Czekalem na ten film tydzien bo nie moglem obejzec 1 odcinka i czekalem z niecierpliwoscia na drugi i wkoncu gdy sie doczekalem wlaczam Tv4 patrze, a tu jakis koncert:/:/:/:/Masakra!!!ale glupka jest ta telewizja :/!!!!!!
chyba sie nie zrozumielismy:p u mnie w tv wczoraj (niedziela 22.04.07)od 12:00 do 14:15 lecial koncert regionalny :/ Polkowice- Glogow -Lubin- Wroclaw i nie bylo filmu :/ tylko to!:/ a szkoda....:( no, ale coz sila wyzsza:P pozdro:p
Ten film kiedys juz zostal wyemitowany przez polsat w jakiejs przerwie swiatecznej czy feriach i ogladalam jakies 20 odcinkow ale pozniej zaczela sie szkola a film puszczano chyba o 11 wiec lipton:/
własnie zobaczyłam w programie TV$ że o 13 dzisiaj będzie JOAN. Ide więc predziutko obejrzeć. a oglądałam kiedys i mam takie wrażenie, że jest wielu scenarzystó i w zalezności który pisze...nie no. bo mi się podobał a w pewnym momencie był do kitu klimat i fabuła i looknełam a tam inny scenarzysta...i wyszło szydło z worka. zaczęli się motac i film stracił klimat i nie rozumiałam już go. ale często nawet łezka mi na poczatku z oka szła taki był dogłębny efekt. ide. pa.