PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=578173}

Inna

Awkward.
2011 - 2016
7,1 24 tys. ocen
7,1 10 1 23826
8,0 3 krytyków
Inna
powrót do forum serialu Inna

Brawo !

ocenił(a) serial na 8

moge was pocieszyc ze serial zdobyl duza popularnosc i MTV zamowiło juz drugi sezon ...szkoda tylko ze bd on emitowany w przyszłe wakacje ;(

PinkFlower

po gówno, że tak się wyraże robią te seriale jak przerwy między sezonami są tak dlugie?? przez ten czas to ja zapomne co bylo w poprzednim sezonie.

ocenił(a) serial na 8
edieee

mnie tez to wkurza ..ale zauwazyłam ze robia tak praktycznie z kazdym serialem na MTV ..;/ ale wiesz musza mieć co powtarzac w trakcie tych przerw...kazdy odcinek po 15 razy ;/

ocenił(a) serial na 7
PinkFlower

no serial na prawde pozytywnie mnie zaskoczył. Swietny!
Zawsze pod koniec odc łapie się na tym że szczerze sie jak głupia do komputera hhahaha

ocenił(a) serial na 8
poziomka4

No i witaj w klubie mam to samo ..

ocenił(a) serial na 8
PinkFlower

czszeże mnie też pozytywnie zaskoczył serial...myślałam, że będzie durnotą dla zdesperowanych nastolatek, a tu proszę. Oczywiście naciągany jest, ale jak większość...prosta historia, ale jakoś tak szybko się ogląda ;))

użytkownik usunięty
TheSecret

Zgadzam się,przyjemnie się ogląda.Zabawne dialogi i ciekawi bohaterowie.W sam raz na poprawę nastroju:)

PinkFlower

czeeeemu tak długo?! serial mi się meeega podoba :D jeden z lepszych obecnie seriali młodzieżowych, nie doczekam się :P

użytkownik usunięty
morskooka

poważnie? dopiero w przyszłe wakacje? :( czy ktoś orientuje się ile odcinków wchodzi w skład pierwszego sezonu?

ocenił(a) serial na 8

podobno 8 ...tak dopiero w przyszłe wakacje :(

PinkFlower

Też mam takie same odczucia co do tego serialu taki lekki w sam raz na wakacje ;)

ocenił(a) serial na 8
azumi89

W 8 ODCINKU dopiero bedzie sie działo ;O

PinkFlower

jak 8, jak niedługo premiera 10 :P

ocenił(a) serial na 8
morskooka

wiem własnie, na hataku bylo napisane ze 8 bedzie tylko ale dzieki bogu sa dalej

ocenił(a) serial na 7
PinkFlower

no weź nie pie*dol! w końcu jakiś konkretny serial rozrywkowy (przynajmniej dla mnie) i muszę tyle czekać?!
a tak w ogóle, to ile jeszcze odc bedzie w tym sezonie?

LoveKiller

Sprawdź w liście odcinków :)

A mi osobiście serial się podoba. Jest co prawda - prostą historyjką o dojrzewającej dziewczynie z "problemami", ale jest nakręcony i wyreżyserowany w sposób nieprzeciętny. Nie jest to po prostu American Pie gdzie głupotą bije na kilometr. Jest zabawny ale nie żałosny - i to właśnie uważam za jego największy atut. W sam raz na wieczór przed telewizorem z piwkiem w ręku, chcąc uciec od "oryginalnej" rzeczywistości :)

ocenił(a) serial na 8
doctorley

dobrze napisane ! ...dobrze ze ktos jest łaskawy i dodoaje ten serial w necie bo na MTV polskim za 10 lat by polecialo xD

ocenił(a) serial na 9
PinkFlower

Właśnie skończyłam oglądać tą niewielką ilość odcinków, które zostały już wyemitowane i muszę powiedzieć, że serial mi się spodobał, chodź jest w nim coś co mnie drażni. Szkoda, że odcinki są tak krótkie i tak długo będzie trzeba czekać na kolejny. Gdyby promocja serialu była większa film cieszyłby się popularnością bo naprawdę nie jest zły. Czekam na napisy do 8 odcinka, ale z filmiku promocyjnego wiadomo, że będzie niezła imprezka :d

PinkFlower

na wikipedii (angielskiej) jest napisane ze 2 sezon bedzie na poczatku 2012