PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=659252}

Graceland

2013 - 2015
7,4 2,6 tys. ocen
7,4 10 1 2625
7,0 2 krytyków
Graceland
powrót do forum serialu Graceland

Graceland zaczęłam oglądać przypadkiem i już od 1 odcinka serial wzbudził moje
zainteresowanie. Co prawda, na początku - moim zdaniem - trochę długo ciągnęły się niektóre
wątki,ale po 5 odcinku akcja zaczęła nabierać tempa. No i duży plus za muzykę.
Jak myślicie, co będzie dalej? Macie jakieś teorie( na podstawie nowego trailera) na temat
przyszłych odcinków? :) Generalnie ja mam taki obraz w głowie: Reszta domowników i biuro
dowiedzą się prawdy o Briggsie i zamiast mu pomóc jeszcze bardziej pogorszą sytuację;
wywalą go z FBI, Mike odejdzie z Graceland, skończy się sezon i nie będzie 2 :< Nie chcę żeby
tak było,ale ten obraz mnie męczy od tygodnia a wierzcie Mi naprawdę wkręciłam się w ten
serial - chyba za mocno aż...
Wracając do rzeczy - piszcie swoje teorie :)

young_blood

ja znowu myślę że wszyscy w domu będą mu pomagać i go wspierać w byciu czystym, a Twoim zdaniem Charlie będzie chciała dalej ćpać bo wydaje mi sie że tak, że jej sie to spodobało. I mam nadzieje że serial będzie sie ciągną dalej chociaż do 4 sezonu :)

monixxon

Kurcze z 1 strony myślę,że będzie brać,bo sama wtedy powiedziała do Briggsa,że chcę, jak jej zaproponował by " stanęła na nogi" , ale z 2 nie wiemy jak się zachowa gdy dowie się prawdy - o ile się dowie- o nim może nie będzie chciała być taka jak on nie wiem w sumie haha zobaczymy jak to będzie. A jak myślisz, Briggs ciągle bierze? + Co sądzisz o nowym zwiastunie odcinka? :-)

young_blood

myślę że Briggs nie bierze bo po co chodził by na terapie gdyby brał ? a co do nowego zwiastuna to nie oglądałam gdyż wole mieć caly odcinek niż oglądać kawałek i później myśleć :D

monixxon

A ja coś przeczuwam,że okłamał Mike'a i nadal bierze,ale niedługo nowy odcinek więc zobaczymy :)

young_blood

mam nadzieje że nie wyjdzie na jaw że Mike tak jak by donosi na Briggsa

monixxon

To też,bo kurcze jak by się dowiedzieli to nie byłoby za wesoło....:(

young_blood

no dokładnie, gdzie oglądasz serial, premiera miala byc 1 i jakos nic nie widać zeby miał sie pojawić odcinek, wiesz coś może na ten temat ?

monixxon

Premiera będzie dopiero w czwartek na stowe,bo na zwiastunach widziałam,a oglądam na i i t v chociaż teraz szukam jakiś amerykańskich hostingów żeby obejrzeć na żywo i nie czekać tyle aż ktoś doda :)

young_blood

ja tez na tej samej stronie, mam nadzieje że szybko będą napisy

young_blood

odcinek pojawił się dzisiaj na i i t v. na razie tylko w oryginale - świetny... widziałam też promo do następnego odcinka, ale żeby nie psuć przyjemności oglądania powiem tylko że zapowiada się brutalnie...

nelcia_fm

Też już oglądałam ,odcinek niesamowity a co do promo to nie moge sie juz doczekac kolejnego epizodu!

young_blood

cholera noo, ale się dzieje :O

ocenił(a) serial na 7
monixxon

w Gracelad każdy, każdego kryje co zostało zresztą pokazane. Mike okazuje się marionetką, ale mam nadzieję, że nie do końca...

young_blood

Wie ktoś,czy będzie 2gi sezon?

avosette

Ja jak na razie nic nie wiem :)

ocenił(a) serial na 9
young_blood

Swietny serial :)

ocenił(a) serial na 8
avosette

Zależy od oglądalności, póki co jest ona średnia. Liczę, że po ostatnim odcinku trochę ludzi wróci do serialu przed TV, bo był przedni.