Jak już wcześniej ktoś zauważył strasznie dziwne jest że Collina nagle tak po prostu nie ma.
Nie widać go , jego temat całkowicie ucichł..
Sądzicie ze jeszcze pojawi się w serialu ?
Przeglądając profil aktora na instagramie doszłam do wniosku że chyba pojawi się w 4 części ale nie chce siać zamętu..
jak sadzicie ?
Własnie też już widziałam.
Generalnie od początku nie znosze Matty'ego , bardzo rozczaruje się gdy zakończenie serialu będzie ' Jenna znow stała się ta potulną dziewczyna która szybko podkuliła ogon i wrocila do ( pseudo ) przyjaciółek i bylego chłopaka '
Collin bardzo mi się spodobal i jestem zawiedziona ze tak szybko zrobili z niego taki czarny charakter.
Jeśli na koniec Jenna będzie z Collinem, albo w 4 sezonie będą parą to zrobią z Jenny totalną masochistkę i męczennice, która na serio nie potrafi dobierać sobie facetów :|
Wg mnie jest niebo lepszy niż Matty kory na początku tez nie traktowal Jenny fair i ja nie raz skrzywdził.
Ich związek już wygasł , gdyby tak nie było Jenna nie wdałaby się w znajomość z Collinem.
Matty nie pasuje do niej a ich związek jest nudny , nie ma w nim dla Jenny już nic więcej jak przywiązanie i sentyment.
Z 'nawroconym' Collinem mogloby być zdecydowanie ciekawiej :)
trailer drugiej czesci sezonu pokazuje scenę jak Jenna i Collin siedzą w kawiarni a jej "przyjaciele" demonstracyjnie wychodzą. powtorka z rozrywki?
Raczej nie bylo , tyle razy ogladalam te odcinki ale tej sceny nie bylo. Mam nadzieje ze jeszcze bedzie z Collinem
Tyle, że prawdopodobnie scena została wycięta. Nie sądze, że w 4 sezonie będą fragmenty, które znalazły się w trailerze trójki. Będzie nowy trailer i zupełnie nowe wątki i wątpię, że Jenna będzie z Collinem.
Myślę, że nie będzie z Collinem. Przegiął. Otwarty związek, w którym Jenna była, a o którym nie wiedziała przekreślił ich jakikolwiek przyszły związek. Chyba, że Collin udowodni, że tylko na Jennie mu zależało. Nie wiem czy będzie próbował, bo w scenie w klasie patrzyli na siebie z nienawiścią. A żadnemu z nich nie było smutno, że związek się zakończył, wręcz przeciwnie, przecież Jenna już wyobrażała sobie, że wróci do Matty'ego.