oczywiście;-))
Tak niestety, bo to był rewalacyjny serial,dawno takiego nie było i jeszcze ten koniec taki smutny.
Dikładnie, wielka szkoda, bo jestem ciekawa jak to by się wsyztko potoczyło.
Teraz zamiast GH będzie leciał "Fuks". Ciekawe co to bedzie :D