Hej
Może ktoś coś napisać o tym serialu poza bitwami, quizami etc ??
Jakieś konkretne opinie, opisy, odczucia ?? :-)
To ja już piszę :) Serial jest naprawdę świetny, najlepszy jaki w życiu widziałam. Za długo się do niego zbierałam, ale w końcu te 71 odcinków pochłonęłam w 3 tygodnie. Fabuła jest wciągająca, z odcinka na odcinek serial coraz bardziej mi się podobał, aż w końcu pokochałam go! Wspaniałe postacie, każda ma tajemnice, swoje jasne i ciemne strony. Podczas oglądania wiele rzeczy zaskakuje. Niestety, wiele postaci ginie, więc trzeba się do śmierci przyzwyczaić w tym serialu. Jest wiele bardzo zabawnych momentów, romantycznych scen, ale głównie to jest jednak dramat/kryminał. Wiele wzruszających i niezapomnianych scen. Gorąco polecam! :)
Dzięki kropkooo ! :-)
Teraz już coś wiem, bo po bitwach niczego wywnioskować nie mogłem.
Zaraz spróbuję, zobaczę jak mi podejdzie :-)
To może dodam coś od siebie. Serial przypadł mi do gustu chociaż nie przywykłam do oglądania czegoś nie "amerykańskiego". Wciąga po obejrzeniu kilku odcinków. Rozwija się, akcji coraz więcej, oczywiście na +. Pod koniec wyjaśnia się wiele wątków, chociaż pod znakiem zapytania zostaje choćby związek Marii i Hektora oraz losy ojczyma Ivana. Dużo osób ginie, tych dobrych też, tak więc nie ma zbyt wesołego happy endu. Polecam wszystkim, którzy lubią zagadki i zaskoczenia :)
Zauważyłam też dużo wpadek, szczególnie w jednym sezonie (już nie pamiętam którym) - w jednym odcinku dało się zauważyć kilka razy kamerzystów. Twórcy mogli bardziej uważać.
A dzięki !
Zainteresowąłem się, bo leciał jakiś odcinek w TV, ale późno i zasnąłem.
poszperam, może gdzieś online znajdę :-)