Chyba możemy sobie już darować pisanie maili o powtórki obydwóch sezonów. Jak pewnie zauważyliście dzisiaj w czasie ostatnich reklam w przerwie Joan puścili zapowiedź "Świata wg. Kiepskich" i mieli jeszcze czelność poweidzeć- " po tysiącach listów, maili i telefonów od fanów tego serialu wznawiamy emisję Świata wg. kiepskich". To teraz pewnie będą puszczać ten debilny serial od poniedziałku do piątku i nie będą mieli już miejsca w ramówce na jakieś tam seriale dla młodzieży! (chodzi oczywiście o "Joan of Arcadia"). Zostaje nam tylko pisanie o przesunięcie godzin nawdawania ostatnich odcinków Joan, chociaż na to też już pewnie jest za późno... (załamka) :/:/:/:/
Pozdro 4all :(:(:(
wkurzyli mnie z tymi "Kiepskimi..." i jeszcze puscili to wtedy kiedy byly reklamy w "Joan..." jakby to chcieli zrobić na złość wszystkim tym, którzy oglądają "joan..." ;/ tysiące maili, listów.... ech... nienawidze Kiepskich, bo to debilny serial. Jak sama nazwa mówi, jest kiepski.
ja też jestem wkurzona...jak usłyszałam o tych Kiepskim..i jeszcez po tych meilach i telefonach...to myślałam, że rzuce czymś w telewizor:P a tak serio...to Polsat to najgłupszą stacją telewizyjną na świecie....Nie mam pojęcia kto tam pracuje!POZDRAWIAM WSZYTSKICH WIERNYCH FANÓW JOAN:*
Mam ochote wygarnąc im jacy sa głupi, że wcale nie znają sie na swojej pracy, serwuja na tylko kicz i maja gdzieś proźby telewidzów! Co za idioci! Za chcaiło się im świata według kiepskich! Teraz mamy kiepski Polsat według kiepskich!
Mam ochote wygarnąc im jacy sa głupi, że wcale nie znają sie na swojej pracy, serwuja na tylko kicz i maja gdzieś proźby telewidzów! Co za idioci! Za chcaiło się im świata według kiepskich! Teraz mamy kiepski Polsat według kiepskich!
Debile z tego polsatu jak oni tak mogą. Dzisi obejrzałem ostatni odcinek dla mnie ostatni a te 5 ostatnich mozre nagram.:))) Zgodzę się z wami oni już mają ułorzoną ramówke niestety jest już zapuzino :((( Szkoda jak nieweim co. Ps ale morze jak bedziemy dzwonić pisać meile to mozre coś jeszcze zrobią jak z kiepskimi :(((
zgadzam się z wszystkimi opiniami wyżej - świat wg kiepskich jest gorszy telenoweli brazylijskich, to jest porąbany idiotyczny tasiemiec! qrde jakie chamy, puścić TAKĄ zapowiedź w czasie przerwy Joan... yhh brak słów :/ mają nas w *****... W polsacie pracują chyba same klony ferdka kiepskiego... :/
arrivederci
ja tez jestem w podobnej sytuacji - albo ich nie obejrzę (tych 5 ostatnich odcinków), bo będę w szkole, albo skombinuję jeden wolny wtorek (specjalnie dla Joan!!!) ewentualnie moge ściągnąć te odcinki przez neta, ale to dopiero w drugiej połowie wrzesnia, kiedy wymienie łącze na szybsze;(