Sry, ale przeglądarka mi sie zbugowała tak że: SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
1. Odcinek nie był zły, ale za szybko to trwało a to jak D&D potraktowali
Stannisa w tym sezonie to ręce opadają.W takim tępie spokojnie mogli by w jednym odcinku pół z której z książek, streścić xD
2.Marsz pokuty-mega. Ta scena zajebiscie sie twórcom udała! :D
3.Scenay z Aryą też dobre.Może nawet najlepsze w tym sezonie :D
4.Scena Theona z Sansą-no tutaj słabo tylko dlatego że czuć nie dosyć ;//// Myślałem że jednak coś dodadzą.W książce czuć było klimat "Ducha Winterfell".Tutaj ten klimat był w tylko w scenie w której Sansa brała ślub oraz wtedy kiedy Ramsay pokazywał ciało staruszki-wiecie, ten śnieg, mrok że to już nie to samo Winterfell :D:D:D
5.Brienne i Pod-no tutaj twórcy też dali troche ciała.Po co była jej ta cała wędrówka za Sansą.Dobiła Stannisa-okej ale kurczę, mogli dać jej więcej w finale ;D
6.Sceny z Jonem-no tutaj smuteczek ;/// No ale Meli wróciła to może coś z nim zrobi :D A trolling z tym Benjenem to mistrzowski xD
spokojnie - Stannis być może żyje....niepokazali jego śmierci z jakiegoś powodu .... wyobraź sobie ze Brienne stoi nad nim bierze zamach i w tym momencie Stannis chwyta za miecz i ja przeszywa ....