PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111989}

Joan z Arkadii

Joan of Arcadia
2003 - 2005
7,5 7,7 tys. ocen
7,5 10 1 7684
Joan z Arkadii
powrót do forum serialu Joan z Arkadii

Mam do was pytanko czy wy uważacie że Joan ma kilka kilogramów za duzo??? ja uwazam że ma właśnie normalna figurę a nie jakies wychudzonej anorektyczki...a nie ma obcisłych bluzeczek itp. bo nie che... a nie jak to powiedział jeden gościu w innym temacie o stylu joan że ma o kilka kilogramów zaduzo... mi sie własnie podoba że nareszcie jako główna bohaterka jest normalna dziewczyna...

BlueSky

niom, bo tak chyba ma wyglądać normalna dziewczyna, a nie jak chuchro nie?? Może nie jest jakaś super zgrabna, ani bardzo otyła czy coś... po prostu pomiędzy! Ona nosi jeszcze kloszowane spódnice i sukienki i może się wydaje, ża ma pare kilogramów za dużo, Adamowi taka się podoba :]

Też mi się wydaje, że to dobrze, że w końcu chyba skończyła się era na super zgrabne nastolatki w różowych ciuszkach,.... wiecie o co chodzi!
Tylko najgorsze to, że takie się podobają! Zresztą...

aniek_2

http://us.tv1.yimg.com/tv.yahoo.com/images/he/photo/tv_pix/emmys/emmy_awards_pre ss_room_2004_photos/amber_tamblyn/emmys3.jpg [us.tv1.yimg.com/tv.yaho...]

To jest Amber - no filmowa Joan... po prostu ma normale, kobiece kształty...

http://joan-z-arkadii.blog.onet.pl/ [joan-z-arkadii.blog.one...] - znalazłam bloga gdzie jest dość dużo fotrk i Amber i Joan!

aniek_2

http://us.tv1.yimg.com/tv.yahoo.com/images/he/photo/tv_pix/emmys/emmy_awards_pre ss_room_2004_photos/amber_tamblyn/emmys3.jpg [us.tv1.yimg.com/tv.yaho...]

To jest Amber - no filmowa Joan... po prostu ma normale, kobiece kształty...

http://joan-z-arkadii.blog.onet.pl/ [joan-z-arkadii.blog.one...] - znalazłam bloga gdzie jest dość dużo fotrk i Amber i Joan!

ocenił(a) serial na 8
aniek_2

ten jeden gościu co tak napisał to ja i to jest prawda a fakt że serial mi sie bartdzop bodoba nie zamydli mi oczu i nie zrobi z Joan super laski , ona wygląda tak jak przecietna amerykanka , czyli jest troche za gruba, takie sa właśnie dziewczyny w USA a nie takie jak nam pokazuja to seriale - czyli wszystkie piekne .

ocenił(a) serial na 2
BlueSky

uważam, że jest jest bardzo fajna. naturalna. wyglada zupełnia jak "dziewczyna z sąsiedztwa". nareszcie ktoś inny niż lindsay lohan

BlueSky

mi tam sie podoba jest taka jaka powinna byc a nie jakas super modelka a niejest zagruba wrecz idealna a swoja role dobrze gra wienc serial im sie udal szkoda ze tak malo odcinków :(

ocenił(a) serial na 10
BlueSky

jest taka jak być powinna :) może niektórym sie dlatego wydaje że ma kilka kg za dużo bo nosi takie szerokie sukienki które optycznie może troche powiększają...

ocenił(a) serial na 10
smile93

No może to te sukienki tak opytcznie powiększają, ale po kilku ujęciach jej łydek z bliska byłabym skłonna stwierdzić, że nie ma zbyt fanstastycznych nóg :) Ale i tak myślę, że jest w sam raz. Jest najlepsza.

ocenił(a) serial na 10
Pandora_107

co do Amber do fantastycznie gra...

a co do jej figury nie ma figury modelki, nie jest gruba tylko taka średnia i tak jest dobrez...

Za duzo naogladalismy sie panienek u których trudno odróżnić biust z plecami np. Keira Knigtley ( z PIratów z KAraibów eeeeeeeee) Lubię ja ,ale wiecie...

ocenił(a) serial na 10
marta2711_2

Jeśli Joan jest gruba, to ja chyba jestem ślepa. Moim zdaniem nie ma w niej żadnej grubości, jest szczupła, naprawdę aż dziw mnie bierze gdzie u niej niektórzy dostrzegają zbędne kilogramy. Żeby to każda dziewczyna była taka "gruba" jak Joan...

BlueSky

ona niema zbednych kilogramów ;] i tyle sprawa wyjasnona ;]

zepiteon

Owszem ..Joan ma bardzo ładną kobiecą .. figure...
A tak wogóle to czy ktoś może zauważył jakie buty nosi Joan do tych ślicznych sukienek ? :P

BlueSky

Joan wcale nie jest za gruba. Ona mam taką figurę. Jej biodra są szerokie i poprzez to wydaję sie ze ma trochę ze dużo kilogramów. A z reszta zobaczycie sami czy jest gruba, gdy bedzie odc. w ktorym Joan ma na sobie strój kąpielowy. Zobaczycie ze ona ma poprostu taka figure, a nie nadmiar kg.