PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111989}

Joan z Arkadii

Joan of Arcadia
2003 - 2005
7,5 7,7 tys. ocen
7,5 10 1 7684
Joan z Arkadii
powrót do forum serialu Joan z Arkadii

Mam prośbę...:)

ocenił(a) serial na 10

Nie oglądałam dzisiejszego odcinka, czy ktoś z was, szacowni fani "Joan z Arkadii", może mi go streścić??? Z góry dzięki :)

eeevaaaa4

No właśnie ja tez nie oglądałam i nie bedęmogła w tym tygodniu bo pracuje akurat... jakby ktos był taki łaskawy... chociaz krótko...

ocenił(a) serial na 10
eeevaaaa4

Też niestety nie oglądałam..musiałam iść po głupie ksiażki :(

ocenił(a) serial na 10
eeevaaaa4

heej ! ja tego z wczoraj też nie mogłam obejrzeć:((, ale dzisiejszy oglądnęłam i go streszczę na "mam genialny pomysł", tylko że troche pozniej, więc jakby ktoś dzisiejszego nie widzial to mu sie moze na cos to przyda:) Pozdrawiam :D

ocenił(a) serial na 10
eeevaaaa4

heej ! ja tego z wczoraj też nie mogłam obejrzeć:((, ale dzisiejszy oglądnęłam i go streszczę na "mam genialny pomysł", tylko że troche pozniej, więc jakby ktoś dzisiejszego nie widzial to mu sie moze na cos to przyda:) Pozdrawiam :D

eeevaaaa4

Ja zawsze :):)
Joan znów otrzymała zaskakujące polecenie od Boga: miała wstąpić do szkolnego chóru. Ale gdy przyszła na wyznaczone miejsce, okazuje się, że się spóźniła i na scenie trwa już próba musicalu o szokującej nazwie "Królowa Zombie". Wyraźnie brakowało kogoś, kto przygotowałby projekt scenografii i Joan od razu domyśliła się, że tym razem jej zadaniem było zaproszenie do musicalu Adama. Jej przypada rola tytułowa. Mogli razem wykazać się zdolnościami artystycznymi i nareszcie także mogła pokazać, co jest warta. Sprawa Kevina jest nieważna ponieważ kolega kevina(zapomniałam jego imienia) wycofał oskarżenia.