PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111989}

Joan z Arkadii

Joan of Arcadia
2003 - 2005
7,5 7,7 tys. ocen
7,5 10 1 7684
Joan z Arkadii
powrót do forum serialu Joan z Arkadii

Boski odcinek

ocenił(a) serial na 10

przed chwilką widzialam scenę przedstawienia - totalny niewypal, ale śpiew Joan był boski.. supper...a jak Adam na nia patrzył:)....Joan świetnie pasowała na królową zombie.... Supper:):):):):) I koniec z pozwem ...Piękny odcinke - czekalam, kiedy go wyemituja..

marta2711_2

Też mi się podobał i to bardzo :D na poczatku totalne zamieszanie chaos , a na końcu szczećliwe zakończenie , ciekawe o czym będzie ostatni odcinek czy bedzie radosny - dla bohaterów :d [ nie dla nas :P chcoaż wadomo że tak bo to bedzie postatni odcinek Joan ] czy smutny tak jak odcinek kiedy zmarla Judith . Pozdrawiam ;)

marta2711_2

Też mi się podobał i to bardzo :D na poczatku totalne zamieszanie chaos , a na końcu szczećliwe zakończenie , ciekawe o czym będzie ostatni odcinek czy bedzie radosny - dla bohaterów :d [ nie dla nas :P chcoaż wadomo że tak bo to bedzie postatni odcinek Joan ] czy smutny tak jak odcinek kiedy zmarla Judith . Pozdrawiam ;)

marta2711_2

ocenił(a) serial na 10
marta2711_2

No mi też sie bardzo podobał i myśle, że to był chyba najlepszy odcinek jaki widzialem. Najlepsze było jak sie wszystko zaczelo rozwalac albo jak Friedman wpadl z góry na tamtą babke w rózowej sukience

ocenił(a) serial na 10
9daniel9

he no takie jaja jak nieweim co fridman się udał eheh albo jak się scena zaiarała heh wogule super

Davos

ehh odcinek był świetny....a to przedstawienie po prostu bomba :P a co do śpiewu Joan to normalnie brak słów....kiedy śpiewała czułam jakbym bujała w obłokach.....ahhh jak ja kocham musicale :)

ocenił(a) serial na 10
Agacia_4

mi rowniez podobal sie dzisiejszy odcinek =) szkoda troche ze nie wyszlo przedstawienie ale i tak bylo dobre zakonczenie =) ten boski spiew Joan mmmmmmm=) az mnie zamurowalo :P

marta2711_2

Mmm... Najlepszy docinek w Dziejach całej "Joan z Arkadii". Nie spodziewałam się że Joan ma taki głos... :) Aż mi dreszcze przeszły po plecach...

ocenił(a) serial na 10
marta2711_2

noooo odcinek norrisowy :) tylko nie rozumiem tego zdania" czekałam, kiedy go wyemitują" - tzn czytalas wczesniej streszczenie, czy widzialas go w wersji angielskiej czy jak...? tzn to w sumie nie ma to znaczenia ale jestem po prostu ciekawa :P Pozdrawiam :D

ocenił(a) serial na 10
oreganko

Kurczę, a ja dzisiaj nie pooglądałam :( Nie wie ktoś, czy można ten odcinek znaleźć na YouTube? Bo jak był taki fajny to aż żal nie obejrzeć :(
:*

ocenił(a) serial na 10
Veaggy

do GreyEyes:

Wiedziałam, że w któryms odcinku Joan będzie królową zombie, bo widziałąm filmik na YouTube i czytałam streszczenie w programie tv i na www.tv.wp.pl I dlatego czekałam az Polsat wyemituje ten odcinke, że to dokładnie obejrzec:D