Był fajny... Na końcu to z Kevinem co chodził..poprostu świetne :) I... myślałam, że ta Steve czy jakoś tak nie będzie taka fajna... aale przelkonałam się do niej :P A co wy o niej sądzicie?? :P
mi też sie podobal. wiesz moze jaki jest tytuł i kto spiewa piosenke ktora leci pod koniec odcinka, jak steve spotyka sie z ta swoja niby matką w policji??? z góry dziekuje
jak kevin zaczal chodzic to sie poplakalam. i w ogole prawie caly odcinek przeplakalam, bo ja taka juz jestem ;P odcinek byl swietny..
mi tez siem bardzo podobal..ehh szkoda ze ostatni jaki obejrzalam..bo juz teraz nie bede niestety ogladac przez glupi polsat;/
odcinek był super mi się tesz chciało płakać jak pomysialełm ze widzę Joan ostatni raz przez walnięty Polsat:((( Zostaje mo jedynie nagrać te ostatnie odcinki ale to nie to samo. Ja niewidziałem tych pierwszych dcinków z 1 sezonu:(( Przesto zalerzało mi na powtórzeniu obu serii. A propos dzieszego odcinka super szkoda mi tej kolerznki Joan która dowiedziała sie o swojej smutnej przeszłośći no ale siwatłość rozjasinia milosć jak to Bóg powiedział. Super był ten odcinek.
odcinek był super mi się tesz chciało płakać jak pomysialełm ze widzę Joan ostatni raz przez walnięty Polsat:((( Zostaje mo jedynie nagrać te ostatnie odcinki ale to nie to samo. Ja niewidziałem tych pierwszych dcinków z 1 sezonu:(( Przesto zalerzało mi na powtórzeniu obu serii. A propos dzieszego odcinka super szkoda mi tej kolerznki Joan która dowiedziała sie o swojej smutnej przeszłośći no ale siwatłość rozjasinia milosć jak to Bóg powiedział. Super był ten odcinek.
ta scena z Kevinem była świetna..... juz myslałam że mu sie nie uda, ale jednak!!! zawsze trzeba wierzyć... do końca...
arrivederci
Czy moglby mi ktos strescic dzisiejszy odcinek Joan? Bo wyłączyli mi prąd na calym osiedlu od 9 do 14 i niestety nie zobaczylam mojego ukochanego serialu:// Blagam!!
Jezeli tak wszyscy mowicie ze ten odc byl swietny to napiszcie streszczenie. bo nie wszyscy go ogladali. z gory dzieki.