Haven zapada w głęboki sen, Audrey musi pracować z jedyną osobą mieście, która nie zasnęła.
Poznajemy więcej odpowiedzi o Bolcowym Zabójcy.
Więcej odpowiedzi. Świetnych odpowiedzi :) Fajny odcinek :)
Oglądałem a ang napisami, więc tylko czekać na PL ;)
Nie zdziwiłam się za bardzo jak wyjawilli kto jest zabójcą. TPrzesłuchania były naciągane, bo sumie co Audrey wie o psycholożce, albo o braciach z gazety? dlaczego nie podejrzewała tego, kogo zna najkrócej, czy tego co ma najwięcej tajemnic? Opócz tego, historia mężczyzny w śpiączce bardzo ciekawa. Miło też, że pokazują trupy, pomimo pozornej baśniowości serialu.
Tyle że skinwalker stał się Clair dopiero po wszystkich przesłuchaniach bo wpadł na tym jak bracia wg niego wspominali o stodole a tego nie zrobili :P Chociaż Clair od początku pojawienia się w serialu mogła być skinwalkerem :?
Zasadniczo tak mi się zdawało, bo jak inaczej najlepiej zbliżyć się do ofiary, niż udawać wścibską panią psycholog,
zdaje mi się że nie mogła być, bo od początku skinwalker był już Tommym. Czyli w tym momencie jeśli kiedykolwiek w odcinkach 1-10 naraz pojawili się Tommy i Claire, to mamy dowód że Claire była wtedy sobą, bo przecież skinwalker nie mógł się rozdwoić :P
nie pamiętam tylko czy te 2 postacie naraz pojawiły się kiedyś na ekranie, ale zdaje mi się że tak, chociażby w tym nawiedzonym domu gdzie wszyscy byli uwięzieni. Więc wychodzi na to, że skinwalker przybrał postać Claire później, najpewniej w trakcie 3x11, gdzieś po przesłuchaniu.
Szkoda, fajna dupeczka z niej :P