PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111989}

Joan z Arkadii

Joan of Arcadia
2003 - 2005
7,5 7,7 tys. ocen
7,5 10 1 7684
Joan z Arkadii
powrót do forum serialu Joan z Arkadii

co sądzicie o dzisiejszym odcinku, i co miśleliście jak go oglądaliście??? Podobał wam się??? Dla mnie był super jak zawsze, i Grace wreszcie odwarzyła się przyznać do swojch uczuć do Lucka przed joan. I ten latawiec na konicu super. Zastanawiam się jak bedzie wyglądał muj dzień w roku szkolnym bez Joan z Arkadii. Piszecie jeszcze do Polsatu morze się uda. Pozrdawiam.

ocenił(a) serial na 10
Davos

Naprawde fajny odcinek. dobrze że Grace w końcu się przełąmała. nie spodziewałam się tego. Luke jest wogóle inaczej traktowany niż reszta rodzeństwa przez swoich rodziców. Zawsze był spokojny więc oni mało sie nim interesują, a jemu ajk by nie było musi być z tego powodu przykro... Jak mogli zapomnieć o jego urodzinach?

Jaki jest adres email do polsatu? Może i ja do nich napisze.

Czy ktos może wie co miał luke na głowie (w ustach?) w dzisiejszym odcinku kiedy widzieliśmy wspomnienia rodziny z dnia wypadku? Jakies druciki, co to mogło byc?

Araminta_2

To co miał na zębach to był aparat ortodontyczny. W Polsce wyglądają one inaczej, ale w Ameryce są one takie wielkie. Wiem, bo moja kumpela z wakacji taki miała w dzieciństwie

ocenił(a) serial na 10
Davos

ja tez uważam że odcinek był suuuper :) najbardziej podobało mi się podarcie umowy i scena w kuchni jak szefowa Willa kroiła pomidory, Helen była wtedy świetna :PP ps. ja tez nie wiem, jak bedzie wyglądał mój rok szkolny bez JoA :(((( a może jeszzce nie bede widziec odcinka 4. września (a czytałam tu że to bedzie ostatni) no bo wiecie - sQll....:(( ehh... dobrze ze są tez inne osoby, które mają podobny problem, nie jestem sama buahahaha :) Pozdrawiam :D