PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=578173}

Inna

Awkward.
2011 - 2016
7,1 24 tys. ocen
7,1 10 1 23821
8,0 3 krytyków
Inna
powrót do forum serialu Inna

Collin

ocenił(a) serial na 10

Jak już wcześniej ktoś zauważył strasznie dziwne jest że Collina nagle tak po prostu nie ma.
Nie widać go , jego temat całkowicie ucichł..
Sądzicie ze jeszcze pojawi się w serialu ?
Przeglądając profil aktora na instagramie doszłam do wniosku że chyba pojawi się w 4 części ale nie chce siać zamętu..
jak sadzicie ?

zmija666

Widziałam promo do 20 odcinka i tam się pojawi.

http://www.youtube.com/watch?v=ZvV6cUrNxGA

ocenił(a) serial na 10
agata1708

Własnie też już widziałam.
Generalnie od początku nie znosze Matty'ego , bardzo rozczaruje się gdy zakończenie serialu będzie ' Jenna znow stała się ta potulną dziewczyna która szybko podkuliła ogon i wrocila do ( pseudo ) przyjaciółek i bylego chłopaka '
Collin bardzo mi się spodobal i jestem zawiedziona ze tak szybko zrobili z niego taki czarny charakter.

ocenił(a) serial na 7
zmija666

Jeśli na koniec Jenna będzie z Collinem, albo w 4 sezonie będą parą to zrobią z Jenny totalną masochistkę i męczennice, która na serio nie potrafi dobierać sobie facetów :|

ocenił(a) serial na 10
TomorrowlanD1991

Wg mnie jest niebo lepszy niż Matty kory na początku tez nie traktowal Jenny fair i ja nie raz skrzywdził.
Ich związek już wygasł , gdyby tak nie było Jenna nie wdałaby się w znajomość z Collinem.
Matty nie pasuje do niej a ich związek jest nudny , nie ma w nim dla Jenny już nic więcej jak przywiązanie i sentyment.
Z 'nawroconym' Collinem mogloby być zdecydowanie ciekawiej :)

zmija666

trailer drugiej czesci sezonu pokazuje scenę jak Jenna i Collin siedzą w kawiarni a jej "przyjaciele" demonstracyjnie wychodzą. powtorka z rozrywki?

ocenił(a) serial na 7
rebel55

który to trailer? Do nowego sezonu?

ocenił(a) serial na 5
TomorrowlanD1991

http://www.youtube.com/watch?v=GmeUZs_1X2M
1:06

ocenił(a) serial na 7
Aisha_

To jest zwiastun 3 sezonu, który oglądaliśmy tej jesieni.

ocenił(a) serial na 5
TomorrowlanD1991

tak wiem. ale rebel55 chodziło właśnie o tę scenę

rebel55

Według mnie ta scena już była w serialu.

Ahnessa

Raczej nie bylo , tyle razy ogladalam te odcinki ale tej sceny nie bylo. Mam nadzieje ze jeszcze bedzie z Collinem

ocenił(a) serial na 7
liza377

Tyle, że prawdopodobnie scena została wycięta. Nie sądze, że w 4 sezonie będą fragmenty, które znalazły się w trailerze trójki. Będzie nowy trailer i zupełnie nowe wątki i wątpię, że Jenna będzie z Collinem.

ocenił(a) serial na 7
zmija666

Myślę, że nie będzie z Collinem. Przegiął. Otwarty związek, w którym Jenna była, a o którym nie wiedziała przekreślił ich jakikolwiek przyszły związek. Chyba, że Collin udowodni, że tylko na Jennie mu zależało. Nie wiem czy będzie próbował, bo w scenie w klasie patrzyli na siebie z nienawiścią. A żadnemu z nich nie było smutno, że związek się zakończył, wręcz przeciwnie, przecież Jenna już wyobrażała sobie, że wróci do Matty'ego.

ocenił(a) serial na 6
zmija666

możesz podrzucić link do jego instagrama ?