PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=578173}

Inna

Awkward.
2011 - 2016
7,1 24 tys. ocen
7,1 10 1 23826
8,0 3 krytyków
Inna
powrót do forum serialu Inna

Przyznam szczerze, że serial bardzo mnie zainteresował od początku pierwszego sezonu, a
każdy następny był według mnie coraz większym sukcesem. Jednak w mojej opinii czwarty
sezon okazał się totalną porażką, każdy zaserwowany wątek był praktycznie słaby i wcale nie
wzbudzał zainteresowania. Również ilość postaci, które dodano powodowało u mnie
przerażenie bo żadna nie była ciekawa tylko totalnie zbędna i nic nie wnosiła do fabuły, a w
trzecim sezonie wystarczył tylko Colin - genialna, charakterystyczna postać, którą bardzo chętnie
się oglądało. Czwarty dostarczył nam masę postaci, które czekały żeby zniknęły z serialu.
Również dobija mnie to, że ludzie tak bardzo chcą by Jenna i Matty byli razem jak dla mnie oni
nie powinni nigdy w życiu do siebie wrócić po tym co przeszli było zbyt wiele sytuacji, które
przesądzają o tym. Mam nadzieję, że piąty sezon okażę się o wiele ciekawszy bo jeśli dostarczy
mi taką samą ilość tragicznych wątków to chyba się załamie. Nie potrafię uwierzyć, że twórcy
potrafili tak szybko obniżyć standardy fabuły.

ocenił(a) serial na 10
Dasad

A wedlug mnie powinni być razem, w koncu wszystko zaczelo zmierzać w kierunku dobrego happy end'u, podejrzewam, ze w piatym sezonie juz beda razem

Dasad

czwarty sezon był słaby z prostego powodu - scenarzystka odeszła. trzy pierwsze sezony były spójne, czwarty to moda na sukces. w piątym będzie to samo.