PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111989}

Joan z Arkadii

Joan of Arcadia
2003 - 2005
7,5 7,7 tys. ocen
7,5 10 1 7684
Joan z Arkadii
powrót do forum serialu Joan z Arkadii

Która wersje boga lubicie najbardziej?? Ja osobiście lubie tego metala z kolczykami wszedzie i makijazem ,(lol) starsza pani tez jest fajna(jak matka) no i ten w brązowej kurtce :)

Sake

mi tam sie podoba jako joan w tym snie :P bo wkoncu facet mi sie niemoze podobac

ocenił(a) serial na 10
zepiteon

a mi podoba się ten w sztruksowej kurtce i ten dzisiejszy w lużnych spodniach:)

ocenił(a) serial na 10
julia_207

A mi się podoba kris lemche(w brązowej sztróksowej kurtce):)

ocenił(a) serial na 10
julia_207

ocenił(a) serial na 10
julia_207

Gosica

mi się podoba ten w brązowej kurtce i ten dzisiejszy z tymi spodniami podartymi...

Sake

Mnie się podobał ten w luźnych spodniach i brązowej kurtce

Sake

Ja to tego Metala (super jest!) i tego w brązowej kurtce (przystojniaczek... )

ocenił(a) serial na 10
Sake

mi się podoba ten taki przystojny, co był wczoraj:) a wie ktoś, jaki aktor go grał?

Katie_Caroline

To był John Patrick Amedori - Loner Loser God

użytkownik usunięty
Sake

tego w brązowej kurtce nazywają CBG- Cute Boy God :) a ja najbardziej lubię tą starszą panią...

ocenił(a) serial na 10

Bóga w sztruksowej kurtce i tego okolczykowanego gra jeden aktor. Tak mi sie wydaje, bo widac podobizne. Dla mnie tez jest to ulubiona postać Boga. Pozdrowienia

ewka_27

To nie jest ta sama osoba
Kris Lemche - Cute Boy God -) ten w sztruksowej kurtce

Jeffrey Licon - Goth Kid God -) ten z kolczykami :)

Sake

A mnie się podoba ta mała dziewczynka z czółkami. Uwielbiam ją.

Sake

A ja lubie Krisa... jest bardzo przystojny i taki jaiś fajny ;)

ocenił(a) serial na 10
Sake

Najbardziej? - chłopaka w kurtce i tego metala :)

ocenił(a) serial na 10
eeevaaaa4

Ja lubię dziewczynkę i chłopaka w brązowej kurtce

Nieznajoma

ja najbardziej lubie kolege matala(a najbardziej scene kiedy byli na zajeciach z malowania i on tez sie malowal hehe :)))) ), chociaz koloes co byl w odcinku gdy joan robila ogrodek tez byl fajny i sliczny przy okazji ktos wie jak on sie nazywa??

Nieznajoma

ja najbardziej lubie kolege matala(a najbardziej scene kiedy byli na zajeciach z malowania i on tez sie malowal hehe :)))) ), chociaz koloes co byl w odcinku gdy joan robila ogrodek tez byl fajny i sliczny przy okazji ktos wie jak on sie nazywa??

Nieznajoma

mnie najbardziej podoba sie kolega metal(a najlepsza byla scena gdy uczestniczyl w zajeciach z malowania i sie malowal hehe :)))) ), chociaz koles ktory gral w odcinku gdy joan robila ogrodek tez byl fajny i przy tym ladniutki taki w troszeczke dluzszych wlosach mioze ktos wie jak on sie nazywa??

Nieznajoma

mnie najbardziej podoba sie kolega metal(a najlepsza byla scena gdy uczestniczyl w zajeciach z malowania i sie malowal hehe :)))) ), chociaz koles ktory gral w odcinku gdy joan robila ogrodek tez byl fajny i przy tym ladniutki taki w troszeczke dluzszych wlosach mioze ktos wie jak on sie nazywa??

Nieznajoma

Nieznajoma

Nieznajoma

sylwia1990gno

John Patrick Amedori - to o niego ci chodzi ;)

ocenił(a) serial na 10
eeevaaaa4

Ja lubię tą dziewczynkę, śmieszna jest =)

Nieznajoma

Dziewczynka tez jest fajna :) I pan który wyrzuca śmieci... ;)

ocenił(a) serial na 10
Sake

a ja najbardziej polubilam boga z ostatniego odcinka, tego faceta z psami. ale to pewnie przez wielka milosc do zwierzat :)