Jak ma na imie Friedman? I dlaczego Will Girardi - ojciec Joan, pije tylko w kubku ze zdjęciem Joan, Luke'a i Kevina? Dlaczego Kevin obciął włosy?!.. Dlaczego John Patrick Amedori wystąpił jako Bóg tylko w jednym odcinku buuu ;(.. aha i dlaczego w postaciach napisane jest, że John P Amedori gra jako dziecko, a tak naprawde grał jako Bóg?..
w ciekawostkach wyraźnie pisze"nigdy nie ujawniono pierwszego imienia Friedmana" :) więc nie wiem czy ktos bedzie wiedział :) ale tak w ogóle to ujawniono że Friedman to jest drugie imię?? :)
z tym kubkiem to może jest tak dlatego, żebyśmy sie pytali ;P
no własnie - z Johnem Patrickiem Amedori jest jakis błąd w postaciach:/ postać Boga, jaką on grał, to na pewno nie była postac dziecka xD (to był ten chłopak przy ogródku Joan)
Kevin ściał włosy bo wystepował w jednym z odcinków jako prezenter w tv i powiedział Joan że ściął je, bo taka fryzura lepiej wyglada na wizji czy tam że swiatło sie lepiej odbija :P dlaczego ściął je w rzeczywistości to juz z tym pytaniem nie do mnie mehehe :P ale wg mnie w tamtych włosach wyglądał duzo lepiej :P
arrivederci