PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111989}

Joan z Arkadii

Joan of Arcadia
2003 - 2005
7,5 7,7 tys. ocen
7,5 10 1 7684
Joan z Arkadii
powrót do forum serialu Joan z Arkadii

Jakoś tak...

ocenił(a) serial na 10

Oglądałam wczoraj ostatni odcinek Joan i musze powiedzieć, że był warty tego ściąganaia :P Może jak ktoś by chciał to spróbuje jakoś przesłać, tyle że film jest po angielsku i nie mam żadnych napisów..

Mars147

ja bym chcetnie chciala obejrzec a jak nie to chcociaz mi napisz co sie stalo w ostatnim odcinku chodzi mi o to czy joan wroci do adama, bo juz wszyscy wiemy ze ja zdradzi :( prosze napisz zxc3334@wp.pl

Alusia_3

Kika, czy mogłabyś przesłać mi ten odcinek? Mój mail: gjulia@onet.eu . Będę Ci niezmiernie wdzięczna!

Kreseczka

Albo wiesz co... Nie przesyłaj mi tego odcinka ;)) Obliczyłam, że ODCINEK ZE ZDRADĄ BĘDZIE WYEMITOWANY W ŚRODĘ. Moja ciekawość poczeka...

ocenił(a) serial na 10
Kreseczka

Mogłabys mi napisac co bedzie w tym odcinku bo nie wiem czy da radę przesłać odcinek jeśli tak to ja poprosze, analucia@poczta.onet.pl

ocenił(a) serial na 10
Alusia_3

mi tez mogłabys napisac marta2711@wp.pl

I mam proźbę do autorki tego tematu - Czy mogłabys spróbowac wrzucic ten odcinek na jakis serwer do ściągnięcia (tylko nie ph2) np.Megaupload czy cos w tym stylu

użytkownik usunięty
Mars147

ja bym była bardzo wdzięczna gdybyś mi przesłała. Mój mail: asska.ja@poczta.fm

w tą środe bedzie odc ze zdradą????????????
w ta środe joan raczej nie bedzie

w tą środe bedzie odc ze zdradą????????????
w ta środe joan raczej nie bedzie

ocenił(a) serial na 10
Mars147

oo Kika mogłabyś mi też napisac na maila co bedzie się działo w tym odcinku?? :) fajnaaga91@o2.pl qrcze jaka szkoda że nie bedę widzieć tych ostatnich odcinków://

arrivederci

oreganko

do kiki czy joan wybaczy adamowi??????????????

oreganko

do kiki czy joan wybaczy adamowi??????????????
skad sciagałaś ostatni45 odcinek joan???????