PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111989}

Joan z Arkadii

Joan of Arcadia
2003 - 2005
7,5 7,7 tys. ocen
7,5 10 1 7684
Joan z Arkadii
powrót do forum serialu Joan z Arkadii

Był fajny... Na końcu to z Kevinem co chodził..poprostu świetne :) I... myślałam, że ta Steve czy jakoś tak nie będzie taka fajna... aale przelkonałam się do niej :P A co wy o niej sądzicie?? :P

ocenił(a) serial na 10
Mars147

mi też sie podobal. wiesz moze jaki jest tytuł i kto spiewa piosenke ktora leci pod koniec odcinka, jak steve spotyka sie z ta swoja niby matką w policji??? z góry dziekuje

użytkownik usunięty
Mars147

jak kevin zaczal chodzic to sie poplakalam. i w ogole prawie caly odcinek przeplakalam, bo ja taka juz jestem ;P odcinek byl swietny..

Mars147

mi tez siem bardzo podobal..ehh szkoda ze ostatni jaki obejrzalam..bo juz teraz nie bede niestety ogladac przez glupi polsat;/

ocenił(a) serial na 10
Mars147

no,odcinek suuuuuper:) kiedy Kevin zaczął chodzic...też się poryczałam:):)

ocenił(a) serial na 10
xenia_usa

odcinek był super mi się tesz chciało płakać jak pomysialełm ze widzę Joan ostatni raz przez walnięty Polsat:((( Zostaje mo jedynie nagrać te ostatnie odcinki ale to nie to samo. Ja niewidziałem tych pierwszych dcinków z 1 sezonu:(( Przesto zalerzało mi na powtórzeniu obu serii. A propos dzieszego odcinka super szkoda mi tej kolerznki Joan która dowiedziała sie o swojej smutnej przeszłośći no ale siwatłość rozjasinia milosć jak to Bóg powiedział. Super był ten odcinek.

ocenił(a) serial na 10
xenia_usa

odcinek był super mi się tesz chciało płakać jak pomysialełm ze widzę Joan ostatni raz przez walnięty Polsat:((( Zostaje mo jedynie nagrać te ostatnie odcinki ale to nie to samo. Ja niewidziałem tych pierwszych dcinków z 1 sezonu:(( Przesto zalerzało mi na powtórzeniu obu serii. A propos dzieszego odcinka super szkoda mi tej kolerznki Joan która dowiedziała sie o swojej smutnej przeszłośći no ale siwatłość rozjasinia milosć jak to Bóg powiedział. Super był ten odcinek.

ocenił(a) serial na 10
Mars147

ta scena z Kevinem była świetna..... juz myslałam że mu sie nie uda, ale jednak!!! zawsze trzeba wierzyć... do końca...

arrivederci

oreganko

No własnie....zawsze trzeba wierzyc i do konca, dlatego piszmy wszyscy razem do polsatu!!!!

Mars147

Czy moglby mi ktos strescic dzisiejszy odcinek Joan? Bo wyłączyli mi prąd na calym osiedlu od 9 do 14 i niestety nie zobaczylam mojego ukochanego serialu:// Blagam!!

Mars147

Czemu wczoraj nie bylo odcinka i jutro tez nie?? Czy teraz juz tak bedzie??

użytkownik usunięty
zgelka

ostatnie odcinki są teraz co wtorek o 10:45... załamka... :(

ocenił(a) serial na 7
Mars147

Jezeli tak wszyscy mowicie ze ten odc byl swietny to napiszcie streszczenie. bo nie wszyscy go ogladali. z gory dzieki.

momo_

Mi też się podobał szkoda że akurat role Steve gra Haylie Duff a nie jej siostra Hilary...ale obie siostry są coool :)