PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=420552}

Greek

2007 - 2011
7,7 4,6 tys. ocen
7,7 10 1 4572
Greek
powrót do forum serialu Greek

Oglądając reklamę na MTV spodziewałam się czegoś lepszego.
Fabuła to tutaj leży plackiem. Niektóre sytuacje są tak żałosne, że aż mam ochotę wyrzucić telewizor przez balkon. Gra aktorów też beznadziejna.

Jeżeli kogoś uraziłam to przepraszam, ale takie jest moje zdanie.

ocenił(a) serial na 8
DeftonesQueen

A co takiego ciekawego jest w reklamie?
Bo według mnie to reklama jest właśnie kiepska.
Wedłkug mnie serial może być,wciągnęłam się już trochę.

DeftonesQueen

Dużo osób źle nastawia się od samego początku do tego serialu dlatego, że leci on na mtv :P
Osobiście widziałam go zdecydowanie wcześniej i też mnie wciągnął, ale gdyby nie to, raczej nie miałabym ochoty go oglądać. Niestety kojarzę te inne "seriale" z mtv i tak trochę niezbyt.. ;]
Krótko mówiąc jest przyjemny i lekki:)

ocenił(a) serial na 1
DeftonesQueen

Po prostu spodziewałam się czegoś w stylu The Hills lub Laguny Beach, ale niestety się zawiodłam.

DeftonesQueen

Każdy ma swój gust, wg mnie Greek > Laguna Beach. Ale o to nie ma sensu sie kłócić bo każdy i tak uzna swoją rację

DeftonesQueen

zgadzam się, serial nie powala, no ale trudno sie spodziewac czegoś innego skoro jest emitowany w abc family xD można pooglądać .. z nudów. pzdr

ocenił(a) serial na 10
DeftonesQueen

jak dla mnie serial świetny ;D no moze bez przesady, ale wciąga i całkiem milo sie oglada :). Zdecydowanie najlepszy seriam MTV (coprawda ja go na MTV nie ogladam)

DeftonesQueen

oglądałam pierwszy raz dzisiaj greek, i sądziłam poreklamie że to będzie coś fajnego. serial nie jest zły, ale nie aż taki super;]