Co powiecie o dzisiejszym odcinku, jak miał pszesłanie??? Jak myślicie piszcie. Mi się on bardzo podobał i ta konicowa puenta.
Hmm... najfajniejsze w tym odcinku było to, że Joan wreszcie wraca do "normalności" i już nie odwala takich faz jak np. ignorowanie Boga, złe traktowanie Adama. Aha, no i całkiem fajny był dzisiejszy Bóg- ten chłopak, którego spotkała gdy robiła ogród :)
Joan ogrodnikiem??? Coś mi ona nie widzi sie w tej roli, ale jak sadziła te kwiatki to dawała niezłe komentarze:)
Ja myśle że w dzisiejszym odcinku chodziło o to żeby Joan pomogła Judith wrócic do "normalności". Na koncu odcinka było to widać wyraźnie w rozmowie z Bogiem. Takie jest moje zdanie. Pozdrowienia dla wszystkich fanów tego serialu
niestety Judith nie wróci do normalności zobaczymy to w następnych odcinkach jak będzie podrywać Adama
ale Adam wyraźnie Judith nie lubi - ale odnosnie do podrywania to widziałąm ana YOuTube taku filmik jak Joan bije się z Judith i to w 100% chodziło o Adama, bo Judith w trakcie bójki go pocałowała w usta i Joan sie wyrażnie wkurzyła - nie lubie Judith!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to jest link na ten filmik, o którym wspomniałąm - jest tam jeszcze wiele innych fajnych filmików...
http://www.youtube.com/watch?v=jwbMm2vdN6Q&mode=related&search=joan%20of%20arcad ia [www.youtube.com/watch?v...]
Mi też się dzisiejszy odcinek podobał, powróciła dawna Jane, tak jak było pisane nie dowala juz róznych fochów i nie ma 10 nastrojów na minutę. Zaczęła lepiej traktować Adama i to mi się podoba, bo tyle co on już z nią przeszedł i jej wybaczył... Judith nie lubię dalej, ona wszystko rozwala, jest tylko przeszkodą dla Joan.
a ja doznałam orgazmu jak zobaczyłam kto gra boga :D
wiedziałam że skądś go znam! :D
a moglabys sie podzielić z innymi jak nazywa sie ten aktor :)??? tez jestem bardzo ciekawa
a na ten koniec jak Joan rozmawiał z Bogiem i on jej powidział że nie miała kota zmmienieąc tylko.. , no włanie kogo ?? Adama, jej rodziców ??
a jeśli chodzi o te filmiki na YouTube to myślałam że sie rozpłacze :( nie najlepiej u mnie Z angielskiem ale zrozumiała na tyle aby wiedzieć co sie stanie :( szkoda że nie zobacze wielu odc w te wakacje ;(