PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433143}

Internat

El Internado
2007 - 2010
7,9 5,4 tys. ocen
7,9 10 1 5419
Internat
powrót do forum serialu Internat

Hej
Może ktoś coś napisać o tym serialu poza bitwami, quizami etc ??
Jakieś konkretne opinie, opisy, odczucia ?? :-)

ocenił(a) serial na 10
koszal

To ja już piszę :) Serial jest naprawdę świetny, najlepszy jaki w życiu widziałam. Za długo się do niego zbierałam, ale w końcu te 71 odcinków pochłonęłam w 3 tygodnie. Fabuła jest wciągająca, z odcinka na odcinek serial coraz bardziej mi się podobał, aż w końcu pokochałam go! Wspaniałe postacie, każda ma tajemnice, swoje jasne i ciemne strony. Podczas oglądania wiele rzeczy zaskakuje. Niestety, wiele postaci ginie, więc trzeba się do śmierci przyzwyczaić w tym serialu. Jest wiele bardzo zabawnych momentów, romantycznych scen, ale głównie to jest jednak dramat/kryminał. Wiele wzruszających i niezapomnianych scen. Gorąco polecam! :)

kropkaaa

Dzięki kropkooo ! :-)
Teraz już coś wiem, bo po bitwach niczego wywnioskować nie mogłem.
Zaraz spróbuję, zobaczę jak mi podejdzie :-)

ocenił(a) serial na 7
koszal

To może dodam coś od siebie. Serial przypadł mi do gustu chociaż nie przywykłam do oglądania czegoś nie "amerykańskiego". Wciąga po obejrzeniu kilku odcinków. Rozwija się, akcji coraz więcej, oczywiście na +. Pod koniec wyjaśnia się wiele wątków, chociaż pod znakiem zapytania zostaje choćby związek Marii i Hektora oraz losy ojczyma Ivana. Dużo osób ginie, tych dobrych też, tak więc nie ma zbyt wesołego happy endu. Polecam wszystkim, którzy lubią zagadki i zaskoczenia :)
Zauważyłam też dużo wpadek, szczególnie w jednym sezonie (już nie pamiętam którym) - w jednym odcinku dało się zauważyć kilka razy kamerzystów. Twórcy mogli bardziej uważać.

lofi024

A dzięki !
Zainteresowąłem się, bo leciał jakiś odcinek w TV, ale późno i zasnąłem.
poszperam, może gdzieś online znajdę :-)

koszal

Aha !
Mam nadzieję koleżanko, że teraz przywykniesz do oglądania czegoś nie amerykańskiego, czasem warto - polecam !
Pozdrawiam miłe Panie ! :-)