PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=578173}

Inna

Awkward.
2011 - 2016
7,1 24 tys. ocen
7,1 10 1 23826
8,0 3 krytyków
Inna
powrót do forum serialu Inna

Co się z nią stało w 2 sezonie?? Bez urazy dla fanów jej urody, ale jak dla mnie strasznie brzydka się zrobiła:< Poza tym tak sobie myślę, że ona jest taką typową szarą myszką, którą normalnie nikt by się nie zainteresował, a jeśli już to raczej marne szanse na to, żeby był to ktoś taki jak Matty albo Jake:D Z urody się nie wyróżnia, z wyglądu też nie- kiepska fryzura, ubrania, makijażu prawie brak chociaż muszę przyznać, że w 1 sezonie podczas swojej imprezy wyglądała ślicznie, ale to był jeden jedyny raz:) Poza tym charakter też nie zachwyca, najlepsze były sceny z Mattym, albo seks po którym wnioskuję, że Matty jednak najlepszy w łóżku to nie był:D albo cisza, czy oni w ogóle mieli o czym rozmawiać??:D Niestety nie przekonuje mnie ten wątek, że obydwaj tak za nią latają, poza tym mogli zrobić z niej troszkę ciekawszą postać, skoro występuję w głównej roli:) Ale tak poza tym serial bardzo fajny, szkoda tylko, że główna postać taka byle jaka:)

ocenił(a) serial na 7
Nerisaga

Mam odwrotne zdanie na ten temat. Według mnie jest właśnie bardzo ładna, naturalna (nie potrzebuje mocnego makijażu ani strojnych ciuchów), zabawna i inteligentna... A te trzy ostatnie cechy wyróżniają ją na tle pustych, tandetnych czirliderek i to właśnie kręci facetów, którzy nie są półgłówkami.

Martusia_18

Owszem bo w serialu każda inna dziewczyna jest niezbyt normalna:) Ale no nie oszukujmy się, jak dla mnie to ona właśnie jest dość przeciętna, nie błyska humorem, nie jest zbyt rozrywkowa, nie umie się bawić i ja nie mówie o jakiś super ciuchach tylko o tym, że ona nie ma za grosz gustu:p Gdyby chociaż włosy inaczej czesała, a nie ciągle kucyk albo warkocz:) Poza tym to, że dziewczyna ma makijaż i ładnie wygląda to nie znaczy, że jest pustą laską;)

ocenił(a) serial na 7
Nerisaga

Tak wygląda bo ma wyglądać na przeciętną, spokojną dziewczynę... W ostatnim odcinku było pokazane, że gdyby nie zdarzenia na obozie to obaj nie zwróciliby na nią nawet uwagi w szkole i nie mieliby okazji się poznać ;]

Martusia_18

ok jeszcze do tego nie doszłam, ale dobrze wiedzieć:D

ocenił(a) serial na 9
Nerisaga

też tak mam. Ale co się dziwić, nie potrzebnie przyciemnili jej włosy, albo takie ma naturalnie, choć wątpliwe. Do tego za ciemny podkład, ona jest typem porcelanki a twarz mocno odcina jej się od rąk. I fryzura jakaś taka mniej wyraźna. I blush (rumieńce) zniknął z jej twarzy. Niech wywalą makijażystów >.< Dziewczyna ładna, ale jeszcze ma dość dziecinną urodę. Ciekawe jak się będzie prezentować w 3 sezonie.

ocenił(a) serial na 7
martiniss

Mam nadzieję, że nie w blond włosach, bo takie aktualnie aktorka ma ;P

Nerisaga

Zgadzam się z Tobą. W tym sezonie Jenna wygląda zwyczajnie gorzej nie mówiąc już o tym, że jej postać już nie jest taka kolorowa jak w pierwszym sezonie. To samo tyczy się Valerie. W pierwszym sezonie była zwariowana i dla mnie odcinek bez jakiegoś jej głupiego tekstu, był po prostu odcinkiem straconym :D W drugim sezonie Val już nie jest tą samą osobą...