Jak tak czasem czytam te wasze zażalenia wobec polstu to czasem aż mi się chce śmić. Przecież fanów Joan jest napewno mniej niż Kiepskich (sama jestem fanką obydwuch seriali) A nażekanie jest bez sensu, to że te ostatnie odcinki zostaną wyemitowane o innej porze też napewno ma jakąś przyczynę. Powinniście sie cieczyś że wogóle wyemitowali ten serial, Pewnie większość z was nawet by nie usłyszała o tym serialu gdyby go teraz nie puścili. Zwróciće też uwagę że kiepskich też już parę lat nie puszczali. Jest więc nadzieja że z Joan też tak bedzie i kiedyś ją jeszcze puszczą wystarczy że tak samo uślinie będzie się o to prość i też bedą mieli tysiące maili (ale nie żeby 20 osób po 100 maili wysłało bo nie będzie im się opłacało dla iluś tam osób puszczać ponownie Muszą być to różni ludzie i różnie sformułowane treści bo jak wszyscy wyśla takiego samego maila to oni napewno się skapną że to napisło tylko parę osób
Nie moge się z tobą do końca zgodzić. Masz racje, ja tez dowiedziałam sie o tym serialu przez Polsat, ale nie wszyscy bo serial leciał juz na innych stacjach. Może Kiepscy maja więcej fanów, ale jakoś na forum Polsatu tego nie widac. Prawie co drugi wpis dotyczy Joan, a Poslat zachowuje się jak by tego nie było. Nie moge zrozumiec także przyczyny tego, że Joan w tym tygodniu leciała tylko raz. W czasie gdy zawsze ją emitowali dzsiaj była powtórka domu nie do poznania (już 3 raz ta sama powtórka). Jak chcą puszczac Kiepskich to niech to robią, jak narazie nie koligowało by to z Joan gdyby leciała w tym tygodniu normalnie a ten jeden nadbywający odcinek dali by później (a w najgorszym wypadku stracilibyśmy jeden odcinekgdydby leciał normalnie). Czy naprawde nie mogli jakoś tego rozmieścić inaczej? A może poprostu mało obchodzi ich to czego my chcemy.
Polsat tak dba o swoich widzów, jak nasz rząd o obywateli. Czyli łatwo to sobie wyobrazić.
Politykę w to nie mieszaj! to jest forum serialu Joan z Arkadii a nie forum miłośników lewicy :| OBECNY!! zrobił bardzo dużo w ciagu tych 9 miesięcy, w przeciwieństwie do CAŁYCH 13 LAT RZĄDÓW LEWICY. pamiętaj że to jest forum serialu !!
wiem to forum serialu, ale nie moge się opszeć i pragnę dowiedziec się co takie zrobił ten rząd bo jakos oprócz becikowego który pogrąży nasz budżet i zdanej matury dla tepaków nic innego nie przychodzi mi do głowy więc chętnie sie dowiem ) A co do Joan to też bardzo lubie ten serial za to kiepskich nie znoszę najbardziej wieśniacki serial ani on śmieszny ani mądry. i ja nie rozumię tego całego polastu dlatego tego kanału już wogóle nie ogladam po za Joan we wtorki
Ludzie to nie koniec świat. Jak nie obejrzycie paru odcinków wiem że jest żal. sama nie obejrzałam kilku seruali do konica ale c tam to jest film a nie życie jak nie tym rzem to następnym najpierw oglądałam joan na tv4 ale też nie do konica jak teraz nie obejrze to też nic mi sie nie stanie tak jak wiekszości z was
I tak właśnie jest. Człowiek chce coś zrobić, walczyć o swoje, i zawsze znajdze się ktoś kto Cię wyśmieje.
Mamy prawo, to wyrażania naszej opini, i pisania o tym. I ja tego nie uważam za śmieszne, wrecz preciwnie, to jest szalenie ważne żeby zrobić coś, a nie tylko jechać tutaj na tym forum na polsat że wyemitują Joan w takich głupich godzinach.
Gdyby nie maile o Kiepskich, nie puścili by ich, nie?
Jejku ja tez kubie ten serial ale ni do przesady. Myślałam że tu są ludzie inteligentńejsi ale widzę że się mylę. I nikt nie zrozumiał mojego przekazu. Może polsat poprostu sądził że Jona będzie miała większą oglądalności ale ona była inna więc postanowili zmienić emisje nadawania dla nich korzystna. Jak tak czytam wasze skargi to już wolę kiepskich oglądać