PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111989}

Joan z Arkadii

Joan of Arcadia
2003 - 2005
7,5 7,7 tys. ocen
7,5 10 1 7684
Joan z Arkadii
powrót do forum serialu Joan z Arkadii

Jak ona tak mogła?! Okropna! Aż sie na nią wkurzyłam! (A Adama to szkoda mi :ppppp) PISZCIE!

ocenił(a) serial na 10
Madziulla

rzeczywiście zrobiła strasznie głupio:/na poczatku polubiłam tą postać, ale potem... ehh:/ ale Dylan Samuels, a nie Hilary Duff ;) po prostu napisali jej taką rolę:) Ale - na końcu mimo wszystko było ok, fajne było to z deserem ;) Dylan to taka dziewczyna, która bardzo bała sie odrzucenia... W dodatku miała tak puste przyjaciółki, które gdy dowiedziały sie prawdy, że jej mama jest kelnerką, odrzuciły ją ... - a miała szansę przyjaźnic sie przecież z taką miłą i sympatyczną osóbką jak Joan... :)

Pozdrawiam :D

oreganko

Mnie też wkurzyła...Ale potem mi się jej żal zrobiło....................... .............................. .............................. .............................. .............................. .......

ocenił(a) serial na 10
Goku

dokladnie na poczatku w ogole taka wkurzajca byla ;/ ale po tem szkoda mi jej bylo =( nie miala prawdziwych przyjaciol i nie wiedziala kim jest=(ehhh to smutne :P

użytkownik usunięty
Karolcia_18

duff okazała się fałszywa... ale Joan mimo to była z nią... pozostała sobą :)

mozecie mi powiedziec jak sie skonczylo? bo ogladalam do momentu, gdy joan wygadala, ze mama dylan jest kelnerką, byłabym wdzięczna:)