moge was pocieszyc ze serial zdobyl duza popularnosc i MTV zamowiło juz drugi sezon ...szkoda tylko ze bd on emitowany w przyszłe wakacje ;(
po gówno, że tak się wyraże robią te seriale jak przerwy między sezonami są tak dlugie?? przez ten czas to ja zapomne co bylo w poprzednim sezonie.
mnie tez to wkurza ..ale zauwazyłam ze robia tak praktycznie z kazdym serialem na MTV ..;/ ale wiesz musza mieć co powtarzac w trakcie tych przerw...kazdy odcinek po 15 razy ;/
no serial na prawde pozytywnie mnie zaskoczył. Swietny!
Zawsze pod koniec odc łapie się na tym że szczerze sie jak głupia do komputera hhahaha
czszeże mnie też pozytywnie zaskoczył serial...myślałam, że będzie durnotą dla zdesperowanych nastolatek, a tu proszę. Oczywiście naciągany jest, ale jak większość...prosta historia, ale jakoś tak szybko się ogląda ;))
Zgadzam się,przyjemnie się ogląda.Zabawne dialogi i ciekawi bohaterowie.W sam raz na poprawę nastroju:)
czeeeemu tak długo?! serial mi się meeega podoba :D jeden z lepszych obecnie seriali młodzieżowych, nie doczekam się :P
poważnie? dopiero w przyszłe wakacje? :( czy ktoś orientuje się ile odcinków wchodzi w skład pierwszego sezonu?
wiem własnie, na hataku bylo napisane ze 8 bedzie tylko ale dzieki bogu sa dalej
no weź nie pie*dol! w końcu jakiś konkretny serial rozrywkowy (przynajmniej dla mnie) i muszę tyle czekać?!
a tak w ogóle, to ile jeszcze odc bedzie w tym sezonie?
Sprawdź w liście odcinków :)
A mi osobiście serial się podoba. Jest co prawda - prostą historyjką o dojrzewającej dziewczynie z "problemami", ale jest nakręcony i wyreżyserowany w sposób nieprzeciętny. Nie jest to po prostu American Pie gdzie głupotą bije na kilometr. Jest zabawny ale nie żałosny - i to właśnie uważam za jego największy atut. W sam raz na wieczór przed telewizorem z piwkiem w ręku, chcąc uciec od "oryginalnej" rzeczywistości :)
dobrze napisane ! ...dobrze ze ktos jest łaskawy i dodoaje ten serial w necie bo na MTV polskim za 10 lat by polecialo xD
Właśnie skończyłam oglądać tą niewielką ilość odcinków, które zostały już wyemitowane i muszę powiedzieć, że serial mi się spodobał, chodź jest w nim coś co mnie drażni. Szkoda, że odcinki są tak krótkie i tak długo będzie trzeba czekać na kolejny. Gdyby promocja serialu była większa film cieszyłby się popularnością bo naprawdę nie jest zły. Czekam na napisy do 8 odcinka, ale z filmiku promocyjnego wiadomo, że będzie niezła imprezka :d