Hmm, no sama nie wiem... Co o niej myślicie? Dziwna jakaś, trochę namiesza w życiu Joan. Wydaje mi się, że tylko patrzeć, aż wyjdzie z niej jakaś wredna małpa. Nie podoba mi się jej postać, bo oddala Adama od Joan i pewnie będzie wciąż oddalać (jak tylko wyjdzie ze szpitala). Taka nieodpowiedzialna i w ogóle. Jakoś jej nie lubię. A co Wy o niej sądzicie?
Ooo. Tajemniczo. Chyba mam pewne przypuszczenia. Nieźle, nieźle.
Ale i tak jej nie lubię :P
Judith chyba będzie próbowała odbić Adama Joan, bo widziałam w filmikach na YouTube jak ona rzuciła się na niego i go pocałowała, o Joan zaczeła się z nią bić
też widziałąm ten filmik i dlatego juz od dzisiaj nie lubię Judith!!!!!!!!!!
Czy to czasami nie przez nia Adam zdradzi Joan??
też widziałąm ten filmik i dlatego juz od dzisiaj nie lubię Judith!!!!!!!!!!
Czy to czasami nie przez nia Adam zdradzi Joan??
Też za nią nie przepadam, jakaś taka głupawa wariatka jak dla mnie. Niepotrzebnie się zjawiła, bo psuje to co jest między Joan i Adamem. Adam ma naprawdę dużo cierpliwości do Joan, bo ona ciągle mu jakieś numery wykręca odkąd wróciła z obozu. Raz jest super miła, a raz się z nim kłóci. Wolałam tamtą Joan
Nie Adam zdradzi Joan z Bonnie...
A Judith umrze... dość smutna scena, widziałam na youtube! I nie bedzie z Adamem...bo przcież Joan to jej najlepsza pzryjaciółka i chyba nie zrobi jej tego!
Co do zmiany Joan... to chyba nie dziwne, że się zmieniła, pzrceiż mówiono o niej jak o wariatce, zwatpiła w Boga i wysłano ja na obóz dla wariatów!!!! To wszystko tak naprawde ja zmieniło. Ale pzreciez znowu bedzie jak dawniej. Widzieliście końcówkę disiejszego odcinka?????
tak "jane" zostanie jaka byla :) a codo tej judith to niepodoba mi sie :) ale w kazdym serialu musi byc ktos nielubiany
w dzisiejszym odcinku Joan uwieżyła w Boga przekonacie się w następnych odcinkach. A z tą Judith to było tak że to była jej misja ponieważ Bóg chciał żeby Joan zrozumiała że naprawde kocha Adama.
spędziły razem lato w szpitalu, a teraz chodzą rezem do szkoły, to może być vardzo ciekawy wątek:)
mis ie też nie podoba :/ za bardzo sie przed wszystkimi popisuje... a jeśli chodzi o te filmiki na YouTube tpo też wodziałam jak Judith pocałowała Adama i zaczęła się z JOan bić (hahaha) szkoda że nie zobacze 10 odc i chyba przegapie jak ona umiera :(
mis ie też nie podoba :/ za bardzo sie przed wszystkimi popisuje... a jeśli chodzi o te filmiki na YouTube tpo też wodziałam jak Judith pocałowała Adama i zaczęła się z JOan bić (hahaha) szkoda że nie zobacze 10 odc i chyba przegapie jak ona umiera :(