PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=578173}

Inna

Awkward.
2011 - 2016
7,1 24 tys. ocen
7,1 10 1 23826
8,0 3 krytyków
Inna
powrót do forum serialu Inna

Siemka zastanawia mnie ilu samców ogląda ten serial. Ja np mimo tego ze jestem heteroseksualny lubie oglądać tego typu seriale i filmy.Awkward szczególnie przypadl mi do gustu a jak z wami?

bloeckler

A co ma wspólnego płeć i orientacja do oglądania danego serialu?

MacMillan1993

Nic, ale może mieć

Hmm_Ciastko

A konkretnie? Nie ma czegoś takiego jak serial/film nieodpowiedni dla konkretnej płci/orientacji. Śmieszne są natomiast komentarze ludzi i uprzedzenia do konkretnego utworu tylko z powodu jego tematyki. Co do samego serialu "Inna", to zacząłem go oglądać z czystej ciekawości i nie zawiodłem się. Jest lekki, łatwy i przyjemny. No i jest na czym zawiesić oko :)

MacMillan1993

Chodzi mi po prostu o to, że chłopak pewnie obawiał się najazdu w stylu właśnie, że jest gejem, pedałem itd. A niektórzy ludzie właśnie mają takie spojrzenie, że "babskie" filmy są tylko dla dziewczyn i dla gejów i inne stereotypy

ocenił(a) serial na 7
Hmm_Ciastko

A być gejem to coś złego?

matt155

No, ja tak nie uważam, ale widać, że duża częśc społeczeństwa nie toleruje innych orientacji.

ocenił(a) serial na 7
Hmm_Ciastko

Właściwie z mojej strony to było pytanie retoryczne, ale miło że tak uważasz :)

bloeckler

ja to samo :D

ocenił(a) serial na 6
no_name_4

Typowy zabijacz czasu, czasami wali sztucznością po oczach, ale da się obejrzeć :)

I zgadzam się, każdy ogląda to, co chce.

ocenił(a) serial na 10
bloeckler

Mnie również serial się bardzo podoba ale wiem do końca z czego to wynika.

bloeckler

moj boy oglada ze mną

bloeckler

Wystarczy spojrzeć na forum, żeby zobaczyć, że to serial dla kobiet. Dokładniej nastolatek. Dokładniej niezbyt rozgarniętych.

arekmrozinski

A dlaczego "niezbyt rozgarniętych"? Można lubić ambitne filmy i być inteligentnym, ale czasami lubić też obejrzeć coś, co trzeba tylko OGLĄDAĆ właśnie, żeby po prostu się odprężyć (np. meksykańskie telenowele albo seriale takie jak ten).

ocenił(a) serial na 8
arekmrozinski

Skoro tak uważasz, to czemu szukasz informacji na temat tego serialu i bierzesz udział w dyskusji na jego temat?! Czyżbyś był nie rozgarniętą nastolatką pod nickiem arekmrozinski?! :P

Denver_83

Widzę, że trafiłem w czuły punkt. I dobrze.

arekmrozinski

Nie uważam się za nierozgarniętą nastolatkę.

ocenił(a) serial na 8
arekmrozinski

Hmmm... Ta wypowiedź raczej potwierdza moją tezę. Jaki niby czuły punkt?! Na jakiej podstawie to wywnioskowałeś? Zazwyczaj jeśli ktoś czegoś nie lubi, nie interesuje się tym. Po co tracić czas? Poza tym dlaczego miałbym się szufladkować i oglądać/czytać tylko to określane mianem dla faceta powyżej 25 lat? Jeśli coś mi podejdzie zwyczajnie się za to biorę, Jak nagle stwuerdzę, że znowu kręcą mnie zabawki to pójdę i sobie kupię klocki pomimo, że są przeznaczone dla dzieci. Dlaczego? - zapytasz. Bo zwyczajnie uważam że to ciekawy sposób na spędzenie czasu. I tyle...

Denver_83

Tak, to dobry pomysł, idź się bawić klockami.

ocenił(a) serial na 8
arekmrozinski

Jednak miałem rację, nie potrafisz podjąć tematu i dyskusji.