PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111989}

Joan z Arkadii

Joan of Arcadia
2003 - 2005
7,5 7,7 tys. ocen
7,5 10 1 7684
Joan z Arkadii
powrót do forum serialu Joan z Arkadii

Judith

ocenił(a) serial na 10

Hmm, no sama nie wiem... Co o niej myślicie? Dziwna jakaś, trochę namiesza w życiu Joan. Wydaje mi się, że tylko patrzeć, aż wyjdzie z niej jakaś wredna małpa. Nie podoba mi się jej postać, bo oddala Adama od Joan i pewnie będzie wciąż oddalać (jak tylko wyjdzie ze szpitala). Taka nieodpowiedzialna i w ogóle. Jakoś jej nie lubię. A co Wy o niej sądzicie?

ocenił(a) serial na 10
Pandora_107

pod koniec serialu przekonacie się kim jest naprawde Judith

ocenił(a) serial na 10
daniel19

Ooo. Tajemniczo. Chyba mam pewne przypuszczenia. Nieźle, nieźle.

Ale i tak jej nie lubię :P

ocenił(a) serial na 10
Pandora_107

Judith chyba będzie próbowała odbić Adama Joan, bo widziałam w filmikach na YouTube jak ona rzuciła się na niego i go pocałowała, o Joan zaczeła się z nią bić

ocenił(a) serial na 10
Gosica

też widziałąm ten filmik i dlatego juz od dzisiaj nie lubię Judith!!!!!!!!!!
Czy to czasami nie przez nia Adam zdradzi Joan??

ocenił(a) serial na 10
Gosica

też widziałąm ten filmik i dlatego juz od dzisiaj nie lubię Judith!!!!!!!!!!
Czy to czasami nie przez nia Adam zdradzi Joan??

ocenił(a) serial na 10
marta2711_2

Też za nią nie przepadam, jakaś taka głupawa wariatka jak dla mnie. Niepotrzebnie się zjawiła, bo psuje to co jest między Joan i Adamem. Adam ma naprawdę dużo cierpliwości do Joan, bo ona ciągle mu jakieś numery wykręca odkąd wróciła z obozu. Raz jest super miła, a raz się z nim kłóci. Wolałam tamtą Joan

Nieznajoma

Nie Adam zdradzi Joan z Bonnie...

A Judith umrze... dość smutna scena, widziałam na youtube! I nie bedzie z Adamem...bo przcież Joan to jej najlepsza pzryjaciółka i chyba nie zrobi jej tego!

aniek_2

Co do zmiany Joan... to chyba nie dziwne, że się zmieniła, pzrceiż mówiono o niej jak o wariatce, zwatpiła w Boga i wysłano ja na obóz dla wariatów!!!! To wszystko tak naprawde ja zmieniło. Ale pzreciez znowu bedzie jak dawniej. Widzieliście końcówkę disiejszego odcinka?????

Pandora_107

tak "jane" zostanie jaka byla :) a codo tej judith to niepodoba mi sie :) ale w kazdym serialu musi byc ktos nielubiany

ocenił(a) serial na 10
zepiteon

w dzisiejszym odcinku Joan uwieżyła w Boga przekonacie się w następnych odcinkach. A z tą Judith to było tak że to była jej misja ponieważ Bóg chciał żeby Joan zrozumiała że naprawde kocha Adama.

daniel19

hej , nie oglądałam wczoraj Joan i czy ktoś by mi mógł wytłumaczyć kto to ta " Judith" ? :)

ocenił(a) serial na 10
marta090

judith to koleżanka Jane, nie lubię jej:(

ocenił(a) serial na 10
julia_207

spędziły razem lato w szpitalu, a teraz chodzą rezem do szkoły, to może być vardzo ciekawy wątek:)

julia_207

zapowiada się ciekawie , dzięki za wytłumaczenie :)

ocenił(a) serial na 10
Pandora_107

mis ie też nie podoba :/ za bardzo sie przed wszystkimi popisuje... a jeśli chodzi o te filmiki na YouTube tpo też wodziałam jak Judith pocałowała Adama i zaczęła się z JOan bić (hahaha) szkoda że nie zobacze 10 odc i chyba przegapie jak ona umiera :(

ocenił(a) serial na 10
Pandora_107

mis ie też nie podoba :/ za bardzo sie przed wszystkimi popisuje... a jeśli chodzi o te filmiki na YouTube tpo też wodziałam jak Judith pocałowała Adama i zaczęła się z JOan bić (hahaha) szkoda że nie zobacze 10 odc i chyba przegapie jak ona umiera :(

smile93

moze ktos wkoncu podac link dotego filmiku na youtube?

ocenił(a) serial na 10
zepiteon

strone youtube podawała Marta2711 w tytóle "Dzisiejszy odcinek" Pozdrowienia

ocenił(a) serial na 10
zepiteon

strone youtube podawała Marta2711 w tytóle "Dzisiejszy odcinek" Pozdrowienia