PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111989}

Joan z Arkadii

Joan of Arcadia
2003 - 2005
7,5 7,7 tys. ocen
7,5 10 1 7684
Joan z Arkadii
powrót do forum serialu Joan z Arkadii

Jak myślicie???

ocenił(a) serial na 10

Najpierw Adam traktował Joan jak swoją dziewczynę(nawet mówił jej że są parą) a potem bez żadnego słowa związał się z inną i to po koncercie. Czy Joan i Adam będą jeszcze kiedyś razem????

ocenił(a) serial na 10
Gosica

będzie, będzie bo oglądałam kiedyś odcinek późniejszy i on nawet ją zdradził z jakąś inną dziewczyną. więc o ile pamiętam to powinni być

asieczku

to super bo naprawde do siebie pasują , a mam malą prośbe w nadchodzącym tygodniu wyjeżdząm pod namioty i nie bede mogła oglądać serialu, a bardzo go lubie, mógl by ktoś skrobnąć parę słówek co było :) z góry dziękuje

ocenił(a) serial na 9
Gosica

mam nadzieję ze będą razem bo byli światną parą. Adam faktycznie postąpił dziwnie....ale co ja poradze taki scenariusz :)

ocenił(a) serial na 10
Gosica

Dokładnie... Się strasznie zdziwiłam, bo to on w sumie na nią naciskał..:)

ocenił(a) serial na 10
warzywko09

Eh, bardzo niezdecydowany facet :) Jeszcze nie jest pewien, czego chce. A tamta babka go pociąga pewnie przez wzgląd na sztukę :)

ocenił(a) serial na 10
Gosica

ja też się nad tym zastanawiałam. ale słyszałam że w 19 odc (to juz niedługo :D) Adam pocałuje Joan i chyba będą parą. mam taka nadzieje bo pasowali do siebie :)

ocenił(a) serial na 9
smile93

znowu ją pocałuje?? mam nadzieję ze potem nie odwidzi mu sie tak jak było tym razem :) a w piatek to który był już odcinek???

ocenił(a) serial na 10
Gosica

Przecież jemu się nie odwidziało... Oboje nie byli gotowi na poważny związek. Poza tym, Joan po imprezie w swoim domu powiedziała mu, że na razie nic nie może pomiędzy nimi byc. Więc w żaden sposób nie można go obwiniac, że jest teraz z Iris. Choc osobiscie jej nie lubię i nie mogę się doczekac, aż się rozstaną i Adam zejdzie się z "Jane":)

Ale zaraz, zaraz: jak to, Adam ją zdradzi? Z kim, gdzie, dlaczego?

chardonnay

ha no w koncu... dziś w odcinku pzryszedł do Joan zeby z nia pogadać o nich, a Joan powiedziała mu, że go lubi i jeszcze cos bardziej niż lubi i Adam powiedział, że czuje to samo.... bede razem na 100 %!!

On ja zdradził?? Kogo??? Joan czy Iris??

ocenił(a) serial na 10
aniek_2

Będą razem. Po wcześniejszym poście dotyczącym zdrady, zajrzałam na oficjalną, amerykańską stronę o Joan z Arkadii...

On zdradzi Joan! Z jakąś Bonnie! Taki spokojny i wrażliwy facet, ech...:)

Ale dopiero pod koniec drugiej serii. Więc jakiś czas będziemy mogli oglądac ich szczęśliwych... Chyba:)

ocenił(a) serial na 9
chardonnay

ja go nie obwiniam ze jest z Iris tylko czemu mówił Joan że są parą ( i to było juz po imprezie).....

ocenił(a) serial na 10
Duska_2

Szczerze, to nie pamiętam takiej sytuacji, ale wydaje mi się, że on tak po prostu myślał. Ale ze względu na trochę lekceważące zachowanie Joan w jego kierunku (ja nie uwazam, że go lekceważyła, ale on mogł się tak poczuc) chyba zmienił zdanie co do tego, co jest między nimi...

Nie chcę się sprzeczac, ja po prostu mam świra na punkcie tego chłopaka:)

ocenił(a) serial na 9
chardonnay

a mi sie wydaje ze jest z iris zeby chociaż częściowo zapomniec o Joan ale jak widac mu się to nie udaje (było to zauwazalne podczas rozmowy w dzisiajszym 17. odcinku)

PS ja też szaleje na jego punkcie...:D:D:D:D

ocenił(a) serial na 10
Duska_2

Ja przypuszczam, że będą razem już byc może za dwa odcinki, bo dzisiejszy rzeczywiście pokazał, że Adam chce z nią byc. Może nawet już jutro:)

Duśka, trudno za nim nie szalec:D W tym wypadku jest to całkiem "normalne szaleństwo":D

chardonnay

zdradzi, nie zdradzi, ale myśle, że na sam koniec i tak będą razem...

ocenił(a) serial na 10
aniek_2

Czy ja wiem? Kobiety tak łatwo nie wybaczają zdrady...
Ale chciałabym, żeby Joan wybaczyła:)

Gosica

Adam zdradzi Joan pod koniec 2 serii. Pojdzie do łożka z taka jedną dziewczyna...

ocenił(a) serial na 10
Gosica

Adam pójdzie z jakąś do łóżka ????????? chcialabym żeby Joan i adam na koniec byli ze sobą ale po takim czymś nie wiem czy Joan mu wybaczy :/

ocenił(a) serial na 8
smile93

Adam to dupek w 2 sezonie totalnie sie nie popisał
zwiazek nie moze sie opierac tylko na staraniu jednej osoby a ta osobą w ich zwiazku było Joan (zawsze mu pomagała i wspiera w trudnych chwilach) a Adam gdy ona go potrzebowała zawiódł ją i uznal za warjatke jak wszyscy inni . 3 sezonu nie ma i nie bedzie wiec definitywnie nie bedą razem .

Bene

łe! tak????????
To, to będzie taka powazna zdrada... co za palant z niego!
Szkoda, bo myślałam, ze będą razem!! A jak się dowie??
A powedz, Joan będzie miała na koncu kogoś??

ocenił(a) serial na 8
aniek_2

nie bedzie sama ale 2 ostatnie odcinki serialu sa swietne i bardzo szkoda ze nie nakrecili dalje bo nie wiadomo jak sie cała historia skończyła a nielze sie zakreciło na końcu

ocenił(a) serial na 10
Bene

Bene powiedz jak się na kącu zakręcło, jakieś fajne wątki??

ocenił(a) serial na 10
Gosica

na jakiejś stronce widziałam krótkie filmiki z 2 sezonu i poprostu nie umiałam uwieżyć że Adam zdrzadził Joan :( widziałm też taki urywek że ta matka z kimś flirtowała ale mogło mi sie to tylko wydawać :/

szkoda że nie będzie 3 sezonu bo jeśli ten drui na serio tak się "bez zakończenia" skończy to będzie bezsensu :/

smile93

Bene, a Luck bedzie z Grace??
Bo rozumiem, że widziałaś 2 serie... i ta nowa dziewczyna czy jak tam ją nazwac jest wporzadku czy niie?? Chyba raczej nie jak go uwodła... tylko, że Adam sam mógł i to ona była ofiarną!
No nic, nie ważne!

Tylko żal mi Joan... to pewnie bedzie miała serce złamane!!! A może jak ona robiła te wszystkie zachcianki Boga to może on jej to wkocnu wynagrodzi, ale jak nie ma 3 serii... moze nakreca, w co watpie!

Gosica

Muszą nakręcić trzecią serię... przecież to nie może się tak zakończyć... no niech nie będą smieszni... Jestem przekonana że wiele naprawde wiele nastolatek ogląda ten serial... i to na całym świecie...I uważam że ten kto wymyślił ten serial został natchnięty przez Boga... Czy nie uważacie, że czasem możecie się tak jakby zidentyfikować z Joan... może każdy z nas znajdzie tam jakieś wskazówki...

ocenił(a) serial na 8
BlueSky

tak Lucke bedzie z Grace to bedzie naprawde niezła para :)

Adam zdradzi Joan z jakąś naćpaną ratystką (nie lubie jej)

w 2 sezonie Joan bedzie wogle miała same problemy i to bedzie raczej dramatyczny sezon i smutny

na końcu sezonu pojawi sie Ryan (Wentworth Miller) i niezle namiesza ale nie wiemy jak sie skończy sprawa miedzy nim a Joan bo nei zrobili 3 sezonu
dodam wam tylko że Ryan jest taki jak Joan ;)

ocenił(a) serial na 10
Bene

co chcesz powiedzić przez to że ten Ryan jest taki jak Joan ?? bedą do sibie pasowali ??

już nie doczekma się 2 sezonu :D

ocenił(a) serial na 8
smile93

o nie tego wam nie zdradze :) co to za przyjemnośc z oglądania :)

Bene

A co z Kevinem?? Będzie u niego poprawa??
i czy bedzie z Rebeką??

ocenił(a) serial na 10
aniek_2

Hmm mówisz że będzie taki sam jak Joan? Masz na myśli to że on tez będzie kontaktował się z Bogiem? Napisz czy dobrze zgaduję:)

ocenił(a) serial na 10
Araminta_2

Na YouTube są filmiki dotyczące serialu i chyba Joan pozna tego faceta podczas jakiejś burzy czy coś w tym stylu;)

ocenił(a) serial na 10
Gosica

ten facet którego Joan spotkała podczas burzy wywarł na mnie dziwne wrażenie, tak jakby był jej wrogiem. może dlatego tak myśle bo miał dziwną mine - taką "straszną"(lol2) :P

ocenił(a) serial na 10
smile93

AAaaaa, nie mówcie takich rzeczy, bo ja nie chcę ich wiedziec, a nie mogę powstrzymac się przed czytaniem:)

Proszę!^^ Pozdrawiam!:)

Ps. Streszczenie dzisiejszego odcinka już jest, z ukłonami od Chardonnay!

ocenił(a) serial na 10
chardonnay

a może ten facet był diabłem, bo zwykle Joan spotykała w tak dziwnych postaciach tylko boga;)

ocenił(a) serial na 10
Gosica

albo tez rozmawia z bogiem ale nie wiem to tylko sugestia

ocenił(a) serial na 10
Gosica

albo tez rozmawia z bogiem ale nie wiem to tylko sugestia