PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111989}

Joan z Arkadii

Joan of Arcadia
2003 - 2005
7,5 7,7 tys. ocen
7,5 10 1 7684
Joan z Arkadii
powrót do forum serialu Joan z Arkadii

Nie jestem pewien ale ja nagram te 5 ostatnich odcinków. zaniose jutro video do naprawy, na sobote powino być już gotowe kupie czyte kaserty i brat młotszy albo mam nagrają mi jak bedę w szkole:)

ocenił(a) serial na 10
Davos

no a mi nikt nie nagra :( rodzice w pracy a ja z siostra w szkole ;( dlaczego oni nie moga puścić obydwóch sezonów od nowa w roku szkolnym ??

ocenił(a) serial na 10
smile93

no morze ale pewnie niewczesineij jak w pazidzierniku. Ja tak myśle bo wtedy się skonczy Joan.

Davos

czyli kiedy oni puszczą te 5 ostatnich odcinków... bo już sie pogubiałm???

ocenił(a) serial na 10
BlueSky

teraz Joan bedzie leciałą w każdy wtorek o 10 45 (do października) tylko w wtorek :(.

ocenił(a) serial na 10
Davos

To ja mam ogromną prośbę do ciebie: jeśli będziesz miał te odcinki nagrane to czy nam na forum napiszesz streszczenia?? Chociaż takie krótkie, żebyśmy wiedzieli najważniejsze rzeczy. Pozdro

ocenił(a) serial na 10
kathi_3

A masz może kartę graficzną z Video Capture? Bo jeśli tak, to mógłbyś nawet przerzucić te odcinki z video na komputer.

Pandora_107

Jeśli chodzi o nagrywanie to ja już nastawiłam daty i godziny, w których ma mi się nagrać i nie będę musiała się martwić. O tej porze u mnie w domu nikogo nie ma. A nagrywam na jedną kasetę, oglądam, potem przewijam i nagrywam, kasując poprzedni odcinek...