PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=542743}

Haven

2010 - 2015
7,2 5,9 tys. ocen
7,2 10 1 5868
Haven
powrót do forum serialu Haven

Na łeb na szyję

ocenił(a) serial na 9

4 sezon to masakra. Byłem prawie że fanem serialu, przy drugim odcinku 4 sezonu zaczynam
się nudzić. Lexie mnie drażni, wygląda fatalnie, widać, że nie czuje roli barmanki a tym bardziej
image - ktoś jej zrobił wielką krzywdę.

Panienka, która przyjechała z Dukiem jest niewymownie denerwująca, totalnie nijaka a rolę ma
naprawdę źle napisaną. Po prostu drażni.

A czy brat Duka nie był szefem kuchni i to jakimś znanym? A teraz bawi się w giełdę? Może to
inny brat?

Aktor grający Duka zawsze mnie drażnił, ale przez jednego aktora nie można oceniać całego
serialu. Zresztą położył nawet kilka dobrych filmów, w których grał główne role. Ale innym ma
prawo się podobać :)

Mam nadzieję, że kolejne odcinki będą ciekawsze, bo naprawdę nie widzę póki co sensu
tworzenia 5 sezonu, zresztą po 2 odcinku w USA i Kanadzie słupki oglądalności też ostro
poleciały na łeb na szyję, podobno stracili 30% widzów. To bardzo dużo. Serial ma 13
odcinków a już 2 są schrzanione. Przecież to 15% serialu.

ocenił(a) serial na 7
Unibet_78

1. widać, że nie obejrzałeś wszystkich odcinków skoro masz taki problem z Lexie.
2. szefem kuchni był brat kumpla Duke'a, który podarował mu bar.
3. mnie z początku postać Duke'a drażniła, ale teraz rozumiem, że on ma drażnić. drażni wszystkich w Haven i widz dostaje to samo. całkiem sympatyczny drań. przeciwieństwo ułożonego i dość powściągliwego Nathana.

ocenił(a) serial na 9
abdon

Obejrzałem wszystkie odcinki pisząc ten post - wszystkie dostępne oczywiście wówczas. To, że ktoś mnie drażni nie znaczy że nie oglądałem serialu. Gdzie logika?

ocenił(a) serial na 7
Unibet_78

bo gdybyś oglądał dalej, to nie miałbyś takiego problemu z Lexie. może obejrzałeś i ta wypowiedź jest już nieaktualna, nie wiem.

Unibet_78

Ze względu na ten sezon zmieniłam ocenę Haven. Wydaje mi się, że po prostu przekombinowali, co się często zdarza.
Mogli jakoś fajnie zamknąć to w trzeciej serii, która notabene też już nie była najlepsza...
Wdg mnie: Jennifer jest nijaka(marna gra aktorska), "nowe oblicze Vince'a" kompletnie mi nie pasuje do tej postaci, a brat Duke'a jest irytujący :/

Chyba porzucę Haven i wypożyczę sobie książkę, żeby zobaczyć jaki pomysł na zakończenie miał King...

Napiszcie jak się skończyło!! ;)

Ysabel_1986

Książka jest podobno słaba, jest tam inna historia - w serialu tylko jest taki główny motyw Colorado King, który był w poprzednich sezonach. Teraz serial nie ma nic do ksiązki. W sumie teraz Vince i Dave mają praktykantkę hehe