PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=704333}

Iron Fist

2017 - 2018
6,2 28 tys. ocen
6,2 10 1 27548
4,2 14 krytyków
Iron Fist
powrót do forum serialu Iron Fist
ocenił(a) serial na 6
Connor7

Tego się nie spodziewałem. Na metacritcu 33/100. Rzadko się zdarza, że produkcje Netflixa mają takie niskie noty na tych stronach. Czyży na prawdę był taki zły. Szczerze w ogóle nie byłem zainteresowany tą postacią. Pewnie obejrzę dla znanej twarzy i wyrobię sobie jakieś tam zdanie.

ocenił(a) serial na 6
PlaceHolder

Niektórzy krytycy twierdzą, że Danny Rand powinien być Azjatą i zły casting WTF?

ocenił(a) serial na 7
PlaceHolder

uuu, zadna produkcja Marvela nie miala jeszcze tak niskich not, zaden serial, a jednak Agentka Carter i Luke Cage mieli juz nie zbyt zachwyajace, nie wiem jak filmy, a nie chce mi sie sprawdzac ale cos czuje, ze nawet Thor 2 byl na lepszej pozycji, strach ze ci sami ludzie beda odpowiadac za Inhumans, a to jeszcze trudniejszy temat do realizacji niz Iron Fist

PlaceHolder

Mnie tam niskie noty nie zniechęcają:) Mam nawet nadzieję, że spodoba mi się bardziej niż mdły Luke Cage.

PlaceHolder

I tak obejrzę. Niskie noty nie zniechęcają mnie nic a nic. Byle do jutra :D

ocenił(a) serial na 6
PlaceHolder

"Szczerze w ogóle nie byłem zainteresowany tą postacią" - ja podobnie choć i tak nie mam zamiaru się sugerować ocenami innych ludzi, sam obejrzę i ocenie.Zdecydowanie bardziej czekam na Defenders i Punisher.

PlaceHolder

Jako że Jessica Jones i Luke Cage zebrali świetne noty a dla mnie były strasznie kiepskie to litościwie oleję recenzje i sam ocenię ile to jest warte bo mam silne wrażenie że kobieca superbohaterka i serial o czarnoskórych zaplusowały dzięki poprawności politycznej...tyle warte są recenzje made in USA.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8
Connor7

wystarczy popatrzeć na opinie użytkowników - na imdb jest to na chwilę obecną 8.6 . Krytycy to jacyś ( przynajmniej w tym wypadku ) kolesie oderwani od rzeczywistości. Sam jestem po dwóch epkach i jest dobrze nie ma żadnych powodów żeby mieszać to z błotem na razie ...

ocenił(a) serial na 1
mordarg

Ok ja jestem kolesiem oderwanym od rzeczywistosci, a ty kim jesteś? Komiksowy onanista czy moze" łykam każda amerykanska papke jak młody pelikan?"

mordarg

Opinia widzów ma dla mnie większe znaczenie niż "krytyków", więc dam iron fistowi szanse. W końcu to netflix.