PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=630096}

Grand Hotel

Gran Hotel
2011 - 2013
7,9 6,5 tys. ocen
7,9 10 1 6535
Grand Hotel
powrót do forum serialu Grand Hotel

Podobny serial

ocenił(a) serial na 9

Znacie może podobne seriale ukazujące życie dwóch sfer jak Gran Hotel czy Downton Abbey?

danishgirl

Serial "Upstairs Downstairs" przedstawia losy młodego małżeństwa oraz ich służby (http://www.filmweb.pl/serial/Schodami+w+g%C3%B3r%C4%99%2C+schodami+w+d%C3%B3%C5 %82-2010-608854), ale akcja dzieje się później niż w serialach, które wymieniłaś, ponieważ rozpoczyna się przed wybuchem II wojny światowej. Jednak w dalszym ciągu to serial (mini serial?) kostiumowy :).

ocenił(a) serial na 9
danishgirl

Wejdę ci trochę z inną propozycja zobacz serial internat gra tam główna postać z gran hotelu. Kiedyś mi podziekujesz pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
batesmotel27

Właśnie dodałam nowy temat do forum Internatu z pytaniem czy warto zaczynać :D a skoro tak mówisz to chyba rzeczywiście muszę zacząć :)

ocenił(a) serial na 9
danishgirl

Zobacz a plus tego,ze wszystkie odcinki przetłumaczone lub z lektorem

ocenił(a) serial na 9
batesmotel27

A mogę zapytać gdzie mogę je obejrzeć?

ocenił(a) serial na 9
danishgirl

Poszukaj na gryzonie czyli chomik

ocenił(a) serial na 9
batesmotel27

Ok dzięki :)

ocenił(a) serial na 8
danishgirl

Pod Internatem również się podpisuję - serial świetny, a życie dwóch różnych sfer ukazuje świetny angielski serial komediowy Pan wzywał Milordzie - akcja rozgrywa się w latach 20-tych ubiegłego wieku. Ulubiony serial z mojego dzieciństwa, nie wiem niestety jak z dostępnością przez internet.