PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=578173}

Inna

Awkward.
2011 - 2016
7,1 24 tys. ocen
7,1 10 1 23826
8,0 3 krytyków
Inna
powrót do forum serialu Inna

jedyny i bardzo duży powód dla którego miałabym przestać oglądać ten serial. Tak mnie denerwuje ta dziewucha że za każdym razem jak coś mówi mam ochotę wyrzucić komputer przez okno! Czy jest w ogóle taka osobą która ją lubi?

ocenił(a) serial na 8
careless_whisper

Ale to właśnie oto chodzi, to ona jest "tą złą" :) ja osobiście lubię, jej "you're welcome"
Pozdrawiam

marzena_g

Dokładnie, w każdym serialu musi być jakiś czarny charakter. Inaczej byłoby nudno. Musi być jakaś intryga, emocje :D bo nikt by tego nie oglądał xD

sunnygirl_

pewnie macie racje. Ale ona mnie tak denerwuje że określenie 'czarny charakter' do dla tej zołzy zdecydowanie za mało! ;)

careless_whisper

Myślę, że ona nie jest taka zła. Moim zdaniem ta jej złośliwość, to taki mechanizm obronny. Zołzie, wyszczekanej dziewczynie nikt nie podskoczy. A gdyby była miła i cicha, pewnie sama stałaby się obiektem żartów i złośliwych docinków, choćby z powodu swojej nadwagi.

sunnygirl_

Zgadzam się.

ocenił(a) serial na 7
sunnygirl_

Z czarnym charakterem się zgadzam tylko jak dla mnie ona trochę przesadza z mimiką, jakoś tak za bardzo się wykrzywia i wygląda to jakby się męczyła z tą rolą czasem. Na początku chyba lepiej jej szło ale może mi się wydaje.

użytkownik usunięty
careless_whisper

Sadie to jet właśnie jeden z powodów dla, którego oglądam ten serial. Jej "you're welcome" mnie zabija:)

Też za nią nie przepadam, ale swoją rolą i wszelkimi złośliwościami uzupełnia ten serial ;P. Dołączam się do tego, że jej "you're welcome" jest genialne :D.. i ta mina do tego ;D

ocenił(a) serial na 10
mrsCamilly

A ja luboie Sadie i Lisse ;)

ocenił(a) serial na 7
careless_whisper

Ja lubię sceny z nią, bo jest niesamowicie podobna do mojej przyjaciółki z dzieciństwa. Wygląd, zachowanie, problemy, wszystko się zgadza, nawet jej relacje z matką zbliżone. I ten jej yourwelcamowy uśmiech identyczny. Z tym że tamta była blondynką. Także sobie patrzę, porównuję, i cieszę się jak nie wiem co, że wyzwoliłam się spod jej wpływu. Bo przedtem byłam trochę taką ciemnowłosą Lissą, zupełnie zmanipulowaną:P.

careless_whisper

Uwielbiam jak aktorka grająca Sadie intonuje wyrazy. I oczywiście jej sławne 'you're welcome' <3 Jest świetna w tej roli i dzięki niej Awkward jest jeszcze bardziej interesujące : P

ocenił(a) serial na 5
careless_whisper

Najfajniejsza postać. Gdyby nie ona, ten serial byłby dużo gorszy.