Mam pytanie kiedy będzie drugi sezon???? i dlaczego w pierwszym sezonie jest tylko 12 odcinków??
Drugi sezon podobno w następne wakacje ma być dopiero:(. Nie wiem czemu tak długo każą nam czekać:(. A czemu 12 odcinków? Hmm na to pytanie nie znam odpowiedzi, ale wszystkie seriale emitowane w mtv mają podobną liczbę odcinków, np. "Życie wg. Liz" też ma tylko po 10 czy 11 odcinków w sezonie:(. Gdzieś czytałam, że twórcy są zaskoczeni popularnością serialu, z odcinka na odcinek miał coraz większą oglądalność, może więc nakręcili tylko 12 odcinków żeby sprawdzić najpierw czy serial się przyjmie:). Kurczę, ale to czekanie do lata na następny sezon mnie przeraża, bo strasznie się wkręciłam w oglądanie:(
Dzieki za odpowiedź:):):) Mi strasznie podoba sie ten film :):) i oglądałam po 4 razy każdy odcinek:):) A jak myślisz z kim będzie Jenna??
Nie ma za co:). Hehe mi też się podoba i to bardzo, tylko nikt z moich znajomych nie ogląda i nawet nie mam z kim o nim pogadać. Koleżanka powiedziała, że taki serial to dla nastolatek, a ja mam 23 lata i miło mi się go ogląda, wracam wspomnieniami do czasów, gdy sama byłam nastolatką i miałam problemy z chłopakami:). Hmm, ja myślę, że Jenna będzie z Matty'm:). I choć wkurzał mnie on strasznie czasami swoim zachowaniem wobec niej to ja bym mu wybaczyła, bo w ostatnim odcinku udowodnił, że mu na niej zależy, aż mi go szkoda było, że został na lodzie:(. Choć w sumie jakbym była na miejscu Jenny to chyba też bym wybrała Jake'a ze względu na charakter, bo z wyglądu wolę Mattiego:P
Hej:) ja też oglądam ten serial na okrągło bo strasznie mi się podoba. Drugi sezon ma być na początku 2012 roku . Obliczyłam kiedy skończy się pierwszy sezon w Mtv . Więc skończy się 25 grudnia. Drugi sezon ma być na początku roku więc wytrzymamy ale nie wiem czy w Ameryce czy w Polsce. Chyba w Ameryce ale co to za problem ściągnąć z neta. A Jenne bd z Jake'm niestety.:( Ale w drugim sezonie napewno bd z Mattem:)
Ja już nie mogę się doczekać:):) JA wole żeby była z mattem a nie z Jake'm :) Ale dlaczego mówisz że będzie z Jake'm????????????
Fajnie,że "Awkard." ma coraz więcej fanów,nie spodziewałam się, że ten serial będzie taki super:). A gdzie przeczytałaś, że nowy sezon będzie na początku roku?. Ja na jakimś forum znalazłam informację, że będzie dopiero latem 2012:(
To znalazłaś złe informacje. Mi chodziło o to że na początku roku bd w Ameryce ale co to za problem ściągnąć . A w Polsce może być latem bo polska to jest opużniony kraj ja wszystkie seriale oglądam wtedy gdy są już w Ameryce bo gdybym miała czekać na polaków to bym się nie doczekała XD
Mi też Kinga było żal mattiego ale bym mu wybaczyła:):):) I nie przejmuj sie że nie masz z kim pogadac o tym serialu bo mozesz z nami tutaj:):):)I ten serial wcalenie jest tylko dla nastolatek:*
Dzięki za miłe słowa:*. Nie wiem czy oglądałaś do końca serial więc jak coś to teraz uważaj na spoilery!Ja też bym wybaczyła Mattiemu, ale rozumiem Jennę, że chce mu dać nauczkę i rozumiem, że nie chce się pakować w trochę toksyczny związek z Mattim, który się jej wstydził przez dłuższy czas, tylko woli stabilność u boku Jake'a-choć coś czuję,że ten ich związek nie będzie taki stabilny przez tą blondynę- jego ex:)Nie wierze, że tak łatwo sobie odpuści Jake'a. Teraz Matty sobie trochę pocierpi jak będzie widział najlepszego przyjaciela z ukochaną, to będzie jego pokuta:P. Swoją drogą nie rozumiem czemu on kurczę nic nie powiedział Jake'owi, że zależy mu na Jennie, nie rozumiem facetów, przecież sam doprowadził do tego, że teraz Jenna jest z Jake'm!. Facetów to ja nigdy nie zrozumiem:/. A kogo jeszcze lubisz z serialu, którą postać?. Ja uwielbiam tą Ming jeszcze:). Tamara mnie wkurza, ale Ming jest super:)
HEhehehe Ming jest zarąbista i te jej szlabany:)(:) A i jeszcze lubie Saidi :):) A najbardzej podobało mi się to jak Jenna powiedziała jej : Your welcome tym jej fajnym głosem :):)
Haha no masakra mieć takich rodziców, ja nieraz narzekałam, że moi są surowi, a w sumie nigdy szlabanu nawet nie dostałam:P. Z kolei rodzice Jenny to są wyluzowani aż za bardzo:P. No a Sadie też jest ok:). Niby negatywna postać, ale da się ją lubić. Weszłam sobie na twój profil i widzę, że mamy w 65% podobny gust filmowy póki co:)Może sobie jakiś film podpatrzę u Ciebie, bo się długi weekend zbliża i chcę sobie wieczór filmowy zrobić, a w tv to jak zwykle nic ciekawego:/
Heheh :) A ja u cibie już patrzyłam na filmy :):) Pod tym względem to mamy duz wspólnego:) A powiedz co ci sie jeszcze podoba w tym NASZYM serialu??
Hehe ja jestem dziwna, bo głównie albo komedie romantyczne oglądam albo horrory hehe:).Noi strasznie dużo seriali:D. Sama nie wiem jak mi czasu na to starcza:). No, a wracając do NASZEGO serialu hehe to podoba mi się jego historia, to, że główna bohaterka to normalna, zwykła dziewczyna, nie jakaś super piękność dla której wygląd jest najważniejszy, tylko dziewczyna, która nie boi się wyjść z domu w bluzie i nieumalowana:).Ma przyjaciół, ale też wrogów-jak w życiu:P. Ma problemy, ale nie jakieś wyimaginowane, tylko takie, z którymi boryka się wiele młodych ludzi. Podoba mi się też gra aktorów i co mi się rzadko zdarza to lubię wszystkich bohaterów w sumie,nie tylko tych dobrych, bo ci negatywni też mają swój urok:). I fajne jest to, że serial nie jest z góry przewidywalny, tylko nigdy nie wiadomo co się w danym odcinku wydarzy. Szkoda, że nie ma polskich seriali dla młodzieży:/. Nie jestem już nastolatką, ale jak mam wybierać "M jak miłość" i patrzeć na Basię i Lucka i ich odwieczne problemy z dziećmi i emeryturą albo np. "Gossip girl" i problemy młodych, to wolę sobie plotkarę oglądnąć oczywiście:P. Hah no to napisałam Ci poemat więc teraz Ty mi tu ładnie się wyspowiadaj co się Tobie podoba:P:P:P.
No więc tak. Mi w tym serialu podoba się to że opowiada on o nastolatce(uwielbia seriale i filmy o nastolatkach) i jej problemach . Lubie także jak grają fajni i ładni aktorzy tak jak na przykład Matti . Serial opowiadaon o jej problemach i sprawach które dręczą każdą nastolatke. Podobaja mi się tez główne tematy takie jak miłość jenny do Mattiego i równiez sprawa rodziców> ten serial pokazuje jak różni są rodzice Jenny a Ming.Wogóle UWIELBIAM TEN SERIAL . Wiesz ostatni oglądałam film TYLKO SEX z justinem timberlakiem i jest zarąbist . Oglądnij sobie polecam>Jak i również ANGUS STRINGI I PRZYTULANKI też poleca fajnu film:):):)
Czyli mamy podobne opinie:). Tylko szkoda, że teraz musimy tyle czekać na następny sezon:(. O tych filmach co mi polecasz słyszałam, ale nie oglądałam, a skoro mówisz,że fajne to obejrzę:)A skąd je ściągałaś?. O, a widzę, że TVD tez oglądasz tak?.
Nie siciągłam tylko na playtubie oglądałam:) a Pamiętniki jasne że oglądam:):):):)
Aha,ok dzięki za info:). Wiesz co oglądałam ostatnio galę mtv ema i Ashley Rickards wręczała tam nagrodę:). Jakbyś chciała zobaczyć to wklejam linka: http://www.mtv.pl/shows/mtv-europe-music-awards-2011/episodes/mtv-europe-music-a wards-2011-redcarpet-2/video/2011-ema-red-carpet-part-17-ashley-rickards-and-big gest-fan-awards-2-704697/. Możesz skopiować sobie i zobaczyć:) . Ślicznie tam wyglądała, inaczej niż Jenna to na pewno:). A co do TVD, to jesteś team Damon czy Stefan?:):)
Ja oglądam EMA w ten dzień co było:):) No bardzo ładnie wyglądała:):) A co do Pamiętników to tak mi bradziej podoba się Damon :):)To że było złya teraz jest dobry:) Ale znając Stefana to pewnie znowu będzie z Eleną:):)A ty jak sądzisz????
Hmm ja uwielbiam Damona, ale jakoś tak od początku Stefcia też lubiłam. Dlatego trudno mi wybrać między nimi, wszyscy najeżdżają na Stefana, że krzywdzi Elenę, okłamuje ją, zgrywa męczennika i tak dalej, ale ja tam oprócz wad dostrzegam też zalety i dlatego go lubię:). Damon przecież też ideałem nie jest:):). Stefan na pewno będzie z Eleną wg mnie, choć wolałabym żeby był z Catherine, a Damon z Eleną, bo jak z kolei mam wybierać pomiędzy Catherine a Eleną, to jestem za Cath:). Uwielbiam ją:D. Ostatni odcinek był super, oglądałaś już?. Ja to straszne emocje miałam, ale nie będę Ci nic więcej pisać, żeby nie spojlerować w razie jakbyś nie oglądała:). Ale bez sensu, że znowu 2 miesiące czekania na nowe odcinki, na Awkward musimy czekać do lipca, na TVD do stycznia, masakra z tymi przerwami:(
Oglądałam oglądałam:):)Exstra>. A te przerwy mnie wkurzają mogły by odcinki być codziennie nowe a nie:)!!!!!
hej, też czekam na drugi sezon. ostatnio strasznie mi się nudziło i zaczęłam tak jakoś oglądać. no i się wciągnęłam, a nastolatką to już od kilku lat nie jestem... i szybko doszłam do końca sezonu, i się rozglądam za drugim, a tu takie coś, no i muszę teraz czekać tak długo...
pozdrawiam fanów serialu :)
To witamy w gronie fanów:). Użytkowniczka Mikimono napisała kilka postów wyżej, że drugi sezon w Stanach ma być jednak w styczniu, może więc nie będzie aż tyle czekania.
Oglądnełam już wszystkie odcinki!!!!!!!! BArdzo mi sie podobało :):):) Tylko troche Brasyon mnie troche wkurzał:L):);0 A tobie jak się podobał ten serial??????
O to super, szybko się uwinęłaś z oglądaniem, na razie tylko dwa sezony były, dla mnie pierwszy był ciut lepszy, od lipca czekam na trzeci i jakoś nie mogę się doczekać, choć wczoraj wyczytałam, że nowy sezon ma być w grudniu, w Polsce, bo w Stanach już podobno jest:). Ostatni odcinek drugiego sezonu był super, ciekawe kogo Liz wybierze. Wydaje mi się, że Louisa, choć wg mnie bardziej pasuje do Brysona. W sumie to trochę podobna sytuacja jak w Awkward: Bryson jest jak Matty, taki bad boy, a Louise jak Jake- czyli facet prawie ideał. Hmm, a Liz w sumie też trochę można z Jenną porównać, bo obydwie to dwie zwykłe, normalne dziewczyny, mające podobne problemy. Najbardziej mnie wkurza w tych serialach, że odcinki są takie krótkie, akcja się rozkręca, a tu nagle koniec, ale nie zamierzam rezygnować z oglądania:)
Mnie Brayson troche wkurza ale wole jego niż Lousia :):) A tobie który się bardziej podoba???????/
Też mnie wkurzał, w I sezonie go bardzo lubiłam, w drugim na początku trochę przeginał, a potem starał się naprawić błędy i mam nadzieję, że to on będzie z Liz, także znów się zgadzamy:).
bo wolą wydawać kasę na debilne programy w stylu Ekipa z Jersey albo Date my mom.
właśnie też o tym czytałam ale później czytałam jeszcze jeden artykuł i tam było napisane że ma być już w grudniu !!!! bo na MTV już się skończył cały sezon!!!
nie mam pojęcia co to za strona, znalazłam ją po premierze ostatniego (12 chyba) odcinka, poszperaj troche to może znajdziesz.
Na Facebooka na scianie Awkwardu pojawiła się informacja, że 2 sezon rusza 28 czerwca. Ale to w USA wiec w Polsce sobie jeszcze poczekamy ;((