PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111989}

Joan z Arkadii

Joan of Arcadia
2003 - 2005
7,5 7,7 tys. ocen
7,5 10 1 7684
Joan z Arkadii
powrót do forum serialu Joan z Arkadii

We wtorek obejzre ostatni odcinek Joan z arkadi dla mnie ostatni, bo 5 odcinków przegapie bo Głupia Tv Polsat zmieniła plan emisji na 10 45. Szkoda niezobacze jak to się wszystko potoczy jedynie wy bedziecie pisać na tym forum co było a mi zostanie tylko sobie wyobrarzać jak to zagrała Joan:((( Szkoda że w naszym kraju jest taka beznadzeja. Mi posat odpisał na emila w którym pisze iż telewidzowie mało piszą prosząc a amiane emisji nadawania, więc morze jest nić szansy jezreli wszyscy bedziemy pisać emeile. sprubujmy prosze. Ja chce zobaczyć jak to się zakonczy zresztą nietylko ja. Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Davos

świetnie by było gdyby te odcinki puścili po poudniu. mam nadzieje, że dużo osób napisze maile i w końcu je pooglądamy ;) heh. bo szkoda nie zobaczyć ostatnich odcinków tak świetnego serialu...

ocenił(a) serial na 10
Davos

serio Ci odpisali na maila?? jeżeli tak to widocznie te maile czytają więc trzeba ostro sie brac do pisania. ja juz kiedys wysłałam, jak myślałam że skończa emitować JoA, a teraz z prośba o puszczenie w pózniejszych godzinach, no musi sie udac!! jak nie to uciekamy wszyscy na ukraine xD

arrivederci

ocenił(a) serial na 10
oreganko

ja do nich pisałem z 10 razy ten był 11. wkonicu ospisali. Że oni dostąją mało meili z taką prozibą i niemogę się kierować dobrem jednostki czy coś takiego. Dosłowanie dwa zdania. Ja wywnioskowałem z tego że chodzi tu im o proziby widzów ale to spore proziby w postaci meili, morze się uda. A co na ukrajnie puszczają Joan??:))

ocenił(a) serial na 10
Davos

aaa no to trza wysyłac :P nie wiem czy na ukrainie puszczaja Joan ale sam napisałeś że w naszym kraju jest taka beznadzieja xD tam by nam może puścili i to w polskiej wersji bo bysmy im oglądalnosc tv o 70% zwiekszyli xD nie no żart sceniczny. ehh Polsat - same bakłażany tam pracuja:/

arrivederci

ocenił(a) serial na 10
oreganko

he dobra jesteś. Ja to już niewiem co pisałem he. No w Polsce tak jest dasz w łape i jest cacy. No bysimy im podniesili ogladalność:) Pozdro

ocenił(a) serial na 10
Davos

jak im zasypiemy skrzynke mailami to chyba cos zrobią nie? w łape to oni od nas nie dostaną my jestesmy uczciwa młodzież xD tak w ogole to co to ma byc: nie moga się kierować dobrem jednostki tez mi cos:/ boshh kogo oni tam zatrudniają? jeszcze jeden taki tekst z ich strony to o nich strace resztki dobrego zdania, no chyba że puszczą w roku szkolnym JoA po południu :D dobrem jednostki sie nie moga kierowac, bo nie wytrzymam... no ale jak dostana 200 maili od tych ich"jednostek" to może wymyśla cos mądrego...

arrivederci

ocenił(a) serial na 9
oreganko

Ja też wyśle i to dużo... Co prawda mam chyba z 5 szkrzynek mailowych tylko że w kazdej mam coś z "grzyb" więc trochę kapa... Ale wyśle ze skrzynek moich starszych i brachola. Może nawet jakies nowe pozakładam, żeby z nich powysyłać :):):). Powysyłam też gotowe teksty znajomym żeby im powysyłali;];];]. Co prawda wątpię że teraz to coś da, bo już wszystkie gazety mają program zrobiony, a oni raczej nie zmienią dni nadawania. Może jednak da to coś w sprawie, żeby przesunęli godzine emisji na późniejsze... Wysyłajcie tez do nich te maile!

Pozdro 4all :):):)

ocenił(a) serial na 10
Grzybior

No ale program tv jest na ile na dwa tygodnie?? ten tydzień i następny. Więc morze w 3 tygodniu coś bedzie już słychać. coś muszą wymusileć. Mjejmy nadzieję że coś da to mozolne wysyłanie meili. Pozdro.