PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111989}

Joan z Arkadii

Joan of Arcadia
2003 - 2005
7,5 7,7 tys. ocen
7,5 10 1 7684
Joan z Arkadii
powrót do forum serialu Joan z Arkadii

FORUM POLSATU

ocenił(a) serial na 10

http://www.polsat.com.pl/forum?tid=100000140&t=U2VyaWFsZQ==&w=&c=4508 [www.polsat.com.pl/forum...]

TO JEST FORUM POLSATU PISZCIE O PROSIBIE POWTÓREK JOAN Z ARKADI W ROKU SZKOLNYM O PUZINIEJSZEJ PORZE. MOŻNA KILKA RAZY DZIIENIE TYLKO TZREBA ZMIENIĆ IMIĘ. PISZCIE MOŻE BĘDZIE COŚ Z TEGO.

ocenił(a) serial na 8
Davos

Mam do ciebie kilka pytań odnośnie tego co napisałeś
1 Czy jesteś tak naiwny , że myslisz że oni to czytają??
2 Pisząc to zażywałes jakieś proszki pobudzające - przeciez to oczywiste że na forum można cos pisać po tysiac razy pod różnymi nickami
3 Już nie pytanie - Powtórki bedą raczej napweno jesli nie na Polsacie to na tv4 , bo zapewne tego nie wiesz ale ten serial juz leciał na tv4 - co prawda tylko 1 sezon ale zawsze , tylko ze jakoś wtedy ( gdy był emitowany na tv4) nie był tak lubiany i nie miał takiej widowni jak teraz dlatego go zdjeli .

ocenił(a) serial na 10
Kraven

1. A ty wiesz że oni nie czytają skąd wiesz?? Ja tylko myśle. Poto jest forum żeby pisać na nim.
2. Niewem co z tym wspólnego mają proszki popudzające, ale skoro mowa o prochach to się chyba sam ich nabrałeś bo niewierz co się dzieje.
3. Niema stu procentowej pewności że puszczą jeszcze raz. No wczesiniej niewiedziłem ze leciał ale czytałem na tym forum.

ocenił(a) serial na 8
Davos

Dobra rada na przyszłość zasięgnij porady psychiatry w kwesti tego czy powinienes przebywać na wolnosci, a twoja naiwnosc jest żenująca , ale dzieci nesotrady tak mają .

Kraven

po pierwsze oczywiście nie wiadomo czy to czytają , ale spróbowac można , a po drugie to Sławek na tym forum sie nie obraża , każdy ma swoje zdanie i ma prawo go wypowiadać to tak na przyszłość

Kraven

po pierwsze oczywiście nie wiadomo czy to czytają , ale spróbowac można , a po drugie to Sławek na tym forum sie nie obraża , każdy ma swoje zdanie i ma prawo go wypowiadać to tak na przyszłość

ocenił(a) serial na 10
Kraven

Żenujący to ty jesteś, chyba już zaczerpnołeś porady i się do niej nie dostosowujesz bo niejesteś w kaftanach bezpieczenistwa i w zakładzie dla kumających inaczej. Wspułczuje, ale takich ludzi szanuje to nie ich wina ża tacy są jak ty SZŁAWciu.

ocenił(a) serial na 10
Kraven

Żenujący to ty jesteś, chyba już zaczerpnołeś porady i się do niej nie dostosowujesz bo niejesteś w kaftanach bezpieczenistwa i w zakładzie dla kumających inaczej. Wspułczuje, ale takich ludzi szanuje to nie ich wina ża tacy są jak ty SZŁAWciu.

ocenił(a) serial na 10
Kraven

ocenił(a) serial na 10
Kraven

ocenił(a) serial na 8
Davos

Cóż pryszczaty 13 latku pamietaj zasięgnij porady również u polonisty bo to w jaki sposób piszesz woła o pomste do nieba , ale zapewne ty w tym wieku jeszcze sie moczysz i zakładasz sliniaczek podczas jedzenia więc po co ci umiejętnosc poprawnego wysławiania sie .

ocenił(a) serial na 10
Kraven

hehe to było dobre ale w tym niema grosza prawdy poczaszy od więku do silidaczka. he nietylko ja robie błędy. Niewiem co ja Ci zrobiłem że tak piszesz o mnie ale to jedynie siwiadczy o twojej malutkiej inteligecji, nic dziwnego że potem na maturze przez takich tępkaów Giertych musi nakąłdac Amnestie. No ale cóż widocznie jak stałęś w kolejce po rozum Bozia zapomniała ci dać. Ale nieprzejmuj się Tacy ludzie tesz są doceniani. Niemartw się. Pozdro SZławciu. heh

ocenił(a) serial na 8
Davos

^Poprpstu żałosne nic dodac nic ująć ^ smiech na sali na twój widok) Ja mature mam już dawno za sobą i zadnej pomocy do zdania jej nie potrzebowałem, a ty bedziesz zapewne miał problemy aby zdać do gimnazjum więc o to sie martw tempaku i pamiętaj że twej głupoty juz nie da sie uleczyć jedyne co mozesz zrobić dla dobra świata to rzucić sie z workiem cementu przy szyii do Wisły . Żegnaj prymitywny wyubryku natury , którego widok budzi odraz nawet u obleśnych bezkręgowców .

ocenił(a) serial na 10
Kraven

Nie będe z Tobą konwersował poniewarz nie kolidujerz z moim intelektualnym brodzikiem inteligęncjii. Ps. Gimnazjum dziecię szpadla i łopaty mam dawno za sobą, więc może zmień styl obrażania bo to nie jest smaczne i się mogę zaudławić i jeszcze Cię obrzygam prostaku. Ty to się lecz na nogi bo na głowę za późno. Pływać lubie ale bez worka, ale jeśli chcesz to ty pierwszy ja po tobie i to jak mi sie zechce..:P:D żałosne stworzenie, tak samo jak widok naszch na mundialu. Masz morde jakby stado murzynów po niej przeleciało,ja jak bym taką miał to utopił bym ja w klopie.

Davos

lol, mam nadzieje ze to prowokacja, bo jeśli naprawdę jestes juz po gimnazjum to zaczynam się coraz bardziej martwic o Polskę...

ocenił(a) serial na 10
Blase

serio 2Lo. a czego się bojsz. Ale kórde jak mam się zachować w stosunku do niego??? i tak chyba go niewyzywam co nie.

Davos

nie przerywajcie tej jakże inteligentnej rozmowy gdyz wasz wysubliwmoany język może komus posłużyć do analizy, a takie stwierdzenia jak przywiąż sobie worek do szyji i wskocz do wisły (wolny przekład takich pierduł nie będe zapamietywać) bądz cos tam o ryju jak murzyn wzbogacają zapewne slownictwo ludzi którzy mają przed soba ta nieszczęsną maturę ( która i tak straciła na wartości stała sie tylko jedynie jakimś egzaminem ). pozdrawiam tegoroczna maturzystka nie potrzebujaca amnestii :)

ocenił(a) serial na 10
Davos

dajcie spokój jak Polsat będzie chciał powtórzyć serial to powtórzy a jak nie to nie. Wiem że serial chyba będzie leciał w następne wakacje ale czy to jest pewne to nikt nie wie.