PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=542743}

Haven

2010 - 2015
7,2 5,9 tys. ocen
7,2 10 1 5867
Haven
powrót do forum serialu Haven

I czy znacie inne seriale tego typu? To znaczy z aurą tajemniczości, ale niezbyt straszne.

Mnie w tym serialu urzeka malowniczość lokacji. Pokazane jest wiele ujęć z lotu ptaka, w których widać całe Haven. Serial ma swój specyficzny klimat. W każdym odcinku mamy jakieś "kłopoty" oraz tajemnicę, która przewija się przez cały sezon i stanowi osnowę serialu. Do tego świetnie rozwijają się relacje głównych bohaterów i zarysowują ich charaktery.

Jeśli chodzi o dotkniętych, to najbardziej podobał mi się odcinek o kameleonie. Zaskoczył mnie. Nie domyśliłam się, w kogo się wcielił kameleon.

Ciekawią mnie również Wasze teorie na temat wątków Audrey vel Lucy vel Sarah vel ..., misji Duke'a oraz tego, co wiedzą Dave i Vince, a także przyczyny wyjątkowości Haven. Np. co było w chacie, którą znalazła druga Audrey. Wiem, że to tylko nasze teorie, ale może ktoś z nas ma więcej intuicji niż inni.

Już nie mogę się doczekać 3 sezonu!!!

ocenił(a) serial na 9
karolajna_7

Tego serialu jeszcze nie oglądałam, ale może się skusze ;) Polecam serial "Pretty Little Liars", jest bardzo tajemniczy, lecz nie ma w nim nic nadprzyrodzonego ;)
jest jeszcze "The secret circle" opowiada o kręgu czarownic, bardzo fajny polecam ;)