PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=578173}

Inna

Awkward.
2011 - 2016
7,1 24 tys. ocen
7,1 10 1 23826
8,0 3 krytyków
Inna
powrót do forum serialu Inna

wkurza mnie...ona tak wszystko rozklada na czesci, ze az glowa mnie boli jak ona zaczyna myslec...i tworzyc te swoje historie. Niech Matt ja rzuci i znajdzie sobie inna dziewczyne bo Jenna na niego nie zasluguje...

ocenił(a) serial na 7
UckerLove

popieram, popieram, popieram. Te jej przemyslenia nawet umarłego by w grobie denerwowały

TomorrowlanD1991

dokladnie:) oooo widze,ze jestes fanem/fanką tomorrowland:) bylas kiedys? :)

ocenił(a) serial na 7
UckerLove

Niee, ale chciałabym :D marzenia na miare Jenny Hamilton haha

UckerLove

A ja marzę o tym, by ktoś wreszcie porządnie dał w kość Matty'emu... rzucenie ponownie przez Jennę może by się na to nadawało.

ocenił(a) serial na 8
asikh

SPOILER

Jenna go rzuci i będzie z Collinem, w najnowszym zwiastunie wszytko jest pokazane :)

pattricia

Wow. Nieźle ;) Zwiastuna nie widziałam, ale z drugiej strony... do końca sezonu jeszcze trochę. Zdążą nas zezłościć 10 razy :D

ocenił(a) serial na 8
asikh

teraz będzie chyba jeden czy dwa odcinki i przerwa do września :)

pattricia

Sorry za głupie pytanie, ale mogłabyś mi podesłać linka do tego trailera? Nigdzie nie mogę go znaleźć.

ocenił(a) serial na 8
Ahnessa

http://www.youtube.com/watch?v=fFeRbIo7cUo

ocenił(a) serial na 8
pattricia

ale teraz tak sobie myślę, że to również może być takie 'co by było gdybym była z Collinem', ale chyba za dużo scen jest zeby to było na 1 odcinek, poza tym już było takie coś w 2 serii. Co myślicie?

ocenił(a) serial na 7
pattricia

Nie, tak raczej nie bedzie. Chociaz mogą nas robic w konia.
Ja jednak mysle, ze ona bedzie z nim, a potem bedzie tego zalowac. Rzuci ją dla jakiejs starej bogatej wlascicielki galerii z obrazami i bedą razem sie pławić w luksusach. Jenna zaś zostanie wyklęta z towarzystwa, a Matty bedzie z Sadie. Na koniec tego wszystkiego Jenna wróci z płaczem do mamy i poprosi jeszcze raz o list, który ta jej wyslala. Powie, ze gdyby posluchala co było napisane nigdy by do tego nie doszło. Matty juz nie bedzie chcial do niej wrócic, bo bedzie szczesliwy z Sadie, ktora zawsze sie w nik kochala. Sadie schudnie i bedzie mega laską. Tamara i Ming odwrócą sie od niej. Nawet rodzice bedą niezadowoleni, ze przez Colina ma same kłopoty. Wyląduje nawet w areszcie po wypaleniu z nim skręta. Colin bedzie sprowadzał ją na złą droge, odcinając od wszystkiego co kochała by w koncu ją ubezwłasnowolnić i... wytknąć wszystkie wady i blędy. Na koniec serii widzimy Jenne płaczącą w lazience i siegającą po ten sam sprzęt jakiego przypadkiem użyła do próby samobojczej w pierwszym sezonie. Tylko, ze tym razem na poważnie. Uratuje ją osoba, która kocha ją naprawdę. I z tym mezczyzna zostanie juz do konca... tygodnia, bo jest zbyt puszczalska ;D

TomorrowlanD1991

Hahahaha. Uwielbiam Twoją wersję :D

pattricia

Dzięki wielkie. Kurczę, dziwny ten zwiastun. Coś czuję, że Jenna szybko pożałuje swoich decyzji i na dodatek przeczuwam, że Collin szybko ją zostawi ;)