PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433143}

Internat

El Internado
2007 - 2010
7,9 5,4 tys. ocen
7,9 10 1 5419
Internat
powrót do forum serialu Internat

Maria i Fermin wezmą ślub!!! w 12 odcinku 7 i ostatniego sezonu!
to zdjęcia:
http://i51.tinypic.com/j76j51.jpg
http://i53.tinypic.com/2ywalp0.jpg
http://i51.tinypic.com/2lbgysz.jpg
http://i55.tinypic.com/zl6g6u.jpg

ocenił(a) serial na 10
lily1991

Super!!! Śliczne fotki, fajnie,że będzie ślub bo od początku im kibicowałam... Marii i Hektora razem jakoś nie widziałam, ale z Ferminem tworzą wspaniałą parę... szkoda tylko i tu kolejny SPOILER, że Fermin w 7 sezonie ma zginąć

ocenił(a) serial na 10
Julivanistka

Skąd to wytrzasnęłaś?? owszem, już dwa razy w czasie 7 sezonu omal nie zginął (raz przez to że nie wziął leku na wirus, drugi, bo wszedł na minę) ale jeszcze żyje i nigdzie nie jest napisane, że ma zginąć. Więc trzymajmy kciuki, żeby go nie uśmiercili!!! ^^

ocenił(a) serial na 10
lily1991

Ciotka mojej koleżanki mieszka w Hiszpanii i coś jej o tym wspominała, w ogóle strasznie dużo osób ma zginąć w tej serii i mnie zasmucił fakt, że właśnie Fermin... i Ivan też, taki biedaczek po tym wszystkim co teraz przeżywał z tą chorobą i Julią (miałam nadzieję, że im się ułoży, ale może coś jeszcze zmienią...warto mieć nadzieję), wiele innych kluczowych postaci też zginie, ale nie pamiętam dokładnie kto, więc nie będę pisała...
Czasem wchodzę na twittera Mari Casas (ona pracuje w Globalmedia) i naprawdę dużo pisze o 'El Internado' i dość często pisała ludziom, że ta seria będzie najbardziej drastyczna, będzie dużo śmierci i w ogóle... zacytowała nawet jednego z producentów, który powiedział coś w tym stylu: KTOŚ MUSI UMRZEĆ, ŻEBY KTOŚ INNY MÓGŁ PRZEŻYĆ

Ale wszystko się okaże już wkrótce...więc trzeba czekać

ocenił(a) serial na 10
Julivanistka

Ale ja też oglądam na bieżąco, znam hiszpański i jak na razie Fermin ma się dobrze (nie wiem jak on to robi, że jest niezniszczalny np. udało mu się uniknąć w ostatnim odcinku śmierci od miny). Po krótkim przebłysku, który pokazali na początku siedmiu ostatnich odcinków (Ivan z białymi oczami) wydaje mi się, że Ivan przeżyje i zostanie definitywnie wyleczony z tego wirusa. Też wchodzę na różne hiszpańskie strony i fora i do tej pory nie jest wiadomo kto umrze. Choć napisali, że w tym odcinku ze ślubem umrze jedna osoba dorosła i jeden z nastolatków... w następny poniedziałek dowiemy się kto. Ale to nie będzie Fermin, bo na zdjęciach z odcinka jest pokazane jak jeden z tych złych zakopuje czyjeś ciało owinięte w koc i wystają buty szpilki (takie jak w poprzednim odcinku miała na sobie Lucia).

ocenił(a) serial na 9
Julivanistka

Oczywiscie, ze na razie nie wiadomo na pewno, kto umrze. Nie moge uwierzyc, ze do konca serialu tylko 4 odcinki!

ocenił(a) serial na 10
Julivanistka

Już wiadomo. Zabito Lucie i Roque (jego nie żałuję)

i już tylko 3 odcinki buu;(

ocenił(a) serial na 10
lily1991

niestety muszę was rozczarować to Fermin zginie w ostatnim odcinku
Ivan przeżyje

ocenił(a) serial na 10
asiek_28

Chyba już wszyscy o tym wiemy. Od środy, 13 października kiedy mogliśmy obejrzeć ostatni odcinek

lily1991

hajoo
szybkie pytanko
ktoś, coś, gdzie można obejrzeć online odcinek z Ferminem? :v

ocenił(a) serial na 9
asiek_28

A ja, szczerze mówiąc, zawsze kibicowałam Marii i Hectorowi. Nie mogłam odżałować, że Maria wybrała Fermina. Hector jest przecudowny;) Lubię myśleć, że te HecMaria w końcu będą razem- zakończenie daje taką możliwość.

ocenił(a) serial na 10
MoSt88

Hector to wspaniała postać, ale Fermin miał coś takiego w sobie, że wzbudzał ogromną sympatię. Osobiście żaden z nich z wyglądu mi się nie podobał, ale od 2 odcinka 1 sezonu, kiedy Fermin pomógł Marii, zdobywając dla niej dane medyczne uczniów, dowiedzieć się, kto jest jej synem i ta scena kiedy ją opatruje, bo rozcięła sobie nogę... od tego momentu trzymałam kciuki, żeby byli razem^^

ocenił(a) serial na 10
MoSt88

Masz rację Hektor jest cudowny, jednak ja od początku byłam za Ferminem...uwielbiam tego gościa, to jak wszystko potrafił rozkminić, czasami aż niewyobrażalne było jak wychodził z niektórych sytuacji... a to jak spalił te obrazy by udowodnić Marii, że ją kocha, myślę, że mało kto byłby wstanie to zrobić...Fermin jest jedną z moich ulubionych postaci i myślę, że po prostu nie da się go nie lubić ;)

ocenił(a) serial na 9
RiDka

Wiem, że jestem w mniejszości, ale jednak wolę Hectora od Fermina, chociaż to nie znaczy, że Fermina nie lubiłam:) I z nadzieją patrzę w postserialową przyszłość;)