PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117837
6,9 23 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Witam!!!
Tym razem na początek nie będzie sneak peaków, bo ktoś mnie ubiegł. Powiem tylko, że poznamy siostrę Karen McKluskey, która oprócz zaoferowania ogólno pojętej pomocy będzie również starać się rozwikłać tajemnice Dave'a razem z siostrą. Z tego co wyczytałem w wikipediowych streszczeniach odcinków 05x06-05x09 to właśnie ona dotrze do jakiegoś tajemniczego szczegółu z życia Dave'a i razem z Karem będą śledzić jego doktora... Poza tym Carlos będzie swoimi masażami doprowadzi do rozkoszy jedną z klientek, co Gaby oczywiście zauważy, a Tom chyyyyyyba wda się w romans...
Więcej w poniedziałek po obejrzeniu odcinka numer 6 :)
Pozdrawiam!!!

ocenił(a) serial na 10
Koziorozec3

Jest tylko 20 % prawdopodobieństwa, że to Tom wda się w romans. Od samego początku było mówione, że to któryś z bliźniaków będzie miał romans, ze starszą od siebie kobietą. Tom na razie z Anne zalatwia interesy...zobaczymy, chociaz w promo jest taka scena, ktora niby mowi sama za siebie, ale moze jednak tom zrezygnuje?
Anne Schilling (rzekomą kochanką Toma/Prestona/Portera) gra Gail O'Grady.
Pozdr. ;)
P.S.: Czekamy do pon. ;]

Arno

http://www.cucirca.com/2008/11/03/desperate-housewives-season-5-episode-6-theres -always-a-woman/

Tom zauważył na ziemi opakowanie po prezerwatywie. Na początku, jak to facet, ucieszył się, że jeden z
członków zespołu ma romans, ale... wpadła mu idea synka. I rzeczywiście, potem pokazano jak Ann Schiling
jest przykryta tylko prześcieradłem a Porter/Preston się ubierał. W tym czasie nadjechał Tom do hangaru,
gdzie zespół ma próby i kazał wyjść tej dziewczynie (syn nie powiedział mu kim ta kobieta jest) w ciągu minuty.
Ann wyszła ale zobaczyła ją Lynette, która śledziła męża z zazdrości. Odjechała i skojarzyła fakty: Ann + Tom
= romans.

Czekam na 5x07 - jak się rozwinie sytuacja...

użytkownik usunięty
michu1945

A nie wydaje się Wam, że Dave będzie miał jakiś związek z Mikem? Kiedy mówił o tym, że jego brat został zabity przez jakiegoś więźnia, który później wyszedł z więzienia... Może ja nie pamiętam dobrze, ale czy Mike nie zabił jakiegoś człowieka, czy nie było o tym dyskusji w pierwszym - drugim sezonie?

Tak, teraz jestem prawie pewna, że Dave'owi chodzi o Mike'a.
Bo najpierw rozmawiają o pobycie Mike'a w więzieniu -> tuż za chwilę Dave opowiada Edie o tym, że jego brat został zabity przez człowieka, który po roku wyszedł na wolność. Musi chodzić mu o Mike'a :)

Odcinek był świetny, jednak w pewnym momencie bałam się, że twórcy zepsuli tak świetnego bohatera, jakim jest Tom - ale przecież on nie mógł zdradzić Lynett! :)

Jak zwykle pojawiły się rozbrajające teksty; najbardziej rozśmieszyła mnie wymiana zdań między Katherine a Bree:
K: Muszę mieć się na baczności, bo gotów skraść mi serce.
B: Gdyby próbował, obiecaj, że zadzwonisz.

Pozdrawiam ;)

ocenił(a) serial na 10
elfka77

Witam!!!
Kolejny świetny odcinek!!! Ciekawie wymyślili z tym romansem Portera z matką kolegi, a Lynette jak zwykle nie znając prawdy cierpi... Przekupna Gaby... też świetna, nie mówiąc o scenie "prysznicowej" Susan :) Bardzo dobry odcinek dla Katherine (związek z Mike'iem prawdopodobny), świetna gra Dany. Teoria spiskowa sióstr "starszych" przeciwko Dave'owi ciekawa, ale niestety ujawnione szczegóły tajemnicy przez Dave'a były moim zdaniem za bardzo sugerujące, że chodzi mu o Mike'a... Poza tym może ściemniać, w końcu scenarzyści nas zaskakują w tym sezonie na każdym kroku. Mógł sobie wymyślić tą historyjkę o bracie... Mam nadzieję, że chodzi mu jednak o kogoś innego...
Pozdrawiam!!!