PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111989}

Joan z Arkadii

Joan of Arcadia
2003 - 2005
7,5 7,7 tys. ocen
7,5 10 1 7684
Joan z Arkadii
powrót do forum serialu Joan z Arkadii

Dzisiejszy odcinek

ocenił(a) serial na 10

Co powiecie o dzisiejszym odcinku, jak miał pszesłanie??? Jak myślicie piszcie. Mi się on bardzo podobał i ta konicowa puenta.

ocenił(a) serial na 10
Davos

Hmm... najfajniejsze w tym odcinku było to, że Joan wreszcie wraca do "normalności" i już nie odwala takich faz jak np. ignorowanie Boga, złe traktowanie Adama. Aha, no i całkiem fajny był dzisiejszy Bóg- ten chłopak, którego spotkała gdy robiła ogród :)

Davos

mi sie podobalo jak freedman czy jak mu tam gadal z juthi i przywalil w sciane XD

ocenił(a) serial na 10
zepiteon

Joan ogrodnikiem??? Coś mi ona nie widzi sie w tej roli, ale jak sadziła te kwiatki to dawała niezłe komentarze:)

ocenił(a) serial na 10
Gosica

Ja myśle że w dzisiejszym odcinku chodziło o to żeby Joan pomogła Judith wrócic do "normalności". Na koncu odcinka było to widać wyraźnie w rozmowie z Bogiem. Takie jest moje zdanie. Pozdrowienia dla wszystkich fanów tego serialu

ocenił(a) serial na 10
ewka_27

niestety Judith nie wróci do normalności zobaczymy to w następnych odcinkach jak będzie podrywać Adama

daniel19

eeee co??? A to... no! Kurcze, a ja myślałam, że jest to fajna dziewka

daniel19

eeee co??? A to... no! Kurcze, a ja myślałam, że jest to fajna dziewka

ocenił(a) serial na 10
aniek_2

ale Adam wyraźnie Judith nie lubi - ale odnosnie do podrywania to widziałąm ana YOuTube taku filmik jak Joan bije się z Judith i to w 100% chodziło o Adama, bo Judith w trakcie bójki go pocałowała w usta i Joan sie wyrażnie wkurzyła - nie lubie Judith!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

marta2711_2

@up
mozesz mi przyslac adres albo ten filmik na maila?
pozatym juthi strasznie wnerwia czlowieka :/

ocenił(a) serial na 10
zepiteon

to jest link na ten filmik, o którym wspomniałąm - jest tam jeszcze wiele innych fajnych filmików...
http://www.youtube.com/watch?v=jwbMm2vdN6Q&mode=related&search=joan%20of%20arcad ia [www.youtube.com/watch?v...]

użytkownik usunięty
marta2711_2

a czy ktoś wie kto w dzisiejszym odcinku grał boga?

ocenił(a) serial na 10

Mi też się dzisiejszy odcinek podobał, powróciła dawna Jane, tak jak było pisane nie dowala juz róznych fochów i nie ma 10 nastrojów na minutę. Zaczęła lepiej traktować Adama i to mi się podoba, bo tyle co on już z nią przeszedł i jej wybaczył... Judith nie lubię dalej, ona wszystko rozwala, jest tylko przeszkodą dla Joan.

użytkownik usunięty
Nieznajoma

a ja doznałam orgazmu jak zobaczyłam kto gra boga :D
wiedziałam że skądś go znam! :D

ocenił(a) serial na 8

a moglabys sie podzielić z innymi jak nazywa sie ten aktor :)??? tez jestem bardzo ciekawa

Co to filmku, to ładny był, smutny... Judith umiera i ta ostatnie secnka z żonglowaniem!

ocenił(a) serial na 10
aniek_2

a na ten koniec jak Joan rozmawiał z Bogiem i on jej powidział że nie miała kota zmmienieąc tylko.. , no włanie kogo ?? Adama, jej rodziców ??

a jeśli chodzi o te filmiki na YouTube to myślałam że sie rozpłacze :( nie najlepiej u mnie Z angielskiem ale zrozumiała na tyle aby wiedzieć co sie stanie :( szkoda że nie zobacze wielu odc w te wakacje ;(