Pytanie dla osob ogladajacych to. Ile macie lat i dlaczego,robicie sobie przykrosc i ogladacie
to?
ja mam 22 lata i oglądam ten serial dla zabawy, bardzo lubię seriale, których akcja rozgrywa się w liceum
21. jest wiele dobrych seriali i filmów, które wymagają trochę więcej niż czytania napisów. ale potrzebne są też takie, które rozluźniają. awkward mnie rozluźnia.
Ja mam 20, zaczęłam to oglądać jak byłam w liceum, a oglądam bo lubie tego typu seriale również na odstresowanie i od tak. Nie mam zamiaru oglądac tylko poważnych i smętnych filmów. Nie widze róznicy miedzy takim serialem a jakas banalna telenowelą.
proszę bardzo: mam 28 lat, męża i dziecko. Mam rozumieć, że jestem jakaś dziwna, bo oglądam ten serial? To powiem Ci, że nie jestem;) a ten serial oglądam, bo jest inny niż wszystkie. Tutaj nie ma licealistek jeżdżących ferrari, włóczących się po klubach i spędzających pół dnia na plaży, mających 3 domy i sukienki za tysiące dolarów. Tutaj nie ma problemów typu mój facet ma żonę i 50 lat na karku, ale jest bogaty, więc z nim pobędę, albo dziewczyn, które w wieku 19 lat przerobiły przez swoje łózko naście facetów. Nie wymieniają się partnerami, aby w konsekwencji każdy sypiał z każdym. Ten serial jest inny i ja, stara baba lubię go oglądać za tą właśnie inność i humor, również daleki od bardziej popularnych seriali...
No już... bo wszystkie filmy czy seriale muszą być pouczające i niezwykle zmuszające do refleksji. Oglądam dla relaksu, żeby się pośmiać, 20 minut to nie jest wielka część życia... Co mi szkodzi? :)
a, i oglądam też dlatego, że Matty to przegięcie, nie wiem jak można być tak ładnym chłopcem :D
Według mnie np. Rupert Grint, Heath Ledger, Benedict Cumberbatch itp, są lepsi ^^ Ale Matty też mi się podoba. W końcu będzie z Jenną.
mi osobiści bardziej Jake się podoba jest kochany i słodki jak szczeniaczek, jak nazwała go kiedyś Jenna
Hmm_Ciasto - heath'a nic nie pobije, ale to zupełnie inne typy urody :) w takich serialach zawsze są właśnie tacy bohaterowie jak Matty, zawsze słodcy i uroczy i chodziło mi o to, że Matty bije dla mnie wszystkich serialowych, licealnych amantów :P
A mnie Matty wkurza. Strasznie.
Jake jest kochany, zupełnie inaczej traktuje Jennę niż Matt.
Nie wiem, czy zawsze, bo oglądam tylko jeden taki serial tego typu. A Heath też był licealistą w Zakochanej Złośnicy ;P Ale wiem, o co Ci chodzi
Dokładnie , mam ten sam dylemat co do Matta, jak można być tak ładnym? Powracając do tematu, mam 19 lat i oglądam ten serial na odstresowanie, nie traktuję go poważnie. Jest to tak zwany "poprawiacz humoru" :)
26 :P Po obronie zaczęłam lubić seriale i filmy "dla młodzieży", a ten akurat niesamowicie poprawia mi humor :)
Mam 19 lat, a oglądam ten serial dla rozrywki. Zresztą lubię oglądać seriale tego typu ;)
mam 15. a ten serial jest tylko dla znudzonych ludzi którzy nie maja co robić. Chociaż szkoda że trwa tylko 20 min
20. Fabuła tego filmu jest mi bliższa niż przereklamowanej "Gry o tron".
ja mam pytanie do Ciebie: dlaczego robisz sobie przykrość i zadajesz głupie, nieudolnie prowokujące pytania?
17. a oglądanie jest przykrością chyba tylko dla ciebie. rozumiem, że pewnie jesteś "ponad to" i uważasz to za głupotę dla nastolatków. no cóż, każdy ma swoje zdanie... mnie tam się ten serial bardzo podoba ;) ma w sobie jakąś lekkość i luz.
19 i ogladam, bo jest dosłownie na rozluźnienie.
Ale pytanie mam do ciebie lukaasz471 po co piszesz tu posta?
Kazdy oglada serial jaki mu się podoba, Lost, Heros, Wyspa Harepra, Dr House
"Ale pytanie mam do ciebie lukaasz471 po co piszesz tu posta? "
Bo obejrzałem dwa odcinki tego serialu, starczy? Pewnie nie. Po obejrzeniu tych dwóch odcinków poczułem przykrość. Ogromną.. Przypomniała mi ona następującą sytuację. Stoi grupka znajomych. Jedna osoba opowiada żart z ogromną pewnością, że spowoduje on uśmiech na twarzach pozostałych. Żart się kończy, wszyscy stoją wryci, nie wiedzą o co chodzi. Mówiącemu ten żart zaczyna robić się przykro.
Podobne uczucie ogarnęło mnie wtedy i pod jego wpływem musiałem zadać to jakże prawdziwe pytanie.
"17. a oglądanie jest przykrością chyba tylko dla ciebie. rozumiem, że pewnie jesteś "ponad to""
Rozumiem, że ludzie mogą oglądać różne seriale tylko po to, żeby się zrelaksować i odstresować. Ale mimo wszystko, nawet takie seriale muszą trzymać pewny poziom, żeby nie wzbudzać uczucia politowania. Bardzo chciałbym przejść obok tego serialu obojętnie, argumentując osoby oglądające go właśnie tymi słowa. Ale nie potrafię, po prostu nie potrafię. Poziom aktorstwa, fabuła, porażają mnie i moją zdolność zdystansowania się.
po 2 odcinkach mogło ci sie nie spodobać. Dalej jest coraz lepiej, ja też byłam nastawiona sceptycznie ale kuzynka mnie przekonała. Ja mam 17 i nie widzie problemu, fajny serial dla odstresowania, taki trochę odmóżdżający ale nie można oglądać w kółko tylko takich z niesamowicie ogromnym przekazem i nieziemsko górnolotnych bo seriale są też od tego żeby relaksować.
Obejrzałam reklamę i pierwszy odcinek bo byłam chora i mi się nudziło. Potem tak jakoś drugi, bo nudno. A kiedy uznałam, że serial jest głupi i nie ma po co tracić czasu już się nie mogłam powstrzymać i było coraz lepiej. Więc obejrzyj do piątego odcinka. Jak cały czas ci się nie spodoba, to okej, ale nie nastawiaj negatywnie wszystkich, bo każdy ma inne gusta. Serial jest zabawny i oryginalny, pozwalający spojrzeć na wszystko z dystansu.
Bo to taki babski serial. Główną atrakcją są tu przystojni chłopcy:P. Ciekawe, ile mężczyzn dobrowolnie to ogląda:). Ja mam 22 lata, czasem potrzebuję się odmóżdżyć oglądając zabawne, łatwe do rozwiązania problemy, które dręczą biednych amerykańskich nastolatków przez (jak dotąd) dwa sezony.
I jeszcze takie pytanie: Ile Ty masz lat i co Cię podkusiło do obejrzenia aż dwóch odcinków serialu tego rodzaju? Ja już po opisie wiedziałam, czego należy się spodziewać, a pierwsze parę minut pilota wystarczyło, by zdać sobie sprawę z umiejętności aktorskich obsady, ogólnego poziomu serialu i rodzaju prezentowanego humoru. Mnie to nie odrzuciło, nawet przeciwnie - z odcinka na odcinek wciągam się w to coraz bardziej.