PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111989}

Joan z Arkadii

Joan of Arcadia
2003 - 2005
7,5 7,7 tys. ocen
7,5 10 1 7684
Joan z Arkadii
powrót do forum serialu Joan z Arkadii

nie oglądałam przez 2 tyg Joan... bo byłam na wakacjach... potrzebuję napisy chociażby po angielsku to bym sobie przetłumaczyła odc. od 19 do 29, bo mam już odcinki ale po angielsku...spotkałam się ze stroną napisy.info ale tam nie ma napisów do wszystkich odcinków.... a jeżeli ktoś wie gdzie ściągnąć odc. po polsku to bardzo mile widziane Pozdrawiam :*:*

ocenił(a) serial na 10
browarek07

heja moglabys napisac jak dokladnie mozna sciagnac odcinki z jakiego programu czy jak ???i dokladnie jak bys mogla

jaszczurka6351

no jasne że mogę....więc tak.. Ja mam program do ściągania Bear Share i tam gdzie jest w tym programie jak się otwiera go takie okienko z napisem szukaj, to w niego wpisałam ,,Joan of Arcadia" i wyświetliły mi się odcinki ponumerowane, ale uprzedzam one są po angielsku.Potem kliknęłam 2 razy na ten odcinek (z wyszukanych) który chcę ściągnąć... no i teraz mi się ściąga...napisy, ale też angielskie do filmu znajdziesz na stronie napisy.info i tyle chyba..jak jakieś pytanka to wal śmiało..Pozdrawiam ;)

ocenił(a) serial na 10
browarek07

no dzieki za pomoc . narazie prawie wszystkie odcinki sciagam z emuli bo z bear share wyszukalo mi tylko 1 odcinek. i nie wiem dlaczego. a z bear share ile taki jeden odcinek sie sciaga??hmm??ile czasu ?
aha i slyszalam ze podobno spowalnia prace kompa. czy to prawda?

jaszczurka6351

Wiesz ja nie robię nie wiadomo ilu rzeczy na kompie....ale jak do tąd nigdy nie zauważyłam żeby mi coś wolniej chodziło czy coś takiego....także według mnie nie.... A nie wiem dlaczego Tobie tylko jeden odcinek się wyszukał w Bear Share, mi wyszukało się 30 coś ... a to się ściąga około jednego dnia...a nie przeszkadza Ci to że jest po angielsku??

jaszczurka6351

Wiesz ja nie robię nie wiadomo ilu rzeczy na kompie....ale jak do tąd nigdy nie zauważyłam żeby mi coś wolniej chodziło czy coś takiego....także według mnie nie.... A nie wiem dlaczego Tobie tylko jeden odcinek się wyszukał w Bear Share, mi wyszukało się 30 coś ... a to się ściąga około jednego dnia...a nie przeszkadza Ci to że jest po angielsku??

jaszczurka6351

jaszczurka6351

jaszczurka6351

jaszczurka6351

jaszczurka6351

browarek07

Ja też przez bearShare ściągam...i też tak próbowałam jak ty i nie było źródeł wogłóle :(

browarek07

(wow) troche wiadomosci sie narobilo :)
a wg. mnie bearshare spowalnia troce kompa bynajmniej mojego i kumpli

browarek07

(wow) troche wiadomosci sie narobilo :)
a wg. mnie bearshare spowalnia troce kompa bynajmniej mojego i kumpli

ps. bearshare pdoobno szybciej sciaga

zepiteon

Może po prostu właśnie szybciej ściąga..miałam kiedyś też Emule i może troszkę wolniej ściągał.. wkońcu teraz mam Bear Share może dlatego...ale jak komuś wolniej ściąga to polecam ściągnąć sobie wersję Bear Share Flix... to szybsza jeszcze wersja Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 9
browarek07

"Trochę" odbiegliście od tematu głównego tego furum... ale coż...

No to tak. Emule ściąga bardzo powoli z tego względu iż jak kiedyś czytałem "Emule jest programem do wymiany danych między użytkownikami, a nie do ściągania" a to mała różnica :).
BearShare natomiast jest dobry do ściagania filmów, ale jego wadą jest to, że ma go zbyt mało osób, które akurat mają na kompie "Joan z Arkadii" i ją jeszcze udostępniają innym do ściągania:):).
BerShare Flix to niestety jeszcze wiekszy shit niz Emule bo ma chyba nie kompatybilną wyszukiwarkę ze swoim poprzednikiem. Wiem to z własnego doświadczenia, bo BearShare wyszukał mi wszystkie odcinki Joan, a ten Flix wyszukał tylko dwa...:/:(

Wracając do tematu głównego wejdźcie na "Effects of my heavy job" oraz "Pomoże mi ktoś w napisach?"

Pozdro 4 all ;];];]

ocenił(a) serial na 10
Grzybior

mi nie przeszkadz ze odcinki sa po angielsku. ogladalam kawalek tego serialu na youtobe czy jak to sie tam pisze i mi to wogole nie wdzi .znam angielski ,ucze sie go od 9 lat (mam 14 lat) i rozumiem troszke co oni tam gadaja no ale dla mnie jest wazne ze jest poprostu serial.