przed chwilką widzialam scenę przedstawienia - totalny niewypal, ale śpiew Joan był boski.. supper...a jak Adam na nia patrzył:)....Joan świetnie pasowała na królową zombie.... Supper:):):):):) I koniec z pozwem ...Piękny odcinke - czekalam, kiedy go wyemituja..
Też mi się podobał i to bardzo :D na poczatku totalne zamieszanie chaos , a na końcu szczećliwe zakończenie , ciekawe o czym będzie ostatni odcinek czy bedzie radosny - dla bohaterów :d [ nie dla nas :P chcoaż wadomo że tak bo to bedzie postatni odcinek Joan ] czy smutny tak jak odcinek kiedy zmarla Judith . Pozdrawiam ;)
Też mi się podobał i to bardzo :D na poczatku totalne zamieszanie chaos , a na końcu szczećliwe zakończenie , ciekawe o czym będzie ostatni odcinek czy bedzie radosny - dla bohaterów :d [ nie dla nas :P chcoaż wadomo że tak bo to bedzie postatni odcinek Joan ] czy smutny tak jak odcinek kiedy zmarla Judith . Pozdrawiam ;)
No mi też sie bardzo podobał i myśle, że to był chyba najlepszy odcinek jaki widzialem. Najlepsze było jak sie wszystko zaczelo rozwalac albo jak Friedman wpadl z góry na tamtą babke w rózowej sukience
he no takie jaja jak nieweim co fridman się udał eheh albo jak się scena zaiarała heh wogule super
ehh odcinek był świetny....a to przedstawienie po prostu bomba :P a co do śpiewu Joan to normalnie brak słów....kiedy śpiewała czułam jakbym bujała w obłokach.....ahhh jak ja kocham musicale :)
mi rowniez podobal sie dzisiejszy odcinek =) szkoda troche ze nie wyszlo przedstawienie ale i tak bylo dobre zakonczenie =) ten boski spiew Joan mmmmmmm=) az mnie zamurowalo :P
Mmm... Najlepszy docinek w Dziejach całej "Joan z Arkadii". Nie spodziewałam się że Joan ma taki głos... :) Aż mi dreszcze przeszły po plecach...
noooo odcinek norrisowy :) tylko nie rozumiem tego zdania" czekałam, kiedy go wyemitują" - tzn czytalas wczesniej streszczenie, czy widzialas go w wersji angielskiej czy jak...? tzn to w sumie nie ma to znaczenia ale jestem po prostu ciekawa :P Pozdrawiam :D
Kurczę, a ja dzisiaj nie pooglądałam :( Nie wie ktoś, czy można ten odcinek znaleźć na YouTube? Bo jak był taki fajny to aż żal nie obejrzeć :(
:*