Kiedy zaczełam oglonda ten kicz to pomiślałam na kturym jest miejscu
w TOP 100 ŚWIAT i wyśmiałam ten serial bo jest na miejscu 31 :) :) :)
zapewne uważasz to za kicz ponieważ nie jest to typowy srial o młodzieży który ma problemy typu kocha nie kocha pójśc z nim do łóżka czy nie pójśc, ten serial zmusza widza do przynajmniej minimalnego myslenia, a żeby przynajmniej minimalnie myslec trzeba być przynajmniej minimalnie inteligentnym, a po twojej ortografii ( podstawowe slowa !!!! ) widać że troche tej inteligencji ci brak :) aż dziw że napisałaś , że pomyslałaś hahah chyba zastanowiłaś się a to jest różnica :) pozdrawiam serdecznie i życzę miłego przyszłego roku szkolnego :)
zgadzam się - osoba, która zaczęła ten temat musi być troszke uposledzona umysłowo (bez obrazy)...
Ten serial rzeczywiscie zmusza do myslenia, a u naszej przedmówczyni zmysleniem jest kiepsko.....
zgadzam się - osoba, która zaczęła ten temat musi być troszke uposledzona umysłowo (bez obrazy)...
Ten serial rzeczywiscie zmusza do myslenia, a u naszej przedmówczyni, (która nie lubi naszego serialu ) z mysleniem jest kiepsko.....
Ten serial rzeczywiscie zmusza do myslenia, a u naszej przedmówczyni, (która nie lubi naszego serialu ) z mysleniem jest kiepsko.....
co tu dużo mówić: Myślenie nie jest jej najmocniejszą stroną, ale serial wcale nie jest kiczowaty!!! Jest super! Ciekawa jestem jakie seriale ogląda nasza przedmówczyni...
Wg Ciebie ten serial jest kiczowaty? to zinterpretuj mi slowo "kicz"...co to wg Ciebie oznacza? bo patrząc na to co napisałaś dochodzę do wniosku, że kiczem może być dla Ciebie również poprawna ortografia, bo wnioskuję, iż zbyt dużo uwagi jej nie poświęcasz.A wracając do serialu - jest dobry. Nie jest 'pusty'. No,ale jeśli uważasz, że to jest kicz to obejrzyj sobie "Modę na sukces".Tam, z Twoim podejściem na pewno nie znajdziesz żadnego kiczu :/ Masz oczywiście prawo do własnej oceny i zdania, ale ja mam dobrą radę dla Ciebie. Jeśli uważasz ten serial za kicz to nie trać więcej na niego czasu i zajmij się lekturą słownika ortograficznego. Pozdrawiam
Ja tez zgadzam sie z poprzedniczkami i nie sądze,że ten serial jest kiczowaty. Widać kim jesteś jak oceniasz jakośc serialu wg pozycji w liście jakiegos magazynu.
A ja sie zastanawiam tylko co to dziecko wymysliło bo w Top 100 świat bierze się pod uwage tylko filmy , anie seriale więc z takimi sciemami niech ona idzie do swojego jechowego koscioła i zastanowi sie nad tym co pisze.
Jak uważam coś za kicz to nie wchodzę na fora przepełnione fanami serialu i nie wciskam swoich głupich poglądów. Niech ludzie sobie oglądają, wiadomo że nikt zdania nie zmieni przez moją jedną wypowiedź a tylko na pośmiewisko mogę się narazić. Po to są różne seriale, żeby każdy znalazł coś dla siebie. Nie krytykuję "Mody na sukces" tutaj wspomnianej jako kicz, bo na pewno tez ma swoich fanów, ja za nią nie przepadam ale niech ci co lubią sobie oglądają, nie każdy musi preferować to samo. Jest demokracja zdesperowana założycielko tego wątku, masz prawo do nieoglądania Joan. My to lubimy i tyle =)
Sory sławek za tamto co pisałem. Każdy ma prawo pisać co chce "wolność słowa" Sory
Ja nie oglądam tego serialu ale uważam że jste super,jesli kiedyś będe miała okazję na pewno będe go oglądać.