PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=578173}

Inna

Awkward.
2011 - 2016
7,1 24 tys. ocen
7,1 10 1 23826
8,0 3 krytyków
Inna
powrót do forum serialu Inna

Eva

ocenił(a) serial na 8

Nie lubię, po prostu nie lubię! Wydaje się mało sympatyczna, na dodatek nie wiem dlaczego
wszyscy są tacy nią podjarani... Mogli zostawić Bailey! :/

ocenił(a) serial na 8
Paula7313

Zgadzam się, ot nowa laska która namiesza. Niby nie jest jakaś okropnie zła ale ma w sobie coś odpychającego. Meh.

Paula7313

Dokładnie. A skoro już chcieli wprowadzić dziewczynę w którą wszyscy są zapatrzeni to chociaż mogli zatrudnić jakąś naprawde śliczną aktorkę a takto o zwyczajna dziewczyna jak co druga mijana na ulicy. Też jakoś nie szczególnie sympatyczna czy charyzmatyczna więc nie wiem czemu Val sie tak nią zachwyciła.
Bailey mogli zostawić, chociażby w zastępstwie za Ming.

Paula7313

aktorka wyglada na 25 lat a nie na 17...

Paula7313

Pomyslał ktoś, że jest les lub bi?

ocenił(a) serial na 8
Jeffrey_Goines

Teraz o tym myślę, to pasowałaby na bi... Taka światowa i głęboka na siłę mi się wydaje, więc niewykluczone, że scenarzyści ją na biseksualistkę wykreują.

ocenił(a) serial na 10
Jeffrey_Goines

ja tak pomyślałam, szczególnie widać to jak rozmawia z Val .

Paula7313

Ja ją właśnie uwielbiam :D strasznie podoba mi się wizualnie i jej głos hipnotyzuję, póki co też zaczynam lubić ją z charakteru ponieważ jest inna i wniesie coś ciekawego :D

Paula7313

Nie mogę jej znieść.

ocenił(a) serial na 9
Angeelaa

Oj Ja też jest przesadnie pewna siebie i wszędzie się pcha taka przylepa :)

pink_chocolade

Dokładnie. Mnie się również nie podoba to, że próbują z niej zrobić taką światową dziewczynę. Tu miała chłopaka ćpuna, tu muzyka, tu jeszcze jakiegoś innego. Generalnie dość ładna z niej dziewczyna, ale wygląda dla mnie na co najmniej 25 lat.

ocenił(a) serial na 9
Ahnessa

haha fakt :) mogli wsiąść kogoś młodszego :) i z mniej irytującym głosem

ocenił(a) serial na 5
pink_chocolade

akurat głos to ma świetny :P

Paula7313

Eva to bitch na maxa, zaczyna mnie tak strasznie irytować a po promo 8 odcinka już wogóle, intrygantka.

użytkownik usunięty
Paula7313

O rany, jak ja jej nie znoszę... :/

Paula7313

Wydaje mi się, że Eva jest niezłą kłamczuchą i zmyśla te ekstrawaganckie historyje o sobie i swojej boskości. Ponadto chyba miała konflikt z prawem, skoro tak uciekła, gdy zobaczyła policjanta.
Jest godną przeciwniczką dla Sadie, którą nieźle załatwiła. To wszystko sprawia, że okazuje się gorszą biczą od niej.

ocenił(a) serial na 9
Jeffrey_Goines

Mnie rozwaliła przemowa Sadie w tym więzieniu. Bardzo dobrze zareagowała, uwielbiam jej postać. Mam nadzieje, że chociaż ona albo Tamara będą w stanie pozbyć się tej Evy...