Jak oni mogli kazać nam czekać tyle odcinków,aby zobaczyć ich pierwszy pocałunek?! Myślałam,
że zeświruje. Muszę jednak rzec, że warto było mimo wsztystko czekać na TAKI pocałunek. W
sumie im więcej, tym większe napięcie i lepiej smakował ;>
Cóż, całe szczęście,że kazali nam czekać i dawkują uczucia rodzące się między bohaterami. W tym serialu przynajmniej po dwóch odcinkach nie są razem, jak to bardzo często bywa w przypadku głównych postaci... i dobrze, to zepsułoby film. Tymczasem dalej trwamy w niepewności i nic nie jest w tym temacie przesądzone.
Im trudniej, im więcej zawirowań, tym ciekawiej!
Oj dokładnie!! Uwielbiam takie podejścia... Zresztą podchody Angeli i Ernesto też niczego sobie :)
I niech tak zostanie, to wlasnie smak serialu...pomalu pomalu a jak zmyslownie...
Uwielbiam te ich zagrywki! Naprawdę myślałam, że będzie to jeden z ciekawszych wątków. Wielka szkoda, że nie poznamy ich losów.
No tak :) Ale... W 3 sezonie mogliby jeszcze jakąś panienkę dla Benjamina skombinować :PP
No w 2 sezonie dopiero :) Zgodnie z tłumaczeniem.... Czyli dwóch moich ulubionych postaci nie będzie?? :O
Aktor grający Ernesto, Juan Luis Galiardo niestety zmarł :( w czerwcu ubiegłego roku. A Don Benjamin wróci do Gran Hotel :)
O Ernesto wiem od dłuższego czasu, a o Benjaminie wiedziałam, że wróci ale nie wiedziałam na ile :)
Spokojnie, już wypowiedź Izoldy była jednoznaczna :) A kto będzie nowym starszym kelnerem? ;]
A gdzie oglądacie wszystkie odcinki ? Boja jestem na 2x02 sezonu,, potrzebuję więcej :D Pomożecie ? ;>
Nie ma jeszcze tłumaczenia 3 odcinka 2 sezonu... A nasza rozmowa jest oparta na tym, że reszta oglądała tam do przodu po hiszpańsku a ja trailery i jakieś tam wiadomości...
Eh....szkoda. Już się normalnie doczekać nie mogę ;> Ale po hiszpańsku 70 minut to trochę kiepsko, gdyż zrozumiałbym może i sens,ale nie do końca, a tak nie lubię. Oczywiście pomijam zwroty typu ''claro'', ''silencio'' , 'aldante'', etc,etc,etc :D Cały mój hiszpański ;>
z niecierpliwością czekam na scenę miłosną w wykonaniu głównych bohaterów Alicji i Julio