PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=400970}
5,5 16 tys. ocen
5,5 10 1 16390
3,6 7 krytyków
I kto tu rządzi?
powrót do forum serialu I kto tu rządzi?

uwielbiam go oglądać, bardzo podobał mi sie każdy odcinek. niecierpliwie będę wyczekiwał drugiej serii.

pitero17

popieram! ten serial jest bardzo fajny. mało która komedia sprawia, że się tak śmieję :)

ocenił(a) serial na 1
gusiekk

Gratuluję tak niewybrednego poczucia humoru.Jedynym typem uśmiechu jaki ten serial u mnie wywołuje to uśmiech politowania.

ocenił(a) serial na 1
pitero17

Świetny? O matko boska częstochowska!!!:O Osobiście podziwiam ludzi którzy potrafią wytrwac przy tym serialu dłużej niż 5 minut! Chociaż w pewnym sensie macie racje...bo jest tak BEZNADZIEJNY, że aż śmieszy!

użytkownik usunięty
carajo

ah tam gadacie, mnie się podoba, jest to jeden z niewielu polskich seriali które polubiłem, na pewno lepszy niż pierwsza miłość, na wspólnej, tancerze itp...

ocenił(a) serial na 1

...nie obrażając nikogo, ale tak ewidentnie sztuczną grę oraz kiepskie dialogi (ponoć komediowe :O) są w stanie znieść tylko i wyłącznie ludzie o naprawdę kiepskim guście bądź niskim poziomie intelektualnym(przepraszam za to stwierdzenie, ale nie potrafię wyjaśnić tego w żaden inny sposób), a jak widać większość nie może zdzierżyć tego serialu, co świadczy o jego niskim poziomie. Jest to NAJGORSZY polski serial komediowy jaki powstał! P.s. i nie porównujmy telenoweli bądź tasiemców takich jak "pierwsza miłość" itp. z serialem komediowym, ponieważ to z gruntu odmienne gatunki filmowe.

ocenił(a) serial na 7
carajo

Już? Opanowałaś/opanowałeś się?
Wypowiadasz się na tym forum enty raz, obrażając serial i jego fanów. To właśnie twój poziom wypowiedzi jest żałośnie niski. O gustach się nie dyskutuje, więc nie obrażaj nikogo. Co wy myślicie, że p. Linda ma grać tylko w filmach wojennych/akcji i przygodowych?! Na tym własnie polega aktorstwo, można sie wcielić w każdą rolę. Jedynie sztywno w tym serialu gra Foremniak, reszta jest ok .

PS. Nigdy nie mogę zrozumieć, że jeśli ktoś nie lubi jakiegoś serialu/filmu to musi go obsmarować i wyśmiewać się z tych, którzy mają odmienne zdanie.

Pozdrawiam i życzę więcej kultury :)

ocenił(a) serial na 1
paumar1

"Co wy myślicie, że p. Linda ma grać tylko w filmach wojennych/akcji i przygodowych?! Na tym własnie polega aktorstwo, można sie wcielić w każdą rolę."
Racja - aktorstwo pełną gębą właśnie na tym polega, z tym że LINDA jest kompletnym zaprzeczeniem tej definicji!!!
P.s. Foremniak jest na podobnym poziomie...

ocenił(a) serial na 1
paumar1

...a to oto forum, jak i każde inne na tym portalu jest właśnie po to aby każdy(nie tylko zwolennik) mógł wyrazić swoją opinie na temat danego filmu bądź aktora!!