Grand Hotel

Gran Hotel
2011 - 2013
7,9 6,6 tys. ocen
7,9 10 1 6647
Grand Hotel
powrót do forum serialu Grand Hotel

ocenił(a) serial na 9

Znacie może podobne seriale ukazujące życie dwóch sfer jak Gran Hotel czy Downton Abbey?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
danishgirl

Serial "Upstairs Downstairs" przedstawia losy młodego małżeństwa oraz ich służby (http://www.filmweb.pl/serial/Schodami+w+g%C3%B3r%C4%99%2C+schodami+w+d%C3%B3%C5%82-2010-608854), ale akcja dzieje się później niż w serialach, które wymieniłaś, ponieważ rozpoczyna się przed wybuchem II wojny światowej. Jednak w dalszym ciągu to serial (mini serial?) kostiumowy :).

ocenił(a) serial na 9
danishgirl

Wejdę ci trochę z inną propozycja zobacz serial internat gra tam główna postać z gran hotelu. Kiedyś mi podziekujesz pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
batesmotel27

Właśnie dodałam nowy temat do forum Internatu z pytaniem czy warto zaczynać :D a skoro tak mówisz to chyba rzeczywiście muszę zacząć :)

ocenił(a) serial na 9
danishgirl

Zobacz a plus tego,ze wszystkie odcinki przetłumaczone lub z lektorem

ocenił(a) serial na 9
batesmotel27

A mogę zapytać gdzie mogę je obejrzeć?

ocenił(a) serial na 9
danishgirl

Poszukaj na gryzonie czyli chomik

ocenił(a) serial na 9
batesmotel27

Ok dzięki :)

ocenił(a) serial na 8
danishgirl

Pod Internatem również się podpisuję - serial świetny, a życie dwóch różnych sfer ukazuje świetny angielski serial komediowy Pan wzywał Milordzie - akcja rozgrywa się w latach 20-tych ubiegłego wieku. Ulubiony serial z mojego dzieciństwa, nie wiem niestety jak z dostępnością przez internet.