PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111989}

Joan z Arkadii

Joan of Arcadia
2003 - 2005
7,5 7,7 tys. ocen
7,5 10 1 7684
Joan z Arkadii
powrót do forum serialu Joan z Arkadii

Tak strasznie sie uryczałam na tym odcinku, że normalnie nie mogę! Szkoda mi było wszystkich i najbardziej to tego..co miał jej Hammleta wyrecytować..w ogóle joan tak zareagowała tam w szpitalu, że normalnuie już nie mogła..a jak się wam go oglądało?? (w sumie yo jeszcze jest reklama) :DD

Mars147

już się reklama skończyłam, popłakałam się :(

użytkownik usunięty
eweska

Strasznie uczuciowy odcinek ...
Smutno że Judit nie żyje ... :(

ocenił(a) serial na 9

Poprostu masakrycznie smutny ten odcinek. Byłem pewny że Judith zapadnie w śpiączkę czy cos w tym stylu i będzie grała w następnych częściach(o ile je wogóle nakręcą). Szczerze to troche przybił mnie ten odcinek jak żaden inny. A odnośnie pisania maili do polsatu to ja bym raczej napisał do twórców tego serialu żeby się brali za następne części:). Pozdrowienia dla wszystkich;]

eweska

Eeeeee... to tak samo jak ja!
Ładny był ten odcinek.

ocenił(a) serial na 10
aniek_2

ta, tylko jakoś nie pasowało mi to, że pod koniec zaczęła żąglować tymi piłkami.... wiem, że to było potrzebne tam, ale troszkę zepsuło końcówkę.

ocenił(a) serial na 10
aniek_2

Ja tak samo się rozklejłem niemogłem normalnie. I to zakonczenie na koniec że życie to most , jeszcze mam siwieczki w oczach.

ocenił(a) serial na 10
Mars147

to był chyba najlepszy odcinek całej serii. Tak mi teraz smutno;(

Mars147

odcinek strasznie smutny ;/ teraz przez kilka gdzin bende chodzil przymulony :P troche szkoda wszystkich,a freedmana najbardziej :(

ocenił(a) serial na 10
zepiteon

No ja tak samo bede się zastanawiał, boniu niemoge normalnie.

Davos

mnie tez zdolowal ten odcinek, Bóg w tej sytuacji zachował sie brutalnie
szkoda, szkoda Judith, Friedmana tez. :(

ocenił(a) serial na 10
Mars147

Ze wszystkimi opiniami się zgadzam. Po prostu się rozryczałam na tym odcinku. Spodziewałam się ze coś Judith może się stać, ale myślałam że wyjdzie z tego a tu śmierć. Najbardziej było mi żal tego co miał jej recytować Hamleta :(. To był najlepszy i zarazam najbardziej smutny odcinek ze wszystkich.

Lorencja

Ja też ryczałam... ;( Poor Judith... DEAD Judith :(( Wkurzyły mnie tylko reklamy szamponu łupieżowego w najbardziej wzruszającym momencie ! Szkoda, że jutro nie ma odcinka...

ocenił(a) serial na 8
Mars147

Ja też płakałam gdy patrzałam na ten odcinek ;( Dzisiaj gdy Friedman zobaczył w księgarni książkę "Hamlet" i wziął do ręki chciało mi się płakać :(