PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111989}

Joan z Arkadii

Joan of Arcadia
2003 - 2005
7,5 7,7 tys. ocen
7,5 10 1 7684
Joan z Arkadii
powrót do forum serialu Joan z Arkadii

Chyba możemy sobie już darować pisanie maili o powtórki obydwóch sezonów. Jak pewnie zauważyliście dzisiaj w czasie ostatnich reklam w przerwie Joan puścili zapowiedź "Świata wg. Kiepskich" i mieli jeszcze czelność poweidzeć- " po tysiącach listów, maili i telefonów od fanów tego serialu wznawiamy emisję Świata wg. kiepskich". To teraz pewnie będą puszczać ten debilny serial od poniedziałku do piątku i nie będą mieli już miejsca w ramówce na jakieś tam seriale dla młodzieży! (chodzi oczywiście o "Joan of Arcadia"). Zostaje nam tylko pisanie o przesunięcie godzin nawdawania ostatnich odcinków Joan, chociaż na to też już pewnie jest za późno... (załamka) :/:/:/:/

Pozdro 4all :(:(:(

użytkownik usunięty
Grzybior

wkurzyli mnie z tymi "Kiepskimi..." i jeszcze puscili to wtedy kiedy byly reklamy w "Joan..." jakby to chcieli zrobić na złość wszystkim tym, którzy oglądają "joan..." ;/ tysiące maili, listów.... ech... nienawidze Kiepskich, bo to debilny serial. Jak sama nazwa mówi, jest kiepski.

Grzybior

chyba już jest za późno, bo oni mają ułożona ramówkę w Polsacie...

ocenił(a) serial na 10
Grzybior

ja też jestem wkurzona...jak usłyszałam o tych Kiepskim..i jeszcez po tych meilach i telefonach...to myślałam, że rzuce czymś w telewizor:P a tak serio...to Polsat to najgłupszą stacją telewizyjną na świecie....Nie mam pojęcia kto tam pracuje!POZDRAWIAM WSZYTSKICH WIERNYCH FANÓW JOAN:*

ocenił(a) serial na 10
xenia_usa

Mam ochote wygarnąc im jacy sa głupi, że wcale nie znają sie na swojej pracy, serwuja na tylko kicz i maja gdzieś proźby telewidzów! Co za idioci! Za chcaiło się im świata według kiepskich! Teraz mamy kiepski Polsat według kiepskich!

ocenił(a) serial na 10
xenia_usa

Mam ochote wygarnąc im jacy sa głupi, że wcale nie znają sie na swojej pracy, serwuja na tylko kicz i maja gdzieś proźby telewidzów! Co za idioci! Za chcaiło się im świata według kiepskich! Teraz mamy kiepski Polsat według kiepskich!

ocenił(a) serial na 10
Araminta_2

Debile z tego polsatu jak oni tak mogą. Dzisi obejrzałem ostatni odcinek dla mnie ostatni a te 5 ostatnich mozre nagram.:))) Zgodzę się z wami oni już mają ułorzoną ramówke niestety jest już zapuzino :((( Szkoda jak nieweim co. Ps ale morze jak bedziemy dzwonić pisać meile to mozre coś jeszcze zrobią jak z kiepskimi :(((

ocenił(a) serial na 10
Grzybior

zgadzam się z wszystkimi opiniami wyżej - świat wg kiepskich jest gorszy telenoweli brazylijskich, to jest porąbany idiotyczny tasiemiec! qrde jakie chamy, puścić TAKĄ zapowiedź w czasie przerwy Joan... yhh brak słów :/ mają nas w *****... W polsacie pracują chyba same klony ferdka kiepskiego... :/

arrivederci

użytkownik usunięty
oreganko

załamka... ja nawet nie mam jak tych odcinków nagrać ;/

użytkownik usunięty
oreganko

załamka... ja nawet nie mam jak tych odcinków nagrać ;/

ocenił(a) serial na 10

ja tez jestem w podobnej sytuacji - albo ich nie obejrzę (tych 5 ostatnich odcinków), bo będę w szkole, albo skombinuję jeden wolny wtorek (specjalnie dla Joan!!!) ewentualnie moge ściągnąć te odcinki przez neta, ale to dopiero w drugiej połowie wrzesnia, kiedy wymienie łącze na szybsze;(

marta2711_2

oni to specialnie puscili wtedy kiedy leciala joan -.- jakos puzniej juz tej reklamy niewidzialem -.-