uwielbiam go oglądać, bardzo podobał mi sie każdy odcinek. niecierpliwie będę wyczekiwał drugiej serii.
Gratuluję tak niewybrednego poczucia humoru.Jedynym typem uśmiechu jaki ten serial u mnie wywołuje to uśmiech politowania.
Świetny? O matko boska częstochowska!!!:O Osobiście podziwiam ludzi którzy potrafią wytrwac przy tym serialu dłużej niż 5 minut! Chociaż w pewnym sensie macie racje...bo jest tak BEZNADZIEJNY, że aż śmieszy!
ah tam gadacie, mnie się podoba, jest to jeden z niewielu polskich seriali które polubiłem, na pewno lepszy niż pierwsza miłość, na wspólnej, tancerze itp...
...nie obrażając nikogo, ale tak ewidentnie sztuczną grę oraz kiepskie dialogi (ponoć komediowe :O) są w stanie znieść tylko i wyłącznie ludzie o naprawdę kiepskim guście bądź niskim poziomie intelektualnym(przepraszam za to stwierdzenie, ale nie potrafię wyjaśnić tego w żaden inny sposób), a jak widać większość nie może zdzierżyć tego serialu, co świadczy o jego niskim poziomie. Jest to NAJGORSZY polski serial komediowy jaki powstał! P.s. i nie porównujmy telenoweli bądź tasiemców takich jak "pierwsza miłość" itp. z serialem komediowym, ponieważ to z gruntu odmienne gatunki filmowe.
Już? Opanowałaś/opanowałeś się?
Wypowiadasz się na tym forum enty raz, obrażając serial i jego fanów. To właśnie twój poziom wypowiedzi jest żałośnie niski. O gustach się nie dyskutuje, więc nie obrażaj nikogo. Co wy myślicie, że p. Linda ma grać tylko w filmach wojennych/akcji i przygodowych?! Na tym własnie polega aktorstwo, można sie wcielić w każdą rolę. Jedynie sztywno w tym serialu gra Foremniak, reszta jest ok .
PS. Nigdy nie mogę zrozumieć, że jeśli ktoś nie lubi jakiegoś serialu/filmu to musi go obsmarować i wyśmiewać się z tych, którzy mają odmienne zdanie.
Pozdrawiam i życzę więcej kultury :)
"Co wy myślicie, że p. Linda ma grać tylko w filmach wojennych/akcji i przygodowych?! Na tym własnie polega aktorstwo, można sie wcielić w każdą rolę."
Racja - aktorstwo pełną gębą właśnie na tym polega, z tym że LINDA jest kompletnym zaprzeczeniem tej definicji!!!
P.s. Foremniak jest na podobnym poziomie...